hic olecekmis hayatiniz bitmis gibi hissedip hersey yoluna girdigimi oldumu

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
arkadazlar oyle zamanlar yasiyorumki cok zor . gecmisteki tercihlerim su an ki yasamim. hayatimi mafetim gibi kendim. pismanlik keske icinde yasiyorum keske gecmise gitsem hersey baska olurdu. olecekmis nefes alamdiginiz zamanlar oldumu kendimi dunyann n mutsuz sansiz kismetsiz insani givi hisseidyorum. otuzum ama 60 yasindym sanki

olmaz olur mu oldu..
sonra stresten, üzüntüden hastalandım.
yumurtalıklarımda kist oluştu üstüne de patladı.
zor zamanlardı.
canımdan olacaktım neredeyse.
sonra dedim ki 'kızım sen ne yapıyorsun? hayat kısa, ölümden döndün, bu hayatta senden daha kıymetli ne olabilir?'
o günden beridir cesaret edemediğim şeyleri yaptım.
gezdim, tozdum, sevdim, aşık oldum, terk ettim, edildim....
kötü şeylerin etkisi sanki bir dokunup geçiyor.
benim ve sevdiklerimin can sağlığı önemli.
ben dünyanın en zengin insanı gibi hissediyorum kendimi :)

" "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?" der Şems-i Tebrizi
öyle bir dönem yaşadım ki kabus ötesi, çok kilo verdim, günlerce gecelerce ağladım
şimdi geri dönüp baktığımda "iyi ki olmuş o günler" diyorum, "iyi ki olmuş". Allah'a şükürler olsun.
umarım sen de birgün, bugünler için şükürler edersin

kaç yaşındasın, problem aşk mı iş mi okul mu, aile mi, bu derece isyan ettiğine göre kronik bi problemin olmalı

bekar drgilm esim kotu degil ama hayallerimdeki insan da degl. ailemdeb uzzagim ve uzak kalicm bikc yil belki bilmiyorum ozel seylrr var . keske evlenmeysedm ailemn ynnda kalsaydim bekar . okudum ama is olangm yok su an . cocuk var zTn. diyorum belki bebegm olavakti hersey kdr belki biomiyorum kendimi sucluyorum sucluyorum sucluyorum ailemn yaninda olsaydim daha mutlu oludrzm heesey daha guzel olurdu

hayatta ki herseyimizi kaybettik
paramızı teslim olmak üzere olan evimizi
eşim en iyi işinden oldu.
şimdi dipteyiz cıkmaya calısıyoruz
cok agladım cokkk feryat ettim
cok isyan ettim yalan degil
sinirlendim sinir krizi gecirdm vurdum kolumu kırdım
keswke kolum kırılmasaydı cokkkk dedim ameliyat oldum oarcalı kırıktı
saglık herseyden önemli unutma gerisi sürünsende yasasanda bişeler oluyor
ama aynı senin hissettiklerini yasadım öldüm sanki diplerin de dibine battık cıktım

kaç yaşındasın, problem aşk mı iş mi okul mu, aile mi, bu derece isyan ettiğine göre kronik bi problemin olmalı
30 . problem tercihlerm sunaki yasamima etkisi ama bilseydim asla yaomazdim Boyle bisey basima gelcne asla tahmin edenezdim. soyle diyim insanina basina aklinda n gecirnedigi seylrr geliyo ne oldugyny anlayamiyorsu stres uzuntu icinde yasiyorum dusununce kendime kiziyorum arkadaslarim hayatlariba bakiyorum ozeniyorum

Allah dermansiz dert vermesin kimseye. Çaresiz kaldığım zamanlarda tevekkül etmeyi öğrendim, bolca dua ettim. "Su akar yolunu bulur." sözünü çok severim.
hersey benim yuzumden duzgun tercih yaoanadim. arkadaslama bakiyorum. sevdikleri esleri ailaleri yanlarinda bircok sey

Evet oldu.
Çok fena vurdu hemde hayat..
Ama tutunup direndim. Hala tam olarak yoluna girdi mi bilmiyorum çok korkarak adım atıyorum ama girmeye başladı.

Allah dermansiz dert vermesin kimseye. Çaresiz kaldığım zamanlarda tevekkül etmeyi öğrendim, bolca dua ettim. "Su akar yolunu bulur." sözünü çok severim.
oyle ama dinlemedim cevremi yasicm yr konusunda gurbettym vs baska sikintilar vr donmek istedm donemiyorum su an ailevi ozel seylrr beni mafetti dudunmekten beklemek zorundym belki iki belki uc yil

ya o bişeyler kaçırdım şunu yapmasaydım, bunu yapmasaydım hissiyatı hep oluyor, herkeste oluyordur, kimsi derin bi şekilde takar, kiminin aklından bi kaç saniye geçer sonra unutur...
hayatım daha iyi olabilirdi düşüncesi, bunun bi sonu yokki, daha iyi şartlarda olsan da aynı şeyi düşüncektin
bence kendini bu melankoliden çıkar çünkü gerçekten insana hiç bi faydası yok, üstelik uzun süreli olursa bir sürüde hastalık davet ediyorsun
spora başla, daha sosyal olmaya çalış, mutlu olmasan bile kendine bile mutluymuş numarası yap
kendini sadece kendinle kıyasla başkalarıyla değil, daha geliştiği daha güzele değiştiğini düşün
yani keşkelerin faydası yok, önümüze bakıcaz

gecermi nasil gecer fikrm yok

30 yaşında,bekar ailenizle yaşıyor olsaydınız bu seferde ailenizin size çok karıştığından dem vuracaktınız.. insanoğlu işte..hangi taraftaysa, diğer tarafı hep daha cazip görür.
O zaman o yolu tercih ettiniz..istediğiniz gibi olmadı..ee nolmuş..hayatta tercihlerimizi yaşarız..herzaman bize en mutluluk getirecek tarafı seçmek zorunda değiliz..hayatınızdaki hoşnutsuzluklara kılıf aramayı bırakın..hayatımı nasıl daha keyifli hale getiririmim yolunu arayın.Sevgiler.

Tabi ki oldu. Herne kadar bazen isyanlara bağlamış olsamda düzelecegını bılıyordum içten içe. Öylede oldu, düzeldi. Herşey hep aynı çizgide gitmez merak etme.

Tabi ki oldu. Herne kadar bazen isyanlara bağlamış olsamda düzelecegını bılıyordum içten içe. Öylede oldu, düzeldi. Herşey hep aynı çizgide gitmez merak etme.
beninmi beni ailemdeb uzak tutuyo oyle buyuk oyle cikilmaz

böyle bir adım bile atamazsınız.
kendinizi suçlayacağınıza adım atın bir şeyler yapın.
yakınmakla hiç bir yere varamazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…