Hic mi sevmedik..

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
35
Ankara
Ben buraya uzun zamandir bakmiyodum bugun aklima geldi neden mi benim yasadiklarimi herkes yasiyo diyip kendimi teselli etmek icin.
Baktim eski yazdiklarima duygulandim esasen aradan 1 yil gecti ben 1 yas daha buyudum artik 21 yasindayim.Ama dertlerim yine ayni hic degismemisim.
Biz hassas insanlar neden boyleyiz. Neden herseye uzuluruz neden umursamaz olamayiz hayatumda hep umursamaz insanlara ozendim.
En son yine bi ayriligimdan bahsetmisim size o benim hayatimda buyuk iz birakti ama unuttum biliyo musunuz sanki o öldü gibi.
Bugunku derdime gelirseniz yine ayni bu sefer 8 aylik iliskim bitti ama ayrilmak isteyen bendim bu kez neden mi ?
Guvensizlik beni bitirdi 8 ay boyunca ikimizde tatile gittik kendi ailelerimizle farkli yerlere o tatilde biraz unuttu beni ilgilenmedi fazla bana da bi haller oldu yani ters falan davrandim cevap vermedim etmedim boyle diyorum ama beni cok uzuyodu her uzdugunde ozur diliyodu ben her seferinde affedip onu uzuldugumle kaliyodum.
Cunku seviyoduk birbirmizi hayatimda ilk defa tam anlamiyla gercek bi iliski yasadim arkadas gibiydik o oyle samimiydi ki kendini sevdirmesi uzun surmemisti zaten onun ailesi samsunda yasiyodu ve ankarada okuyodu bu sene son senesiydi bi sure samsunda kaldi 3 ay kadar iliskimiz sorunsuz devam etti. Uzaktaydik ama mutluyduk hergun birlikte hayal kurardik. Bu da sevgimizin gostergesiydi benim icin.
Neyse ayrilisimizi anlatiyim aradim ben ayrilmak istiyorum dedim oysaki ben mumkun degil boyle cesur bi insan degilim. Bana bisey oldu soyledim oyle bana oyle kufurler etti ki yuzune kapadim telefonu. Acikcasi boyle bisey beklemiyodum neyse biz ayrildik 10 gun sonrageri mesaj atti bana geri baristik yine olmadi bana agzina geleni soyledi ayrildik. Bir ay gecti Ben bu ayriliga dayanamadim gururumu bi kenara attim dun gece uzun bi mesaj attim. Ozledim dedim seni seviyorum dedim dayanamiyorum dedim gururum umrumda degildi kendin yaptin kendin buldun dedi bana butun herseyi bi kenari birakip yeni bi gelecek cizdim kendime ama sen olmicaksin kesin karar aldim dedi .
Bunlari soyleyince beynimden vuruldum. Ama hala diretiyorum sende ayni seyi yaptin ben seni affettim bu kadar kati olma dedim bisey soyle dedim bana cevap bile vermedi. Ayrildigimizdan beri saglik sorunlari yasiyorum bunlarin tek sebebi uzuntu biliyorum. Dusunuyorum da neden hep onlarin istedigi oluyo neden bu kadar inatci ve katilar o da bi karadeniz erkegiydi ve cok zor biriydi.8 ay kahrini cektim desem yeridir. Ama bana son bi sans vermedi sansi birak bana cevap bile vermedi. Hic mi sevmedi bu kadar da mi hatirim yoktu bu dusunceler ve artik hayatimda olmayacagini bilmek
İnanin cok zor .

İlk basta neden bitirdiğini bile bilmiyorsun bence bi ilişkide bu kadar çok bitme kelimesi varsa bitmesi lazim ötekiler gibi unutmaya calis üzme kendini bu da gecer

Daha öncede ayrılıkları görmüş bir insan olarak sende bilirsinki ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR. Zaten ilk ayrılıklıktan sonra siz uzatmaları oynamışsınız tekrar deneyerek. Sana küfür eden bi adama neden şans verdin anlamıyorum. Bi yerde bizdede hata var. Biz tepemize çıkarıyoruz. İnan iyi olmuş bittiği. Şuan canın acıyor ama bir süre sonra şükredeceksin bittiği için. Sana saygısı yokmuş adamın. Boşverr üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…