Hiç nedensiz mutsuz olabilir mi bir insan ?

Kisura bakmayin ama kabizlik problemim var bagirsaklarda. Kan degerlerime en son 6 ay once baktirmistim. Tekrarlayim umarim gecici birseydir. Sizinde iyi olmaniza sevindim

kabızlık mutsuzluk yapıyor. ara ara banada oluyor ordan biliyorum. çözmeye çalışın inşallah geçer. bazende mutluluk tavan yapıyor bende. bakıyorum yediğimi sindirdiğm zmanalrda öyleyim.

benim de öyle, tamamiyle resetlenmedi ama kötü olaylar hatalarım falan duruyor o daha yorucu benim için, mesela arkadaşım ya da sevgilim bi anımızdan bahsedince öyle bişi mi oldu diye suratlarına bön bön bakıyorum ah anam lahanam

Bende oyleyim dun su olmuş diyorlar bon bon bakiyorum insanlara kotu seylerde aklimda ama savunma mekanizmasimi nedir atiyorum çöplüğe dusunmemeye calisiyorim

kabızlık mutsuzluk yapıyor. ara ara banada oluyor ordan biliyorum. çözmeye çalışın inşallah geçer. bazende mutluluk tavan yapıyor bende. bakıyorum yediğimi sindirdiğm zmanalrda öyleyim.

Aslinda cok tuhaf degil mi kaba olarak ama totomuzdan cikan bile mutlulugumuza nasil etkili 😯 kesinlikle ilk bu soruni cozecegim

Aslinda cok tuhaf degil mi kaba olarak ama totomuzdan cikan bile mutlulugumuza nasil etkili 😯 kesinlikle ilk bu soruni cozecegim

tıbben barsaklar dolu olunca toksin fazla oluyor. ve kan basıncı artıyor. baş ağrısı mide bulantısı bile yapıyor. .bu nedenle mutsuz keyifsiz bazen çok yorgun hissediyoruz. Size kabızlıtan kurtulmanın birkaç yolunu yazabilirim isterseniz ;)

tıbben barsaklar dolu olunca toksin fazla oluyor. ve kan basıncı artıyor. baş ağrısı mide bulantısı bile yapıyor. .bu nedenle mutsuz keyifsiz bazen çok yorgun hissediyoruz. Size kabızlıtan kurtulmanın birkaç yolunu yazabilirim isterseniz :KK66:

Harika olur 🤗

Bugün tamda o durumdayim hayatim stabilken hersey iyi hosken neden ben gene dagildim bu kadar. Neden mutsuzum . Is hayatim mudurcugum haric iyi, ailemde herkes iyi cok sukur , sevgili deseniz o konuda orta sekerli ama neden durduk yere anksiyetem aziyor ben kalibima sigamiyorum. Oyle bir olay kotu haber durumuda yok. Bu durum sizdede oluyor mu nasil basediyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum. Uzun zamandir bu kadar kaygili olmamistim. Kafayi yemek uzereyim...
Nedensz degl emin olun vardır altında Bi neden. Bu ara ortamınızı havanızı degiştrin tatil falan iyi gelir kendinize zaman ayırın gececektr

taze zencefil deneyin. 21 gün sabah aç karnına.
zencefil suyu +az bal + yarım limon suyu.
sıcağa yakın su ile için.
ben çok seviyorum bir büyük kupa içerim.
dilerseniz hepsini damak tadınıza göre ayarlayın. içerken boğazını yakacak zencefil suyu. haftada 3 gün aç karnına bir yemek kaşığı çörekotu yağı içmek. barsakları düzene sokuyor. ekmek makarna pilav az yiyin bu dönemde ve bol meyve bol salata. inşallah yaz ayında düzene girer. şifa olsun.

Back
X