• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

benim bildiğim 18 yaşına giren bir çok erkek çevresi tarafından malum evlere götürülüp deneyim yaşamıştır. zor yapmamış birini bulmak açıkçası :/

Baydın, atlıyorsun ne biçim kelimeler bunlar? Neyse gereksizmiş zaten sizinle konuşmaya çalışmak.
Konuşmaya çalışanla konuşulur da bana ait olmayan bir düşünceyi farklı şekilde anlatmaya çalışmak hoş olmuoyr. Söylediğim halde inatla öpüşmek sevişmek evrensel ahlak ilkesidir gibi bir şeyler söylediğimi belirtmek de iftiraya giriyor. Bunlar nasıl kelimelerse benim söylediklerim de o dilden şeyler. Bunlara konuşmak diyemiyorum şahsen. Konu sahibinin konusunu da baltalamak istemiyorum.

ooooo. yok anlaşamıyacapız. sizlere iyi forumlar. ben kaçaar konudan.
herkese yaftalanma

keşke filmlerde olsa. daha yeni kirlendi artık temiz değil diye bir genç kız amca çocukları tarafından öldü,rüldü

Kesinlikle oyle, ozellikle filmden ornek verdim cunku cok carpici bir monologdu ordaki "sen kirlisin meryem"
Bazen bir gazete haberinde gorduklerimizden daha cok etkiler ya bir romanda okudugumuz ya da filmde izlediğimiz... ama yok bin yildir degismeyen zihniyet bir forumdaki konuyla mi degisecek dimi, bosa yaziyoruz...

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
Şimdi bir ortaokula gitsem, öpüşmemiş erkek zor bulurum o derece bence.
Hayat bu belli olmaz, belki aradığınız özellikte birini bulursunuz, belki de daha önceden sayısız kızla beraber olmuş çok şey tüketmiş birisine gönlünüzü kaptırırsınız.
Bu işler belli olmaz.
İnsan gibi insan olduktan sonra yüreği temiz olduktan sonra, sizden öncü öpüşmüş veya sevişmiş bence fark etmez.
Daha önce öpüşmemiş ama size öküz gibi davranıyor, neye yarar ?
Bence insani özellikleri ağır basmalı.

Ben bu devirde tam tersini de çok duydum. Hic elinebkiz eli değmemis ama karşısındaki kiz her seyi yaşamış insanlari.. bu bir takıntı mi? Onu bilemiyorum.. ama kendiniz gibisini istemekte haklisiniz ancak bu düşünceyi zihninizde cok büyütmeyin.. yoksa huzursuzlugunuz artar ve ileride temiz bir esiniz olsa dahi şüpheden iliskinize zarar verebilirsiniz.Allah karsiniza gönlünüze göre birini versin. Huzurlu mutlu günler diliyorum.

Ben de her şeyi şu anki sevgilimle yaşadım ama o benden önce deneyimliydi. Sorun etmedim çünkü seviyorum,seviliyorum,mutluyum. Daha ne olsun ne istiyim ki?

• Beğen
Reactions: N0A
Bende kimseyle olmadim su zamana kadar elim kimsenin eline degmedi vs vs:KK22:
Ama ben de tam tersi opusmeyi bilsin, sevgililik nasil oluyomus bilsin tecrübeli olsun istiyorum yoksa o cahil ben cahil..........:oops:

Hic opusmemis erkek=erken bosalmadan tut bir suru cinsel sorun yasamaya aday erkek. Yarın obur gun burda kocamla sevisemiyoooz, isini bitirip totosunu donup yatıyo diye aglama

Benim sevgilim.. ilkiyim eli kız eline değmemiş eminim bundan yalan felan değil yani ama ben bu durumdan çok şikayetçiyim benim daha önce ilişkim oldu tecrübem var yani o benim yanımda utaniyo napıcağını bilemiyo değil öpmek elimi bile zor tutuyo keşke herseyi yaşamış birisi olsaydı o beni yönetseydi ben bu halini hiç sevmiyorum

Bende kimseyle olmadim su zamana kadar elim kimsenin eline degmedi vs vs:KK22:
Ama ben de tam tersi opusmeyi bilsin, sevgililik nasil oluyomus bilsin tecrübeli olsun istiyorum yoksa o cahil ben cahil..........:oops:
Çok yaşa e mi :KK53:
E tabii yani şimdi, öpüşmeyi bilen biriyle öpüşmekle bilmeyen arasında fark var tabii:KK14:

herkesin kafasında bir sevgili/partner/eş(artık ne diyorsanız) adayı vardır..hayalinde hep bir kişiyi canlandırmıştır huyu suyu karakteri boyu posu gözü saçı eli ayağı vs vs böyle gider bu...

insan kendi nasılsa karşısındakinide öyle hayal ediyor ama zor yani bu devirde gerçekten....

öpüşüp onla bunla gününü gün eden ama vakti geldimide durulmayı bilip kenara çekilen harika eşler babalar var...zira öpüşmeyip eli kız eline değmemiş olupta evlendikten sonra yada sevgili yaptıktan sonra kabak çiçeği gibi açılanlarda var...

öpüşmesi gezmesi bilmemnesi bunları bu kadar takıntı haline getirmektense önce adam olsunda seni el üstünde tutsunda tek kusuru öpüşmek olsun...bence yani...

he ama onla bunla yatsın kalksın nerde sabah orda akşam yaşasın ilişkilerinde hiç seçici davranmasın demiyorum tabikide...böyle erkek zor zaptedilir ki kimse istemez zaten böyle birini eş olarak...

Bunu istemek en tabîi hakkın canım...Ancak bu devirde bulabilmen ne yazık ki biraz zor. Ben çocukluk aşkımla nişanlıyım şu an olayı böyle çözdüm:oops: :KK60::KK71:

Temiz olup olmadiginiza haftada kac gun dus aldiginizi, dis fircaladiginizi ve kisisel bakiminizla ilgili ayrintilari paylasmadiginiz surece karar vermek imkansiz, cok alakasiz o yuzden o kismi es geciyorum. Zaten duzeltmenizi istediklerinde de gavur ulkesi falan diyorsunuz, o yuzden rica ediyorum siz duzeltmeyin, belli ki cok bilgili degilsiniz bu konuda.

Istediginiz her konuda prensip belirlemek hakkiniz yalniz

Daha once asik olmus olmasi ayni derecede sorun teskil eder mi?

'Namus bacak arasında degil' diyenler olmuuss..
Çok pardon namus nerde acabaa..

İstemeye ve böyle inanmaya devam edin.. Ve eminim ki bu hassasiyetinizin karsiligini alacaksiniz..

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
Senin düşündüğün tarz erkekler var, merak etme....Gerçekten var...

'Namus bacak arasında degil' diyenler olmuuss..
Çok pardon namus nerde acabaa..

İstemeye ve böyle inanmaya devam edin.. Ve eminim ki bu hassasiyetinizin karsiligini alacaksiniz..

Bana gore sevdigi kadinla opusen erkek namussuz değildir.
Ben namussuz diye taksimetreyle oynayip yolcusunu kaziklayan taksiciye, one saglam domatesleri dizip musteriye curukleri dolduran pazarciya, yalan dolanla memleket yoneten politikaciya, banka hortumlayana, malzemeden calan mutahite, dolu otobuste kadin sıkıştıran fordcuya, coluk cocuga askinti olan subyanciya derim. Evet insallah bu hassasiyetimin karsiligini alirim allah beni bunlardan uzak tutar, askini doyasiya yasamis insanlardan degil...

Back
X