- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi melek ozgur
Neden bu kadar ezdiriyosun kendini ya gidecek yerin yok diyemi cocuk icinmi adam seni anne gibi bile gormuyor varligin umru degil s.sana çarkina of cok sinirim bozuldu gece gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bide çok degişik tek kendisini düşünen benim yanındaykene başka bakadınları gözleriyle soyan cimri sinirliSizin icin uzuldum
ALLAH esinizi dogru yola dondursun
zira sizin isiniz cok zor.
umarim adam olur
çok afedersin ama ben olsam o kacanın ağzına mıçardımArkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
Valls çok tuhaf biri ya tek kendisini düşünür benle oglu umrunda değiliz bide hep diyor sen bana kurban ol inşallah ogluna diyor annenin saçını çek anneni bilmem ne yap sanki küçük Bebek ne anlarvalla kürekle dalacaksın ağzına böylelerinin..
ewt anneyim hem de babayım.. çocuğun ikisine de ihtiyacı var ama ortada baba sıfatına uyan biri olmadığından iki görev de bende deseydin..
Çok sinir bozucu bi Ada'm demi zaten o in SAN'ı bunalıma koyuyorçok afedersin ama ben olsam o kacanın ağzına mıçardım
iyi sen hala kocam diyorsan o da aynen devam edecektir.Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
Zaten yedi yıldır çok uğraştım degiştırmek için dahada kotu oldu ama deger vermiyorum artık Çunki o benim ona verdiğim değerin dörtte birini verseydi yine deger verirdim ama o insanı insan yerine koymuyor udun degilmiiyi sen hala kocam diyorsan o da aynen devam edecektir.
yani üstüne napıyorsa Allah bilir temizliğini ütüsünü yemeğiini yeri geliyor ihtiyaçlarını veriyorsun bunları yokluğunla terbiye edeceksin.daha mutlu yaşarsın..çocukla tehdit ederler ama bi tarafları yemez çünkü iş ciddiye biner o elindeki kadın uçar gider..yüz verme ayıya gelip......sın halıya derim ben.Zaten yedi yıldır çok uğraştım degiştırmek için dahada kotu oldu ama deger vermiyorum artık Çunki o benim ona verdiğim değerin dörtte birini verseydi yine deger verirdim ama o insanı insan yerine koymuyor udun degilmi