- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Hepmi böyleydi yoksa sonradanmı böyle olduAynen hem kaba hem sinirli hem cimri cok degişik biri valla
bu adamdan cocuk yapman zatn basli baslina hatta. eger cocuk burda dogduysa birseycik olmaz. sen git siginma evinde danisAyrılalım desem Türkiye'ye git der daha oturmamda tam değil beni burada barındırmazlar
bal gibide restini ceker. ben almanyada yasiYorum . hollanda olsun fark etmez gider bir kadin siginma evine. gider maas baglatirir oda esinden kesiliyor zaten cokta iyi olurev bile aramaya yardimici oluyorlar vs . burda her imkan var sorun nerde? geliyorlar buraya bir kursa gitmezler dil ögrenmezler anca dogur otur . geligub yerin bir dilini ögrencen önce. kendine güveni olan bayan bu adami cekmez zaten
7 yıllık evliyimde beni iki yıldır yanına getirdi yaşım tutmuyordu imkan çoktu yaş büyütülüyordu bilerek yapmadı annesine bakıyım diye sonrada annesinin işini yaptılar beni bıraktılar arkalarında ama guvenmiyorumki
Ayrılalım desem Türkiye'ye git der daha oturmamda tam değil beni burada barındırmazlar
Nasıl gidecek yerin yokAllah sabır versin valla çok zor bazan çekip gidiyim diyorum be gidecek yerim var be barınacak ev kendim anne babasız büyüdüm çocuğum oyle bıyumesin diyorum ama arada ben çok mutsuzum
Bizimki de aynı evlat olunca sabır cekiyosun da sabır tasi da çalar yakında beraber takılmıyo musunuz hicAynen cinsellik olmazsa beni hiç bilmez ama artık oda yok çok degişik biri 7yıldır evliyim ama daha onu yamıyorum hiç görmüyorum onu iş gel gezmeye git gece 10 da gel uyu görmüyorum bile
Aynısını yapmalısın ama zorla değil isteyerek. Gezip tozup mutlu olmalısın. Ona ihtiyacın olmadığını onsuz daha mutlu olduğunu hissetirmelisin. Gerisi dönerse senindir dönmezse zaten hic senin olmamıştırArkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?