- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
arkadazlar oyle zamanlar yasiyorumki cok zor . gecmisteki tercihlerim su an ki yasamim. hayatimi mafetim gibi kendim. pismanlik keske icinde yasiyorumkeske gecmise gitsem hersey baska olurdu. olecekmis nefes alamdiginiz zamanlar oldumu kendimi dunyann n mutsuz sansiz kismetsiz insani givi hisseidyorum. otuzum ama 60 yasindym sanki
bekar drgilm esim kotu degil ama hayallerimdeki insan da degl. ailemdeb uzzagim ve uzak kalicm bikc yil belki bilmiyorum ozel seylrr var . keske evlenmeysedm ailemn ynnda kalsaydim bekar . okudum ama is olangm yok su an . cocuk var zTn. diyorum belki bebegm olavakti hersey kdr belki biomiyorum kendimi sucluyorum sucluyorum sucluyorum ailemn yaninda olsaydim daha mutlu oludrzm heesey daha guzel olurduolmaz olur mu oldu..
sonra stresten, üzüntüden hastalandım.
yumurtalıklarımda kist oluştu üstüne de patladı.
zor zamanlardı.
canımdan olacaktım neredeyse.
sonra dedim ki 'kızım sen ne yapıyorsun? hayat kısa, ölümden döndün, bu hayatta senden daha kıymetli ne olabilir?'
o günden beridir cesaret edemediğim şeyleri yaptım.
gezdim, tozdum, sevdim, aşık oldum, terk ettim, edildim....
kötü şeylerin etkisi sanki bir dokunup geçiyor.
benim ve sevdiklerimin can sağlığı önemli.
ben dünyanın en zengin insanı gibi hissediyorum kendimi :)
30 . problem tercihlerm sunaki yasamima etkisi ama bilseydim asla yaomazdim Boyle bisey basima gelcne asla tahmin edenezdim. soyle diyim insanina basina aklinda n gecirnedigi seylrr geliyo ne oldugyny anlayamiyorsu stres uzuntu icinde yasiyorum dusununce kendime kiziyorum arkadaslarim hayatlariba bakiyorum ozeniyorumkaç yaşındasın, problem aşk mı iş mi okul mu, aile mi, bu derece isyan ettiğine göre kronik bi problemin olmalı
hersey benim yuzumdenAllah dermansiz dert vermesin kimseye. Çaresiz kaldığım zamanlarda tevekkül etmeyi öğrendim, bolca dua ettim. "Su akar yolunu bulur." sözünü çok severim.
oyle ama dinlemedim cevremi yasicm yr konusunda gurbettym vs baska sikintilar vr donmek istedm donemiyorum su an ailevi ozel seylrr beni mafetti dudunmekten beklemek zorundym belki iki belki uc yilAllah dermansiz dert vermesin kimseye. Çaresiz kaldığım zamanlarda tevekkül etmeyi öğrendim, bolca dua ettim. "Su akar yolunu bulur." sözünü çok severim.
30 . problem tercihlerm sunaki yasamima etkisi ama bilseydim asla yaomazdim Boyle bisey basima gelcne asla tahmin edenezdim. soyle diyim insanina basina aklinda n gecirnedigi seylrr geliyo ne oldugyny anlayamiyorsu stres uzuntu icinde yasiyorum dusununce kendime kiziyorum arkadaslarim hayatlariba bakiyorum ozeniyorum
gecermi nasil gecer fikrm yokhayatta ki herseyimizi kaybettik
paramızı teslim olmak üzere olan evimizi
eşim en iyi işinden oldu.
şimdi dipteyiz cıkmaya calısıyoruz
cok agladım cokkk feryat ettim
cok isyan ettim yalan degil
sinirlendim sinir krizi gecirdm vurdum kolumu kırdım
keswke kolum kırılmasaydı cokkkk dedim ameliyat oldum oarcalı kırıktı
saglık herseyden önemli unutma gerisi sürünsende yasasanda bişeler oluyor
ama aynı senin hissettiklerini yasadım öldüm sanki diplerin de dibine battık cıktım
beninmi beni ailemdeb uzak tutuyo oyle buyuk oyle cikilmazTabi ki oldu. Herne kadar bazen isyanlara bağlamış olsamda düzelecegını bılıyordum içten içe. Öylede oldu, düzeldi. Herşey hep aynı çizgide gitmez merak etme.
bekar drgilm esim kotu degil ama hayallerimdeki insan da degl. ailemdeb uzzagim ve uzak kalicm bikc yil belki bilmiyorum ozel seylrr var . keske evlenmeysedm ailemn ynnda kalsaydim bekar . okudum ama is olangm yok su an . cocuk var zTn. diyorum belki bebegm olavakti hersey kdr belki biomiyorum kendimi sucluyorum sucluyorum sucluyorum ailemn yaninda olsaydim daha mutlu oludrzm heesey daha guzel olurdu
gecmisteki tercihlerim ve sonuclari ama Boyle olacagini asla tahmin etmezdm kendimi sucluyorum hayat normal e donmicek sankiTam olarak sorun nedir peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?