- Konu Sahibi Goodbyemylover
Athen yoksa... yoksaa... Kırkpınar güreşleri, kispete el sokmak falan... yok canımHakikaten bunu izledim belgeselde,
afrika bogalari ciftlesemeyince gurese tutusuyorlardi
gayet bilimsel konusuyorum, hıh!![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Athen yoksa... yoksaa... Kırkpınar güreşleri, kispete el sokmak falan... yok canımHakikaten bunu izledim belgeselde,
afrika bogalari ciftlesemeyince gurese tutusuyorlardi
gayet bilimsel konusuyorum, hıh!![]()
meselGerek görmüyorum çünkü?
Babamın seks hayatımı bilmesinin gereği olduğunu düşünmüyorum.
Siz toplum kuralları olmadan kime neyi anlatmak veya anlatmamak istediğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Bana kimsenin bir şey dikte etmesine gerek yok, gereği olduğunu düşünmüyorum ve anlatmıyorum. Bu kadar basit.
Ama eminim seks olaylarının babalara anlatilmasinin hoş karşılandığı bir toplumda olsaydık belki de anlatabilirdiniz....Bir toplum düşünün ki, her kız yaşadığı seks olaylarını evdekilere anlatmak durumunda ve bunun hoş karşılanan birsey olduğu düşünülüyor....belki siz de anlatırsınız.....Yani su an beynimle karar veririm dediğiniz birçok şyde toplumun yönlendirmesi de var.....Avrupada belki de baba alıp kızına soruyor olabilir, kızım bugüne kadar erkek arkadaşın olmadı mi, hala bakire misin yoksa? SŞimdi burda yetişen bir kız bunu babasına anlatmakta sakınca gormeyebilir....aynı kız Turkyede olsa belki soylemkete çekinir...siz kabul etmeseniz de toplumun yönlendirdiği birçok konu var"Şey bizde kız kalmamış, sizde fazla varsa bir fincan alabilir miyiz" gibi geliyor
Benim yazmam tuhaf gelmedi herhalde, aklımız o kadar aynı çalışıyor ki Athen.
Toplum kuralları olmasa da babama seks hayatımı anlatmazdım. Kendi aklım mantığım var çok şükür. Bazı şeyleri yapmamam için bir dayatma olması gerekmiyor. Nerede nasıl davranacağıma kendim karar verebiliyorum.
Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?Evli olanlar babasına seks hayatını anlatıyor mu ben kaçırdım heralde. Bak iyice soğudum şimdi evlilikten.
Ben sevgilimle aynı evde de yasayabilirim. Bu kimseyi de ilgilendirmez. Zten gerçekten sevmesem sevdiğini hissetmesem öyle bi dürtü olmaz içimde ve sevismem . Bnim sevgilimde istemedğm şey yalan. Ben ona sormam zten daha önce kaç kişiyle sevistin diye.
cevre baskisina kafa tutup bir seyleri duzeltmeye calismak yerine baskiyi iyice ustumuzde hissedip tamamen benimsemek daha kolayimiza geliyor çünkü. fazlasina cesaretimiz yok. Ne kadar rahatsiz olsak da cevre bunu kabul ettiyse bu dogrudur ve değişmez diye dusunuyoruz. cevreyi biz oluşturuyoruz bunu biliyoruz ama simdi ben bi seylere kafa tutarken bana vay or.spu derler diye susmak daha kolay geliyor.neden böyle şeylere takılırız anlamam , hiç öpüşmedim bende öpüşmeyen birini bulmak istiyorum demek gereksiz bence.
hatta uzun boyluyum deyip uzun boylu birilerini arayanları da çok gördüm .
mesel
Ama eminim seks olaylarının babalara anlatilmasinin hoş karşılandığı bir toplumda olsaydık belki de anlatabilirdiniz....Bir toplum düşünün ki, her kız yaşadığı seks olaylarını evdekilere anlatmak durumunda ve bunun hoş karşılanan birsey olduğu düşünülüyor....belki siz de anlatırsınız.....Yani su an beynimle karar veririm dediğiniz birçok şyde toplumun yönlendirmesi de var.....Avrupada belki de baba alıp kızına soruyor olabilir, kızım bugüne kadar erkek arkadaşın olmadı mi, hala bakire misin yoksa? SŞimdi burda yetişen bir kız bunu babasına anlatmakta sakınca gormeyebilir....aynı kız Turkyede olsa belki soylemkete çekinir...siz kabul etmeseniz de toplumun yönlendirdiği birçok konu var
Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?
Neye göre kime göre saygısızlıktır ? Saygısızlık dedigimize göre , saygı diye bir kavramın varlığını düşünüyorsunuz, saygıyı da toplumsal bazı kurallar belirlerneden anlatılmaz biliyormusunuz çünkü bu çok çok özeldir. 2 kişi arasındadır. en yakın kız arkadaşa da anlatılmaz. biri bana anlatsa hoş bakmam.bu beraber olduğu kişiyede ilişkiyede saygısızlıktırr. hoş değildir. birde babaya neden anlatılsın. babalar kızlarına oğullarına annenle şöyle şöyle yapıyoruz diye anlatıyorlarmı. hayır.
Söylerim, ne oldu şimdi?
Bütün teziniz çöktü. Bu kadar sığ sorulara indirgemek sizin zararınıza aslında ama farkında değilsiniz. Ben söylerim, babam da tamam der, aman kalp krizi geçirmeyin.
Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?
Yoruldum arkadasim, yorulmaz olur muyum :))) ama bi bırakmıyorlar ki :))))Canım beni düşündüğün için teşekkür edekrim....yorulmadin mi diye sorman da bi incelik :)))feyza herkese ilginç ilginç soruların var.benim de sana bir sorumolucak lütfen dikkatini çeksin ve cevapla...
allah aşkına feyza yorulmadın mı hale ? bir ara ver ver artık şu eşsiz yorumlarına
benim çevrem ve ailemdekiler hep buna sıcak bakmıştır.Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?
mesel
Ama eminim seks olaylarının babalara anlatilmasinin hoş karşılandığı bir toplumda olsaydık belki de anlatabilirdiniz....Bir toplum düşünün ki, her kız yaşadığı seks olaylarını evdekilere anlatmak durumunda ve bunun hoş karşılanan birsey olduğu düşünülüyor....belki siz de anlatırsınız.....Yani su an beynimle karar veririm dediğiniz birçok şyde toplumun yönlendirmesi de var.....Avrupada belki de baba alıp kızına soruyor olabilir, kızım bugüne kadar erkek arkadaşın olmadı mi, hala bakire misin yoksa? SŞimdi burda yetişen bir kız bunu babasına anlatmakta sakınca gormeyebilir....aynı kız Turkyede olsa belki soylemkete çekinir...siz kabul etmeseniz de toplumun yönlendirdiği birçok konu var
Bir baba kuzına eğer bunu uygun görüyorsa evlilik öncesi cinsellik yaşayıp yaşamadığını sorabilir. Bu kızına destek vermek arkasında olduğunu hissettirmek belki biraz cinsel eğitim vermek adına yapılabilir. Bir arkadaşımın babası yapmıştı bunu, muhtelmelen kızımız olursa eşim de yapar.mesel
Neye göre kime göre saygısızlıktır ? Saygısızlık dedigimize göre , saygı diye bir kavramın varlığını düşünüyorsunuz, saygıyı da toplumsal bazı kurallar belirler
tabiki saygı var. ben her dine saygı gösteririm. insanın yaptığı her seçime, eğer hemcinsiyle olmak istiyorsa onada. bakın ,bunlar toplumun kuralları değil. benim kurallarım. benim saygı anlayışım.Neye göre kime göre saygısızlıktır ? Saygısızlık dedigimize göre , saygı diye bir kavramın varlığını düşünüyorsunuz, saygıyı da toplumsal bazı kurallar belirler