Hic mutlu degilim

Benyoruldumdunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
13
7
1
29
Ben 25 yasindayim okuyorum da ailem saglikli ben saglikliyim ama hic mutlu degilim nedenini bilmiyorum surekli kalbim agriyor kalp ciger ne varsa her doktora gittim defalarca sonuc tertemiz.ama gulmek istemiyorum surekli uyumak istiyorum hayat yalanmis gibi geliyor.kimsenin beni sevebilecegine inancim yok annemin bile beni sevdigini dusunmuyorum bu durum neden kaynakli olabilir sizce

Kendinize hapishane kurmuşsunuz ve kendinizi oraya hapsetmişsiniz. Hayatınıza yenilikler katın. Bu şekilde Kendinizi çürütmekten başka bi yere varamazsınız.

Depresyon belirtilerine benziyor yazdıklarınız. En kısa sürede bir uzmanla görüşün lütfen.

Ben 25 yasindayim okuyorum da ailem saglikli ben saglikliyim ama hic mutlu degilim nedenini bilmiyorum surekli kalbim agriyor kalp ciger ne varsa her doktora gittim defalarca sonuc tertemiz.ama gulmek istemiyorum surekli uyumak istiyorum hayat yalanmis gibi geliyor.kimsenin beni sevebilecegine inancim yok annemin bile beni sevdigini dusunmuyorum bu durum neden kaynakli olabilir sizce
Ailenizle özellikle annenizle aranızda geçen anlaşmazlık, tartışmalardan bahsedebilirsiniz. Durup dururken mutsuzluk olmaz ki.

27 yaş depresyonu gibi geldi bende 25 sonlarında hissetmeye başlamıştım

Bebeğim kim çok mutlu ki son bir yıldır hepimiz depresyonun dibindeyiz. Aşık olamıyoruz, flört edemiyoruz, sevgilimizle- arkadaşımızla buluşamıyoruz e doğal olarak psikolojimiz bozuldu. Ben de hiç mutlu değilim. Somut bir sebep var mı, yok. Sevdiklerim çok şükür sağ sağlıklı, aç açık değilim, sağlıklıyım ama mutsuzum çünkü artık sıkıldım, daraldım, daraldık.

yahu evliydin, her şey şakır şakırdı şimdi bu karamsarlık niye abla ? Hani utanıyordun, sular seller akıyordu hatta arkadaşının derdini bile sordun ya şimdi ne oldu da bu karamsarlık ?

anladın beni değil ?

Öyle bir depresyon mu varmış ilk kez duydum
Evet ikinci ergenlik sayılıyor 27 yaş , ben gerçekten bu yaştan çektiğimi hiçbir yaşta çekmedim normalde çok katı çizgileri olan biriyim gelene sevinmem gidene üzülmem ne olduysa yaşarım hayatla savaşmamayı çok net öğrendim parasız mı kaldım olsun be simit satarım aç mı kaldım olsun be uyayım yarın bir yolu bulunur elbet bu hayatta çok çok şey gördüm geçirdim hayatım türk filmi şurada özet geçsem çoğu kişi o kadar da değil der inanın hepsinden başım dik çıktım ama asla ahlanmayı vahlanmayı sevmem olan oldu biten bitti kendimi öldürsem fayda yok o zaman devam kafasında yaşayan beni bu 27 öyle bir hiçliğe attı ki yaşadığım duygular tarif edilmez

Pandemic surecinin bir sonucu site dusunuyorum. Bu surec bir cok insanin psijolojisine olumsuz etki yapiyor ve yapacak. Dunyanin durumu, gelecek kaygisi, dunya nereye gidiyor, bizi basil bir gelecek bekliyor gibi dusunceler ve mevcut durumda yasadigimiz asosyallik sebebi. Ayrica hayatimizdaki bu ani degisime psikolojik olarak adapte olmaya calisiyoruz bence.

Back
X