Hiç Mutlu bir çift değiliz

Neden bu kadar ezdiriyosun kendini ya gidecek yerin yok diyemi cocuk icinmi adam seni anne gibi bile gormuyor varligin umru degil s.sana çarkina of cok sinirim bozuldu gece gece

Babalar gününde kendisine oyuncak tren al. Sen beni anadan saymıyosun ama bak ben seni unutmadım, trene de bakar durursun artık bundan sonra, öbür öküzlerden eksik hissetme kendini de

Dogummu yaptiniz yeni? Yada hamilemisiniz simdilik?
Her ikisi icinde evladin degilde babanin anneler gunu hediyesi almasi biraz fazla bi beklenti turk erkegi icin.
Almazlar, alani yok bence. Cok cok az.
Bebeginiz buyusun sonra yine belki babasinin yardimiyla ilk anneler gununu yasatir size insallah. Ama siz simdilik anne degilsinizki? Ki anne olsanizda esiniz sizin yavrunuzmuda size hediye alsin?

Biraz fazla alingansiniz.
Esiniz orda gulmus, oyle dediniz.
Gulmek derken alay eder gibimi giciklik olsun diyemi
Sizi kizdirmayi seviyor belkide? Bunu soylemismiydi hic?

Merhaba kizlar,
Bende esimle sogukluk problemi yasamaya basladim ne oluyo bunlara anlamliyorum bi turlu vurcaksin tekmeyi diyorum aslinda ama zorla yaptigim- cunku cinsel istegi olmayan bi adam testlerle zorla yumurtlama gunu hesaplayarak hamile kaldim baska turlu olmazdi- 2yasinda bu kiz bebegim var.7ay once annemi kanserden kaybettim hamileligim ve annecigimin hastligi ayni anda basladi farkli sehirlerdeyiz dogumdan sonra sikca yaninda olmya calistim ve bu surecte esimde sogukluk basladigini hissettim.1hafta 10 gun annemin yaninda kalip gelirdim sarilmasini beklerdim geldigimde olmamaya basladi.stersli bi isi ve Allaha tesliniyetci bi halde evet bende inancli biriyim ama en kaybimdan sonra teselli bulamadim gecelerce balkonda sabahladim aglaya aglaya yana yana hala aciyo... Ben yandikca acidan o uzaklasti.bebegimi duzenini kurdum mutlu evli cift icin gayet iui ama benim.icin degil.9da uyuyo.normlde 1cay ve film icin ozel bi an icin bolca vakit var ama olmuyo.ya uyuya kaliyonizler gibi yaparken ya da tlf de mac izliyo.. Birakip gidesim var zaten babam yalniz kaldi hatta teswbbus et,tim avukat arkadasim var gunlerce yaninda oldu ve bi sure idare edicek konusmalar yapti ama cok yalnizim ustelik bu aci animda... Cinsellik gereksiz zaten nerdeyse...

Eşin bencil ve nankör...
Sen kimisinde benim anneliğimi sorguluyorsun diyemediniz mi? Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali!! Alın karşınıza konuşun konuşarak çözün susmak çözüm değil......

Bi de anlamadığım bişey var, yabancı bi ülkede yaşayıp dillerini öğrenmemeyi nası başarıyorsunuz? Evden çıkmamanız lazım inatla yani. İnsanlara karışarak bile öğrenilir eninde sonunda.. Ben kendimi rahatsız hissederim dillerini konuşmuyosam, bi acil durumda napıcaksınız? Çocuk mocuk değil önceliğiniz dil öğrenmek olmalıydı

offfff bacım işin zor bu adamla konuşman lazım yok yani ya insan ol ya da çocugunu versin ayrılın.böyle ömür geçmez.

Şu hayatta ne kadar farklı şeyler savunsakta karılık ve kocalık görevi diye bir şey var. Karısına sahip çıkmak. Çocuğunun eşinin ve evinin maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak. Birlikte bir bütün olmak kocalık görevi (bence) o bunların hiçbirini yapmıyor. O zaman ses getirmek için sende karılık görevlerini yapma. Yemek ev işi çamaşır bulaşık onunkileri yapma. Ona haber vermeden git bir gece bir arkadaşımda yada annenlerde kal. Hergün çık gece gel eve arkadaşlarınla takıl. Bakalım neler olacak... Kıskanıyor mu kıskanmıyor mu? Sen evin düzenini yeniden sağla diye çabalıyor mu çabalamıyor mu? Eper hala aynıysa bana bitmiş bir evlilik gibi gelir. Sende üzerine düşünürsün biraz ya ev arkadaşı boyutunda asgari düzeyde evli kalır ayrı ayrı hayatlarınızı yaşarsınız yada ayrılır yokunuza bakarsınız

Ne kadar gıcık bir insan
Lütfen bunun için üzülmeyin ama hazır cevaplarınız olsun
Ondan hediye beklemeyin , bırakın. Kendiniz alın onun yanında böyle düşüncelere girmeyin bile
Odun afedersiniz anlamıyor kıt

valla kürekle dalacaksın ağzına böylelerinin..
ewt anneyim hem de babayım.. çocuğun ikisine de ihtiyacı var ama ortada baba sıfatına uyan biri olmadığından iki görev de bende deseydin..

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
çok afedersin ama ben olsam o kacanın ağzına mıçardım

valla kürekle dalacaksın ağzına böylelerinin..
ewt anneyim hem de babayım.. çocuğun ikisine de ihtiyacı var ama ortada baba sıfatına uyan biri olmadığından iki görev de bende deseydin..
Valls çok tuhaf biri ya tek kendisini düşünür benle oglu umrunda değiliz bide hep diyor sen bana kurban ol inşallah ogluna diyor annenin saçını çek anneni bilmem ne yap sanki küçük Bebek ne anlar

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
iyi sen hala kocam diyorsan o da aynen devam edecektir.

iyi sen hala kocam diyorsan o da aynen devam edecektir.
Zaten yedi yıldır çok uğraştım degiştırmek için dahada kotu oldu ama deger vermiyorum artık Çunki o benim ona verdiğim değerin dörtte birini verseydi yine deger verirdim ama o insanı insan yerine koymuyor udun degilmi

Zaten yedi yıldır çok uğraştım degiştırmek için dahada kotu oldu ama deger vermiyorum artık Çunki o benim ona verdiğim değerin dörtte birini verseydi yine deger verirdim ama o insanı insan yerine koymuyor udun degilmi
yani üstüne napıyorsa Allah bilir temizliğini ütüsünü yemeğiini yeri geliyor ihtiyaçlarını veriyorsun bunları yokluğunla terbiye edeceksin.daha mutlu yaşarsın..çocukla tehdit ederler ama bi tarafları yemez çünkü iş ciddiye biner o elindeki kadın uçar gider..yüz verme ayıya gelip......sın halıya derim ben.

Back
X