- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Goodbyemylover
Benim şahsıma yorum yaptığınızı söylemedim zaten. Parlamak derken??? Sinirli ya da hakaretvari bir şey yazdığımı sanmıyorum. Son cümleniz ilgimi çekti ve rahatsız etti o yüzden sizi alıntılayarak sizin üzerinizden ortaya yorum yaptım. Tamamı size yapılan bir yorum değildi o yüzden sizin söyledikleriniz dışında şeyler de yazdım haliyle. Anlayabileceğinizi ummuştum.Ben sizin şahsınıza bir yorum yazmadım ki niye bukadar parlamışsınız anlamadım..
Pek tabi kimse kimseyi yargılayamaz ama benim okuduğum yorumlar hiçte öyle değildi..
Konu sahibi tarzını ve düşüncelerini yazmış zaten geçmişi seni ilgilendirmez öpüşürüm ohh kimi ilgilendirir gibi yorumlar gereksiz..
Ha bu sizin veya bir başkasının hayat görüşü olur eyvallah ama konu sahibinin dediği ortadayken kontra atak yapmaya çalışmak saçma..
Yoksa beni veya birbaşkasını sizin veya genel olarak insanların kiminle neler yaşadığı ilgilendirmez zaten..
Aldatma ve cinsellikte problemler konusuna hiç değinmedim bile..
Onları yazmanız gereksiz olmuş zira genelleme yapıpta şöyle problem olur böyle problem olur kesin demek yanlış bana göre..
Nice kendini eşlerine saklayıp evlilik yapan insanlar evliliklerinden çok mutlular..
Ve son olarakta bal arısı gibi bekarlığında kadın kadın gezip erken boşalmayı aşmış bir erkek sonra gelip benim yatağıma giremez.. Ben orgazmlardan orgazm beğenmek için evlenmiyorum ki evleneceğim adamı tecrübeli erken boşalmayan birisi olarak seçeyim.. Benim kriterlerim bellidir ve bunu erken boşalmayı aşmış birine değişmem.
Bal arısı gibi gezmekle sevdiğin insanla ya da insanlarla bir şeyler yaşamak ayrıdır. Her insanı aynı kefeye koymak anlamsız. Ha siz istemezsiniz buna bizim söyleyebileceğimiz hiç bir şey olamaz tabiki. Ama burda onlarca konu okuduk erken boşalma yüzünden, birlikte olamama yüzünden ayrılığın eşiğine gelen çiftleri anlatan. Onlarca konu okuduk nasıl orgazm olabileceğini soran.
Şu an sizin için önemli değil belki ama evliliğin temeli olan bu konunun bir kriter olmaması da bana tuhaf geliyor doğrusu. Hayata bakış açıları farklı olabiliyor demek ki insanların. Ben bunun farkındayım ve kabul edebiliyorum, kimseye görüşümü kabul ettirmeye çalışmıyor kimseyi temiz kirli diye yaftalamıyorum. Keşke herkes ucundan azıcık da olsa başarabilse bunu.