Hiç mi sevilmiyorum acaba? ..

Lady_cici

Karmakarışık
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
2.729
1
116
Almanya
ya arkadaslar benim sorunum da ailem , 19 yasindayim , ailenin en büyük cocugu ve tek kizim. babamla aram cok soguk , yani hic bi bag yokmus gibi sanki , bu gün olmus bi kez sarildigini hatirlamam , bayramdan bayrama elini öperim yanagini dokundurur o olur . cok zoruma gidiyo bana böyle davranmasi sonucta hic bi sorun da yasamadik bu güne kadar onu utandircak hic birsey yapmadim bunlari gerektircek. istedigi bölümü okuyorum kendi hayallerimden vazgectim sirf babam icin. ya kendisi aslinda hep böyle soguk davranir yani sevgisini var sa da göstermez kimseye ama cok üzülüyorum arkadaslarim hepsi babasiyla icli disliyken benim babam adimi bile anmiyo bisey söylemek istediginde ortaya konusuyor , kendimi bildim bileli böyle bu durum mafoldumben senağlama

Son düzenleme:
bak canım dedemde aynı senin baban gibiymiş babamlar öpmek için yanağına uzanırlarmış tokat atarmış ama geceleri hepsi uyuduğunda başlarını okşarmış bazı insanların karakterleri bu sevgisini göstermez zaten sevgi seni seviyorum diyip cıvıklık yapmak değil fedakarlık yapmaktır baban sen oku meslek edin veya daha iyi yaşa diye çalışmıyor mu didinmiyor mu istese seni okutmaz banane der çalıştırır birde güzel elinden paranı alır canım o nedenle hiç üzme kendini belli ki babanın karakteri bu

evet kimi insanın karakteri bu. benim dedem de böyleymiş. ne bir öpsün ne bir sarılsın. öyle sevgi gösterileri hiç olmazmış. babam hepsi 5 karne getirirmiş. dedem uzaktan "aferin" dermiş. ama bir gün babam hasta olmuş baya kötü, dedem o gün çok ağlamış. babam da o gün anlamış babam beni seviyor aslında diye. kiminin karakteri bu. o soğuksa sen sırnaş, ya da onu öyle kabul et. uzak olması seni sevmediği anlamına gelmez merak etme :teselli:

ah be canım uzulme ne olur..
babaların cogunlugu ıcdens everler bellı etmezler ınankı yapıları meselesı dolayısıyla..

Mutlaka baban seni cok seviyordur canim....ama malesef bazi büyüklerimiz cocuklara fazla sevgi gösterilmemesi zihniyetinde yetismis oldugu icin duygularini disa vuramiyor.

Hic unutmam, Kayinpederimle bir sohbet esnasinda bu olayi konusmustukda...

"Kizim ben eskiden cocuklarimi babamin yaninda sevemezdim" demisti...Neden Baba diye sordugumda, "Ne o sen kadinmisin kucaginda cocukla dolasiyorsun sapur supur öpüyorsun" diye tepki gösterirdi büyüklerimiz, öyle yetistik dedi...

Yani bence baban bunu kasten yapmiyor canim! Yapisi öyle, veya oda öyle yetismis öyle görmüs.

Fakat sürekli babandanda bekleme güzelim....o sana sevgisini göstermiyorsa sende göstermiceksin diye birsey yok.....yaninda oturdugun zaman basini omuzuna koy, sarilmak istedigin zaman saril....eminim sen ona böyle yaklastikca oda sana daha cok sevgisini gösterecek....:1hug:

sagolun canlarim demek ki sadece ben yasamiyorum bu sorunu mafoldumben yanimda oldugu halde bi o kadar da uzak bana sonucta babam o benim özlüyoruum :kedi: ya bazen arkadaslarin dügününde felan gelin cikarken evden babalarinin boynuna sariliyorlar ya o günü babama onca yil biriktirdigim hasretle sarilmak icin bekliyorum acikcasii babama kendimi bildim bileli ilk sarilmam olcak senağlama kücüklük resimlerimde hep babamin kucaginda poz verirmisim ama ne zaman bi hata yaptimda bu kadar uzaklastim bilmiyorum

Canım bu birazda senden kaynaklanıyor olabilir. Bende 26 yasındayım ama hala babamı şapur şupur öperim. yanaklanırını mıncıklarım. Babamsa bana o şekilde sevgisini göstermez yani kişilik meselesi. Ben insanları o şekilde seviyorum. Tabi sdece babamı deil ailedeki herkezi. Baban sana sevgi göstermiyosa sen ona göster.Sarıl, öp, şirinlik yap. Bi süre sonra oda sana sevgisini gösterir.

ah be canım benimde babamı öp pofpofla babacım canım diye sırnaş dünyada senden ,iyisi yok gel gör ki bende yapamıyorum yalakalığı kardeşim her istediğini yaptırıyo 20 yaşındayım hafta sonu çıkmak için nasıl izin alcam diye strese giriyorum yağlayıp ballamıyorum diye uyuzluk yapıyo:a015::a015:

bize anlattığın gibi bunları annene anlat en iyi fikir bu bence:hulya:

annem de görüyo ki canim bunlari sonucta , mesela hep beraber tv izlerken annemle sakalasirim gülüsürüz felan yanakLarini sIkarim sarilirim niye hep benle ugrasiyon kiz git de biraz da babana yap der ama babam hic duymaz bile duysa da duymamazliktan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…