• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik olarak dibi görmek

pinkselen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Selam kızlar, psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi kilo verme surecine girdim kilo verdikten sonra ve degisen duzenimle zamanla daha mutlu olacağım inancina sarildim su an ne mutluyum ne mutsuz ve hic alisik oldugum bi duygu durumu degil notr hissetmek ya hep ya hictir benim duygularım dipteysem en dipte yukseksem en yuksekte yasiyordum su an ise araftayim kimseye derdimi anlatmak istemiyorum en azindan yakin çevreme kendime de bunun bir surec oldugunu daha iyi olacagimi hatirlatiyorum ama yirmili yaslar sancisi midir bilmem her seyden o kadar cok korkuyorum ki hayat o kadar belirsiz ki kendimi cok yalniz hissediyorum ama bir yandan bu yalnizlik hissiyle barismaya calisiyorum sevgilim de var ailem de var onlar da kendi dertlerinde ben de artik derdimden bahsetmek istemiyorum ama o kadar sancili ki bu surec umarim cikabilirim sizin de boyle donemleriniz olduysa benimle paylaşabilir misiniz biraz olsun yalniz olmadigimi gecici oldugunu hissetmek istiyorum okudugunuz icin tesekkur ederim 🧡

Selam kızlar, psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi kilo verme surecine girdim kilo verdikten sonra ve degisen duzenimle zamanla daha mutlu olacağım inancina sarildim su an ne mutluyum ne mutsuz ve hic alisik oldugum bi duygu durumu degil notr hissetmek ya hep ya hictir benim duygularım dipteysem en dipte yukseksem en yuksekte yasiyordum su an ise araftayim kimseye derdimi anlatmak istemiyorum en azindan yakin çevreme kendime de bunun bir surec oldugunu daha iyi olacagimi hatirlatiyorum ama yirmili yaslar sancisi midir bilmem her seyden o kadar cok korkuyorum ki hayat o kadar belirsiz ki kendimi cok yalniz hissediyorum ama bir yandan bu yalnizlik hissiyle barismaya calisiyorum sevgilim de var ailem de var onlar da kendi dertlerinde ben de artik derdimden bahsetmek istemiyorum ama o kadar sancili ki bu surec umarim cikabilirim sizin de boyle donemleriniz olduysa benimle paylaşabilir misiniz biraz olsun yalniz olmadigimi gecici oldugunu hissetmek istiyorum okudugunuz icin tesekkur ederim 🧡
Elbette oldu... Derdini fani olan gücü sınırlı olanla değil de ,sonsuz olup gücü her şeye kadir olanla paylaşmayı dene. Abdest al ,2 rekat namaz kıl. Neyse derdin ,zaten O biliyor. Aç ellerini dua et. Naçizane tavsiyem

Olanlardan bahsetmişsin olmayandan bahsetmemişsin. Hayatımda herşey tam o zamn konuşmaya hakkım yok gibi bir sonuca varmışsın. Yanlış yapıyorsun. İnsan bazen nötr olur ama bu uzun süreli olursa sıkıntı. Umudu olmamak hayal kuramamak arkadaş çevrenin olmayışı ve onların sohbetinden zevk almamak ciddi problemler.

Sürekli bi ileriye hedef koyarak ya da geçmişteki keşkelerimizle hayatı yaşadığımızı sanıyoruz ama hayatı yaşamak bu değil. Biraz anda kalın ve yaşadığınız zamandan keyif almaya bakın. Psikologla ilerleyerek de çözüm bulabilirsiniz

Ben de benzer durumdayım şu anda. Herşeye rağmen dipten yavaş yavaş da olsa çıkmaya başladığımı hissediyorum. Ama olmak istediğim yerde değilim hala. Üstelik kiloluyum da. Yaşamayan bilmiyor maalesef. Psikoloji düzgün olmayınca diğer herşey boş geliyor

Back
X