• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Forumda din konusmak yasak biliyorum ama ilk evliligini dul bir kadinla yapmis peygamberin dininin mensuplarinin daha once sevismis adamla/kadinla evlenmeyi elestirmesi cok ironik degil mi?
ne alaka bahsettiginiz peygamber evlenmiş sizin verdiginiz ornekleme çok saçma arada farklılıklar var ikisi aynı şeymiş gibi orneklemede bulunmuşsunuz bi peygamberin bu tur konular içinde bu şekilde adının geçmesi çok çirkin ...

Ben demiyorum ki onlar diyorlar :KK49:
Daha once sevismisse aldatirmis, bi oncekinden ne farki olurmus, temiz insan temizle evlenirmis, opusen kirliymis... bunlari soyleyenler ustune alinsin ben bi tek ekmegin ellenmemisini alırım. Insanoglu dokunmakla kirlenmez :KK14:
haklısın arkadasım dokunmakla kirlenilmez bende aynı duşuncedeyim ama deger yargılarımız için lutfen bir peygamberi bu tur konularda ornek vrmeyelim

Ben demiyorum ki onlar diyorlar :KK49:
Daha once sevismisse aldatirmis, bi oncekinden ne farki olurmus, temiz insan temizle evlenirmis, opusen kirliymis... bunlari soyleyenler ustune alinsin ben bi tek ekmegin ellenmemisini alırım. Insanoglu dokunmakla kirlenmez :KK14:
haklısın arkadasım dokunmakla kirlenilmez bende aynı duşuncedeyim ama deger yargılarımız için lutfen bir peygamberi bu tur konularda ornek vrmeyelim

Huzurlu evliliği taddıracak kıymet bilecek bir adamı zilyon tane hiç öpüşmemiş adama değişmem Azizim..

Madde değil mana önemlidir..

Ben kucuk yaşta evlendiğim için ilk esime aşık oldum. Ilk onunla öpüştüm ilk onun elini tuttum. Ama eşimin kaç kişiyle opustugunu kaç kişiyle yattığını düşünmedim hiç. Sonuçta beni seviyor ve bana aşık. Geçmişte yaşadıkları beni ilgilendirmedi o da bana hiç sormadı kaç kişiyle opustun diye :) hayatı akışına bırakin... ;)

yani herkes benim konumdan bayağı bir sapmış götürüyor ama genel olarak sanırım sevilen kişiyle yaşanan cinsel içerikli şeyler normal karşılanıyor. vay be. arkadaşlar bana karşı yani kimseye karışamam sonuçta diğer ülkelerde insanlar çocukken başlayıp evleninceye kadar herkesle yatıp kalkabiliyor ve bu normal yani evlenmenin anlamı bile yok ama ben bizim gibi bir ülkede insanın kendini helaline ilk ve sonuna saklamasını isterdim. ben yapmadım diye ne dindarım ne yobazım ne azgınım ne de sorunlarım var sadece sevgilim olsun diye uğraşmıyorum yüz vermiyorum genelde istediğim kriterlerde olmuyorlar ve bu zamana kadar okuluma ağırlık verdim. sevgili istememdeki amaç ve kriter öpmek yatmak asla değil, onlar ikinci planda asla dürtülerimi karşılasın diye erkek istemedim ve karşımdakinin de beni cinsel obje olarak görmesini istemem ve işler ciddiye binmeden hatta sonsuza kadar beraber yaşayacağımıza söz vermeden önce ben cinselliğe karşıyım. bana sevgisini elimi tutarak arkamı kollayarak ve her zaman yanımda olarak gösterebilir. bu onun dindar yada içinde azgın olduğunu her zaman göstermez. o da benim gibi kriterlerini yüksek tutan okuluna odaklanmış çalışkan bir insan olamaz mı? asosyal yada utangaç olabilir zaten ben de öyle biriyim. herkesin kendi fikri arkadaşlar fakat sevişmek birbirinizi sevdiğiniz anlamına gelmez bir erkek beni opmeye sevmeye calısıyosa bu her zaman sevgi değildir öyle olsa keraneye giden erkeklerin bir sürü karısı olurdu. fakat o keraneye gidenler orda seviştikleri kızların her zaman yanında oluyor arkasını kolluyor mu? işte bu daha zordur. asıl sevgi kanıtı budur benim aklımca. ha evet evlilik atılan imzadan ibaret olabilir fakat bir adımdır sevgililik başka beraber yaşamaya söz verip ortak bir evde sonsuza kadar yaşamaya karar vermek başkadır. boşanma konuları kaderdir. sen önlemini al evlenene kadar bekle boşanırsan o zaman düşün. o zaman ya boşanırsak diye evlenmeden mi aşk yaşayalım? bana ters arkadaşlar kim ne dersin zaten kimsenin bir şey demeye hakkı yok bence. ben kimseye demiyorsam.

O herif safi hodukmus derim.
ikinci Evliliklerde de bir erkek bunu karısına diyemez.
şunumu diyecek
karicigim eski esim senden daha iyi sevisiyordu...
ha öküzse karisina der.derde sonu hic iyi olmaz.
Biraz mantikli örnekler versek keske

feyza o kadar emin ki evlilik öncesi erkek bunu diyebilir eşine bu kız iyi sevişiyordu diye sapık ya aklı fikri sevişmek ya o erkeklerin ama bakır bir erkek karıcım senle gözümü açtım ama acaba başka bir kadın nasıl sevişiyor senden iyimidir kötümüdür diyemez neden o erkek o kadar masumdur ki önceden de bir şey yaşamadığı için böyle şeyler aklının ucuna dahi gelmez bu kadar emin arkadaş...

yok böyle bir dünya feyzacım o erkeğin ne kadar ne yaşadığı yada yaşamamasıyla ilgisi yok bu krakter kişilik meselesi...

o yüzden dünden beri feryatlardayım adam olsun insan olsun benden sonrası olmasın ha aklı o kızdaysa defolup gitsin.

Arkadaslar, aramizdaki fark şu, Ben cinselligin sadece evlilikte olmasi gereken bir durum oldugunu dusunuyorum....Sadece evlendiginde olması gereken.....Şunu kabul etmiyorum , cok iyi anlasiyorduk da, birbirimizi seviyordum da, nisanliydik da.....Peki ya sonucunda evlenmezsen ?

Ha siz eger derseni ki cinsellik sadece evlilikte degil, başka zamanlarda da olabilir...Size birsey diyemem....
Ben meşru yollardaki cinselliği kabul ediyorum....

Hep ikinci evlilikten bahsetmissiniz, Arkadasim evlilik yaptığı için cinsellik yaşamış birine birsey diyemeyiz...Cunku ben cinselliği evlilikte olması gerkeen bir durum olarak gordugum için, daha önce evlendiği için cinsellik yaşayanlar bahsimizin dışında, onlar zaten evlendiklerinde, meşru yollarla cinsellik yasamislar....Cinsellik zaten evliliğin içerisinde olan bir kavram......ama sevgili iken cinsellik yaşayanlara gelince, ben cinselligi sadece evllikte yapılması gereke olarak gordugum için, o bana meşru olmayan durum gibi geliyor aralarındaki fark bu...

Arkadaşlar ben cinselliği sadece evlilikte yapılması gereken birsey olarak gorudugm için sevgililikteki cinselliğe karsiyim...

Hala anlayammissiniz, Daha önceki evliliginden dolayı cinsellik yasamis birine birsey diyemem..
.çünkü adı üstunde daha onceki "evlilik"....evlilikte cinsellik olur, buna karşı değilim ki....Bir adam 3 kere de evlenmiş olabilir....Yaşadığı tüm cinselliklerini, meşru yoldan ve evlilik icersiinde olduğu için, bu farklı olay....

Ben cinselliğin evlilik dişi olanına, yani meşru olmayanina karşıyım....

öpüşmeyen kız yok ki,siz kalkmış erkek arıyorsunuz. :p Hem öpüşsün nolcak,eşeğe ,çoluğa çocuğa sarıp sapık olacağına duygularını yaşasın!
ya işte aslında yaşamış olsam takmıcam belki de ama insan yani ben ilk olacağım için onu da kıskanıyorum o da ilk olsun ilk tattığı dudak ben olayım yani öbür türlü ben büyütürüm gibime geliyor o kızları da böyle mi öptün? beni de öpüp terk mi ediceksin? gibi düşünceler beynimi kemirir
Bu arada konu nereye gelmis diye bakarken ayni yerde saydigini gordum.Konu sahibi belki soramazsiniz ana babanizin hic mi sevgilisi olmamis annenizden once.Babamin varmis annem arada kiskanmiyor degil ama 23 yildir evliler. Cope mi atalim babami napalim.bi oneri verin bari :)
:) haha. benim babam seninkinden beter aslında :P 3. karısı şuan. ama keyfi değil tabi. ilki kendi annem terketti. ikincisi yine habersiz terketti. bahtsız babam. tabi ki çapkın ya da ne bileyim pis kaka değil insanlık olarak iyi. sonuçta terkedilmiş. terketse düşüncem farklı olabilirdi.

yani herkes benim konumdan bayağı bir sapmış götürüyor ama genel olarak sanırım sevilen kişiyle yaşanan cinsel içerikli şeyler normal karşılanıyor. vay be. arkadaşlar bana karşı yani kimseye karışamam sonuçta diğer ülkelerde insanlar çocukken başlayıp evleninceye kadar herkesle yatıp kalkabiliyor ve bu normal yani evlenmenin anlamı bile yok ama ben bizim gibi bir ülkede insanın kendini helaline ilk ve sonuna saklamasını isterdim. ben yapmadım diye ne dindarım ne yobazım ne azgınım ne de sorunlarım var sadece sevgilim olsun diye uğraşmıyorum yüz vermiyorum genelde istediğim kriterlerde olmuyorlar ve bu zamana kadar okuluma ağırlık verdim. sevgili istememdeki amaç ve kriter öpmek yatmak asla değil, onlar ikinci planda asla dürtülerimi karşılasın diye erkek istemedim ve karşımdakinin de beni cinsel obje olarak görmesini istemem ve işler ciddiye binmeden hatta sonsuza kadar beraber yaşayacağımıza söz vermeden önce ben cinselliğe karşıyım. bana sevgisini elimi tutarak arkamı kollayarak ve her zaman yanımda olarak gösterebilir. bu onun dindar yada içinde azgın olduğunu her zaman göstermez. o da benim gibi kriterlerini yüksek tutan okuluna odaklanmış çalışkan bir insan olamaz mı? asosyal yada utangaç olabilir zaten ben de öyle biriyim. herkesin kendi fikri arkadaşlar fakat sevişmek birbirinizi sevdiğiniz anlamına gelmez bir erkek beni opmeye sevmeye calısıyosa bu her zaman sevgi değildir öyle olsa keraneye giden erkeklerin bir sürü karısı olurdu. fakat o keraneye gidenler orda seviştikleri kızların her zaman yanında oluyor arkasını kolluyor mu? işte bu daha zordur. asıl sevgi kanıtı budur benim aklımca. ha evet evlilik atılan imzadan ibaret olabilir fakat bir adımdır sevgililik başka beraber yaşamaya söz verip ortak bir evde sonsuza kadar yaşamaya karar vermek başkadır. boşanma konuları kaderdir. sen önlemini al evlenene kadar bekle boşanırsan o zaman düşün. o zaman ya boşanırsak diye evlenmeden mi aşk yaşayalım? bana ters arkadaşlar kim ne dersin zaten kimsenin bir şey demeye hakkı yok bence. ben kimseye demiyorsam.

kimse sana bir şey demedi zaten nasıl okuyup nasıl anlıyorsunuz bilemiyorum...hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum...herkes ve ben kendi seçimin ne isityorsan onu yaşa allah gönlüne göresi versin dedik...senin isteğine kimse laf etmedi ama ortaya temiz kirli lafı atılınca herkes kendi yaşadığından örnekler verdi.sen nasıl bir mantık yürütüyorsa herkesinde kendine göre doğruları var ve hayat herkese istedigni sunmuyor canım bunu bilmen gerek...

ve öyle yazıyor ve öyle kelimeler kullanıyorsun ki bir yandan ben bir şey demedim hakkım yok derken diğer yandan aşalıyıcı kelimelerin var.bi oku bence yazıdıgını öyle kelimeler varki olay yani neyse susayım ben

Daha önceden evlendi diye Cinsellik yasamis birine birsey diyemem, Ben zaten cinselliği sadece evlilikte olan birsey olarak kabul ediyorum, e Bu adamcagiz da evlenmiş yapmış zaten birsey demem ki....

cok dogru diyorsun.kimse evliligi bir imzadan ibaret goremez.evlilik gereklidir cunku iki cinsin beraber olmasi sadece cinselligi icermiyor.maddi manevi huzura giriyor.evlilik olmadan boyle iliski yasanlarinda zaten manen yiprandigini dusunuyorum.cevre baskisindan bile olsa.cunku turkiye laik bir ulke olsada evlilik disindaki iliskiler zina ve gayri mesru iliski olarak goruluyor.o yuzdenevlilik diye bir kurum var.

kimse sana bir şey demedi zaten nasıl okuyup nasıl anlıyorsunuz bilemiyorum...hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum...herkes ve ben kendi seçimin ne isityorsan onu yaşa allah gönlüne göresi versin dedik...senin isteğine kimse laf etmedi ama ortaya temiz kirli lafı atılınca herkes kendi yaşadığından örnekler verdi.sen nasıl bir mantık yürütüyorsa herkesinde kendine göre doğruları var ve hayat herkese istedigni sunmuyor canım bunu bilmen gerek...

ve öyle yazıyor ve öyle kelimeler kullanıyorsun ki bir yandan ben bir şey demedim hakkım yok derken diğer yandan aşalıyıcı kelimelerin var.bi oku bence yazıdıgını öyle kelimeler varki olay yani neyse susayım ben
bence de büyüdükçe büyüyor. yani farkettim herkes kendi arasında bir fikir ayrılığına girmiş aradan kendim için tavsiye olanları almaya çalışyıorum artık

Basit, içgüdüsel, "hayvani" seks ile sevişmek arasındaki farkı tam olarak idrak ettiğinizde şu genelev örneğinizin alakasızlığı çıkacak ortaya.

Burada kimse sırf boşalmak için, "nefes alsa yeter" bir kadınla yapılan seksi savunmuyor.
İnsanların dediği "seni seviyorum" denilen, aşık olunan insanla yapılan, 'sevişmek' kelimesinin kökündeki 'sev'den doğan sevişmek. Sevişmek fiili bile bakın işteş bir fiil, karşılıklı sevmek mealinde.

Basit, içgüdüsel, "hayvani" seks ile sevişmek arasındaki farkı tam olarak idrak ettiğinizde şu genelev örneğinizin alakasızlığı çıkacak ortaya.

Burada kimse sırf boşalmak için, "nefes alsa yeter" bir kadınla yapılan seksi savunmuyor.
İnsanların dediği "seni seviyorum" denilen, aşık olunan insanla yapılan, 'sevişmek' kelimesinin kökündeki 'sev'den doğan sevişmek. Sevişmek fiili bile bakın işteş bir fiil, karşılıklı sevmek mealinde.
tamam da ben bu kişinin beni gerçekten sevdiğine inanmam lazım bir süre geçmesi lazım öyle değil mi benimle gelecek hayali, kurup adımını da atmış olması lazım. sonrası ayrılık olursa orasına zaten karışmıyorum çünkü ilk niyet önemli şimdi nasılsa öleceğiz diye hayata küsmek gibi bir şey olurdu bu. ben sadece cinsellik olgusunun sevgiyi göstermeyeceğini söylüyorum. sevdiğin briyle yapmalısın evet ama ilk amaç o olmamalı . örneğim durduk yere alakasız gelebilir ama onu '' insan sevdiğiyle cinsellik yaşar'' düşüncesine cevap olarak yazdım

bende sahsen oyle biriyle evlenmek istiyorum.kendim yapmadigim icin.fakat bana gore tovbe etmisse onceki yaptiklarindan o insan sanki hicbirsey yapmamis gibi olur.ama ben kendi adima icim rahat etmez.tabi buda sadece kiskancliktan ileri geliyor.sevdigin adami baska kimseyle paylasmamak adina.gayet normal bu yuzden.zira kadinlar kiskanc yaratilmistir.

ne alaka bahsettiginiz peygamber evlenmiş sizin verdiginiz ornekleme çok saçma arada farklılıklar var ikisi aynı şeymiş gibi orneklemede bulunmuşsunuz bi peygamberin bu tur konular içinde bu şekilde adının geçmesi çok çirkin ...

Neden ornek veremezmisim, ozel hayatiyla hepimize ornek olmasi gerken insanlar degil mi peygamberler?
Birileri benden once opusmemis temiz, baskasiyla opusmuse kirli, benden once biriyle yattiysa yine yatar, oncekinden ne farki olur, 2. El v.s. derken cirkin olmuyor da ben peygamber efendimiz dul yani onlarin degimiyle cirkin bazi sifatlara layik bir kadinla evlenmis diyince mi cirkin oluyor?
Ben yorum katmadim ustelik, peygamber bile dul bir hanimla evlenirken, onun getirdigi dine inananlar opusmemise temiz, baskasiyla birlikte olmusa namussuz diyor bu nasil bir ironi dedim :KK51: yoksa ben de evlenirdim dul bir erkekle ki zaten ellenmis bir adamla izdivac yaptim. :KK8:

Back
X