- 11 Şubat 2021
- 13
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Benyoruldumdunya
-
Ailenizle özellikle annenizle aranızda geçen anlaşmazlık, tartışmalardan bahsedebilirsiniz. Durup dururken mutsuzluk olmaz ki.Ben 25 yasindayim okuyorum da ailem saglikli ben saglikliyim ama hic mutlu degilim nedenini bilmiyorum surekli kalbim agriyor kalp ciger ne varsa her doktora gittim defalarca sonuc tertemiz.ama gulmek istemiyorum surekli uyumak istiyorum hayat yalanmis gibi geliyor.kimsenin beni sevebilecegine inancim yok annemin bile beni sevdigini dusunmuyorum bu durum neden kaynakli olabilir sizce
27 yaş depresyonu gibi geldi bende 25 sonlarında hissetmeye başlamıştımBen 25 yasindayim okuyorum da ailem saglikli ben saglikliyim ama hic mutlu degilim nedenini bilmiyorum surekli kalbim agriyor kalp ciger ne varsa her doktora gittim defalarca sonuc tertemiz.ama gulmek istemiyorum surekli uyumak istiyorum hayat yalanmis gibi geliyor.kimsenin beni sevebilecegine inancim yok annemin bile beni sevdigini dusunmuyorum bu durum neden kaynakli olabilir sizce
Ben 25 yasindayim okuyorum da ailem saglikli ben saglikliyim ama hic mutlu degilim nedenini bilmiyorum surekli kalbim agriyor kalp ciger ne varsa her doktora gittim defalarca sonuc tertemiz.ama gulmek istemiyorum surekli uyumak istiyorum hayat yalanmis gibi geliyor.kimsenin beni sevebilecegine inancim yok annemin bile beni sevdigini dusunmuyorum bu durum neden kaynakli olabilir sizce
Öyle bir depresyon mu varmış ilk kez duydum27 yaş depresyonu gibi geldi bende 25 sonlarında hissetmeye başlamıştım
Evet ikinci ergenlik sayılıyor 27 yaş , ben gerçekten bu yaştan çektiğimi hiçbir yaşta çekmedim normalde çok katı çizgileri olan biriyim gelene sevinmem gidene üzülmem ne olduysa yaşarım hayatla savaşmamayı çok net öğrendim parasız mı kaldım olsun be simit satarım aç mı kaldım olsun be uyayım yarın bir yolu bulunur elbet bu hayatta çok çok şey gördüm geçirdim hayatım türk filmi şurada özet geçsem çoğu kişi o kadar da değil der inanın hepsinden başım dik çıktım ama asla ahlanmayı vahlanmayı sevmem olan oldu biten bitti kendimi öldürsem fayda yok o zaman devam kafasında yaşayan beni bu 27 öyle bir hiçliğe attı ki yaşadığım duygular tarif edilmezÖyle bir depresyon mu varmış ilk kez duydum
Kesinlikle.. Bende konu sahibinin bahsettiği gibi hissediyordum o yaşlarda.. Hatta birçok ünlü yazarın da 27 yaşlarında ciddi bunalımlar yaşadığını okumuştum. Ama şükür ki geçiyor:)27 yaş depresyonu gibi geldi bende 25 sonlarında hissetmeye başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?