Size araştırmalardan, aldatma sebeplerinden, bunların istatistiklerinden bihabersiniz diyorum, belki de kibarca demeye çalıştığım için anlatamıyorum.
Hayır böyle değil, sizin örneklem çevreniz de yeterli değil, eşleri daha önce başkasıyla çıkmış olanlar demenizden bile bu belli, garipsiyorsunuz halbuki normali bu, olağanı bu. Konu sahibi 1000de biri arıyor, bulduklarının yarısı da biriyle çıkmamış değil çıkamamış olacak ama ben aramasını saygıyla karşılıyorum.
Yalnız sizin mantıktan, gerçeklerden ve doğrusal çıkarımlardan uzak yorumlarınızı karşılayamıyorum, çünkü yanlış. Daha önce birini öpmüş şimdi de yapabilir, evet öpüyor zaten eşini öpüyor yani. Daha önce aldattıysa birini, eşini de aldatabilir deseniz neyse de bunun alakası yok. Daha önce biri varken başkasını mı öpmüş? Ne alakası var?
Tartışmamıza gerçekten gerek yok dediğim gibi siz belli bir kümeden genele yorum yapmaya çalışmışsınız, mesela 4 kızdan ayrılmış ve arkadaşıma evlenme teklif etmiş biri olursa arkadaşıma hayatta sabıkalı bu falan demem, ne alakası var, kimseyle çıkmamış ayrılmamış mı olacaktı?
Konu sahibi bile olağan olmayanı aradığının farkında, siz değilsiniz.