- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Suan ailenizden uzaksiniz belki esinizde sizin istediginiz huylarda degil (misal sen gezmek istersin o evde oturmak ister sen tv izleyelim istersin o uyumak vs)30 . problem tercihlerm sunaki yasamima etkisi ama bilseydim asla yaomazdim Boyle bisey basima gelcne asla tahmin edenezdim. soyle diyim insanina basina aklinda n gecirnedigi seylrr geliyo ne oldugyny anlayamiyorsu stres uzuntu icinde yasiyorum dusununce kendime kiziyorum arkadaslarim hayatlariba bakiyorum ozeniyorum
Hiçbir şey. Laf olsun torba dolsun her gün aynı şeyler işte. Değiştiremeyeceğini bildiği için burada konu açıp azıcık konuşup rahatlamak istiyor başka amacı yok. Dolup dolup burada aynı konuyu açıyor :)Derdin kocan gene dimi evlendiğine pişmansın ama boşan diyenlerede boşan demeyin diyorsun ne olsun istiyorsun ciddi ciddi
İstiyor ki herkes pişman olduğunu yazsın ama yokDerdin kocan gene dimi evlendiğine pişmansın ama boşan diyenlerede boşan demeyin diyorsun ne olsun istiyorsun ciddi ciddi
Boşan doyoruz o da yok hayatı kendine zehir ediyorİstiyor ki herkes pişman olduğunu yazsın ama yok
Allaha şükür sağlikliyim.ailemde ölüm kalım hastalık yok. Yatıp kalkıp buna dua ediyorum ama onun dışında hakikaten benim de zor zamanlar gecirdigimi tüm yakinlarim bilir. Hayatin beni sinadigi donemdeyim. Pek bir şeyin yoluna girdiği yok simdilik. Büyük aksilikler yaşadım hala da yaşıyorum ama yapacak bir şey yok. Umut vardır her zaman. Ben de inanıyorum ki bir gün isler yoluna girecek. Her ne kadar hayatimdan memnun olmasam da hep boyle sürmez diyorum. Bende durum bu. Sizin icin de en güzelini dilerim.arkadazlar oyle zamanlar yasiyorumki cok zor . gecmisteki tercihlerim su an ki yasamim. hayatimi mafetim gibi kendim. pismanlik keske icinde yasiyorumkeske gecmise gitsem hersey baska olurdu. olecekmis nefes alamdiginiz zamanlar oldumu kendimi dunyann n mutsuz sansiz kismetsiz insani givi hisseidyorum. otuzum ama 60 yasindym sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?