- Konu Sahibi Goodbyemylover
Öncelikle biz bayanlar olarak bunu normal görmeye baslamissak erkekler ne yapsa haklilar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeğin önemli olan geçmişi değil. o kişiyle beraberken yapmaması,sadık olması. aynı şey kadın içinde geçerli. ha demiyorum,çapkın olsun düzinelrce kızla olmak için beraber olsun geçmişinde,, no problem..Öncelikle biz bayanlar olarak bunu normal görmeye baslamissak erkekler ne yapsa haklilar.
''Daha once sevgilisi olmamis erkegin evlenince gozu acilir, esini aldatir...
Daha once sevgilisi olduysa kirlenmistir, pasaklidir.
Bakire kiz bekaretini koruduysa kimbilir ne haltlar yemistir...
Bakire degilse onune gelenle yatmistir.''
İnsanlar tercihlerine uymayanlari etikeleyerek kendi isteklerini dogru gosterme egiliminde...
Oysa herkes kendinden sorumlu.
Dogru, yanlis ya da sacma herkes diledigini aramakta ozgur.
Yani hic opusmemis, sevgilisi olmamis erkek sorunludur ille de esini aldatacaktir diye bir sey yok.
On tane sevgilisi olan adam icin de gecerli ihanet ihtimali eger adam doyumsuzsa...
Bulursunuz ya da bulamazsiniz, istediginiz buysa bu sizin dogrunuz ve tercihinizdir...
Kavusmaniz dilegiyle...![]()
o değil de ben genelleme yapmayan kadın arıyorum, bulursam tebrik edip öpecemama onu bulmak öpüşmemiş erkek bulmaktan daha zor sanırım..
![]()
Kindimizi eşimize saklamak gibi bir düşüncemiz olmadığından becerememiş olabilir miyiz acaba? En başta söylediğiniz şeylere zıt şeyler yazmışsınız sonda.Kızlar siz olayı çok farklı yere çekmişsiniz..
Siz öpüşmüşsünüz yada birşeyler yaşamışsınız diye bilinç altınızda hemen savunmaya geçmişsiniz..
Yok namus orda değil yok öpüşsün senden öncesi ilgilendirmez vs vs..
Ne münasebet yani neden ilgilendirmiyormuş..
Kızın hayat görüşü farklı belliki sizinki farklı kurtul bu düşünceden yoksa mutlu olamazsın demek nekadar doğru...
Konu sahibi tertemiz bir genç kızsın dengini istemek en doğal hakkın..
Ve aşk herşey değildir emin ol karşına senin gibi biri çıkmazsa zaten bağlanamazsın miden kaldırmaz..
Dediğin kriterde erkek bulmak zor olabilir ama imkansız değil bununda bir çok örneği var..
Umarım senin düşüncendeki kızlar fazlalaşır da erkeklerde şu ''erkeğin tecrübelisi makbuldur.. erkektir yapar'' düşüncesinden kurtulurda kendini eşlerine saklamayı becerebilirler..
Beni opebilirsiniz...![]()
Biz de mantik evliliği yapsin demiyoruz. sevmeden birşeyler hissetmeden omur mu geçer. İkisini bir arada bulmak imkansiz mi demek istiyorsunuz.Sırf daha önce birini opmemis diye sevmediği aşık olmadığı biriyle evlensin öyleyse. Sever aşık olur o kişi de onunla aynı görüşe sahiptir ne mutlu ama sadece bu özellik olmasn karşıda aradiği
Biz de mantik evliliği yapsin demiyoruz. sevmeden birşeyler hissetmeden omur mu geçer. İkisini bir arada bulmak imkansiz mi demek istiyorsunuz.
Evrensel ahlak ilkeleri bu kadar yanlış anlaşılamazdı diyorum ve yazdıklarınızı okurken şok geçiriyorum.Bu düşünce yapısıyla dul insanlar da bekarlarla evlenmemeli.
Biraz artık gelenek öncesi düzeyden evrensel ahlak ilkelerine geçebilsek.
Ben yine tekrar ediyorum söylediğimi. Allah dagina gore kar verirmiş kimisi bunu kaldirir kimisi kaldiramaz kaldiramayacak olanlara Rabbim gonlundekini nasib etsin.inanın anlamıyorum. öpmek öpüşmek ya bahsedilen. bu bile anormal bir şey olarak görülüyor demek.
ilginçmiş. neyse.. amin diyeyim yinede.Ben yine tekrar ediyorum söylediğimi. Allah dagina gore kar verirmiş kimisi bunu kaldirir kimisi kaldiramaz kaldiramayacak olanlara Rabbim gonlundekini nasib etsin.