- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Selam kızlar, psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi kilo verme surecine girdim kilo verdikten sonra ve degisen duzenimle zamanla daha mutlu olacağım inancina sarildim su an ne mutluyum ne mutsuz ve hic alisik oldugum bi duygu durumu degil notr hissetmek ya hep ya hictir benim duygularım dipteysem en dipte yukseksem en yuksekte yasiyordum su an ise araftayim kimseye derdimi anlatmak istemiyorum en azindan yakin çevreme kendime de bunun bir surec oldugunu daha iyi olacagimi hatirlatiyorum ama yirmili yaslar sancisi midir bilmem her seyden o kadar cok korkuyorum ki hayat o kadar belirsiz ki kendimi cok yalniz hissediyorum ama bir yandan bu yalnizlik hissiyle barismaya calisiyorum sevgilim de var ailem de var onlar da kendi dertlerinde ben de artik derdimden bahsetmek istemiyorum ama o kadar sancili ki bu surec umarim cikabilirim sizin de boyle donemleriniz olduysa benimle paylaşabilir misiniz biraz olsun yalniz olmadigimi gecici oldugunu hissetmek istiyorum okudugunuz icin tesekkur ederim