- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
- Konu Sahibi Goodbyemylover
Bi de bakire olmasi sart)))))Bulursan haber et şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bakire olmasi sart)))))Bulursan haber et şekerim
Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
Nasil yani sirf evlilikten sonra cinsel problemler yasanmasin diye erkeğin bu tur ilişkiler yasamasini normal mi karsilayalim diyorsunuz.Hiç birşey yaşamamış erkek hatta öpüşmemiş erkeğin evlendikten sonra cinsel anlamda çok büyük sorunları doğurması ihtimali de var. Bu da hiç azımsanacak birşey değil. Kadınlara da evlenene kadar herşey iğrenç tü kaka, evlendikten sonra hooop herşey doğal. Sonra cinsellikte problemler, bilmezlikler...Farklı açılardan da bakın bence.
aynı şeyi yazacaktım. hiçbir şey yaşamayan erkekte yaşanmamışlığın ve merakın etkisiyle birde çok genç evlenmişse direkt gözü dışarı kayabiliyor. böyle olaylarda olmuyor değil. en güzeli hayırlısı demelisizin arzunuz bunu istiyebilirsiniz ama öyle birisini bulursun.sonradan adam açılır derki vay be ben daha önce nerelerdeymiş yahu der kendini salıverir.sizden sonra öpmediği kalmaz artık :) o yüzden hayırlısını dileyin adam olsun önceden yaşamışlıkları olsa bile sizden sonrasını önemseyin
Artılarını eksilerini tartıp hangisini tercih eder diye baksın diyorum. Senelerce süren cinsel problemlerin insanları ne hale getirebileceğini gözardıbetmemek lazım diyorum.Nasil yani sirf evlilikten sonra cinsel problemler yasanmasin diye erkeğin bu tur ilişkiler yasamasini normal mi karsilayalim diyorsunuz.![]()
vede çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz.Artılarını eksilerini tartıp hangisini tercih eder diye baksın diyorum. Senelerce süren cinsel problemlerin insanları ne hale getirebileceğini gözardıbetmemek lazım diyorum.