• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

vallahi erkekler kadinlar kadar takmiyor bu bekaret konusunu. sevgilinize anlatsaniz takmaz belki ama kiz arkadasiniza anlatsaniz yargilar yayar bi de diger kadinlar yargilar. o yuzden yok bilmem kacinci yuzyildayiz da erkekler bekareti cok takıyor da bilmem ne de kimse demesin. bir kadin sevgilisiyle yatmiş,bunu duydugunuzda sadece kadini ayipliyorsunuz degil mi? neden evlenmeden diyorsunuz degil mi? o zaman hic baskalarini suclamayin da hatayi kendinizde arayin. su gun hala bekaret baskisi varsa o da biz kadinlar yuzunden bunu kimse inkar edemez.

neden böyle şeylere takılırız anlamam , hiç öpüşmedim bende öpüşmeyen birini bulmak istiyorum demek gereksiz bence.
hatta uzun boyluyum deyip uzun boylu birilerini arayanları da çok gördüm .

Gerek görmüyorum çünkü?
Babamın seks hayatımı bilmesinin gereği olduğunu düşünmüyorum.

Siz toplum kuralları olmadan kime neyi anlatmak veya anlatmamak istediğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Bana kimsenin bir şey dikte etmesine gerek yok, gereği olduğunu düşünmüyorum ve anlatmıyorum. Bu kadar basit.
mesel
"Şey bizde kız kalmamış, sizde fazla varsa bir fincan alabilir miyiz" gibi geliyor :KK53:

Benim yazmam tuhaf gelmedi herhalde, aklımız o kadar aynı çalışıyor ki Athen.

Toplum kuralları olmasa da babama seks hayatımı anlatmazdım. Kendi aklım mantığım var çok şükür. Bazı şeyleri yapmamam için bir dayatma olması gerekmiyor. Nerede nasıl davranacağıma kendim karar verebiliyorum.
Ama eminim seks olaylarının babalara anlatilmasinin hoş karşılandığı bir toplumda olsaydık belki de anlatabilirdiniz....Bir toplum düşünün ki, her kız yaşadığı seks olaylarını evdekilere anlatmak durumunda ve bunun hoş karşılanan birsey olduğu düşünülüyor....belki siz de anlatırsınız.....Yani su an beynimle karar veririm dediğiniz birçok şyde toplumun yönlendirmesi de var.....Avrupada belki de baba alıp kızına soruyor olabilir, kızım bugüne kadar erkek arkadaşın olmadı mi, hala bakire misin yoksa? SŞimdi burda yetişen bir kız bunu babasına anlatmakta sakınca gormeyebilir....aynı kız Turkyede olsa belki soylemkete çekinir...siz kabul etmeseniz de toplumun yönlendirdiği birçok konu var

Evli olanlar babasına seks hayatını anlatıyor mu ben kaçırdım heralde. Bak iyice soğudum şimdi evlilikten.

Ben sevgilimle aynı evde de yasayabilirim. Bu kimseyi de ilgilendirmez. Zten gerçekten sevmesem sevdiğini hissetmesem öyle bi dürtü olmaz içimde ve sevismem . Bnim sevgilimde istemedğm şey yalan. Ben ona sormam zten daha önce kaç kişiyle sevistin diye.
Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?

neden böyle şeylere takılırız anlamam , hiç öpüşmedim bende öpüşmeyen birini bulmak istiyorum demek gereksiz bence.
hatta uzun boyluyum deyip uzun boylu birilerini arayanları da çok gördüm .
cevre baskisina kafa tutup bir seyleri duzeltmeye calismak yerine baskiyi iyice ustumuzde hissedip tamamen benimsemek daha kolayimiza geliyor çünkü. fazlasina cesaretimiz yok. Ne kadar rahatsiz olsak da cevre bunu kabul ettiyse bu dogrudur ve değişmez diye dusunuyoruz. cevreyi biz oluşturuyoruz bunu biliyoruz ama simdi ben bi seylere kafa tutarken bana vay or.spu derler diye susmak daha kolay geliyor.

mesel

Ama eminim seks olaylarının babalara anlatilmasinin hoş karşılandığı bir toplumda olsaydık belki de anlatabilirdiniz....Bir toplum düşünün ki, her kız yaşadığı seks olaylarını evdekilere anlatmak durumunda ve bunun hoş karşılanan birsey olduğu düşünülüyor....belki siz de anlatırsınız.....Yani su an beynimle karar veririm dediğiniz birçok şyde toplumun yönlendirmesi de var.....Avrupada belki de baba alıp kızına soruyor olabilir, kızım bugüne kadar erkek arkadaşın olmadı mi, hala bakire misin yoksa? SŞimdi burda yetişen bir kız bunu babasına anlatmakta sakınca gormeyebilir....aynı kız Turkyede olsa belki soylemkete çekinir...siz kabul etmeseniz de toplumun yönlendirdiği birçok konu var

Yahu niye birine anlatmak zorunda olayım? Bir insan yaşadığı seks olaylarını evdekilere niye anlatmak durumunda olsun? Siz her yaptığınızı anlatma ihtiyacı içinde misiniz, ben değilim, anlatmama nedenim de toplum baskısı değil ihtiyaç hissetmemem. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?

Ayrıca ters bir şey olsa, anlatmam gerekse, ilk koşacağım insan annemle babam olur. Şu anda ihtiyaç hissetmiyorum ve anlatmıyorum ama gereklilik olsa babamdan yardım isteyebilirim ve evlenmeden seviştim diye beni öldürmez.

Toplumun yönlendirmelerini kaale alsam bugün yakın erkek arkadaşlarım evimde yatıya kalmazdı veya ben onlarda kalmazdım en basitinden.

Siz sevgilinizle aynı evde yasarken, Aileniz kimle kalıyorsun diye bir soru sorsa, saklar misiniz veya soylermisiniz, Ahmet diye sınıfta bir çocuk var onunla yaysiyorum diye ?

Söylerim, ne oldu şimdi?

Bütün teziniz çöktü. Bu kadar sığ sorulara indirgemek sizin zararınıza aslında ama farkında değilsiniz. Ben söylerim, babam da tamam der, aman kalp krizi geçirmeyin.

neden anlatılmaz biliyormusunuz çünkü bu çok çok özeldir. 2 kişi arasındadır. en yakın kız arkadaşa da anlatılmaz. biri bana anlatsa hoş bakmam.bu beraber olduğu kişiyede ilişkiyede saygısızlıktırr. hoş değildir. birde babaya neden anlatılsın. babalar kızlarına oğullarına annenle şöyle şöyle yapıyoruz diye anlatıyorlarmı. hayır.
Neye göre kime göre saygısızlıktır ? Saygısızlık dedigimize göre , saygı diye bir kavramın varlığını düşünüyorsunuz, saygıyı da toplumsal bazı kurallar belirler

Utanılacak bi şey değil bu illa imza atınca normal karşılanacak bi şey de değil. Evlenmeden once hamile kalan kadini yerden yere vurcaklar evlenince düğün dernek oh ne ala.

feyza herkese ilginç ilginç soruların var.benim de sana bir sorumolucak lütfen dikkatini çeksin ve cevapla...

allah aşkına feyza yorulmadın mı hale ? bir ara ver ver artık şu eşsiz yorumlarına
Yoruldum arkadasim, yorulmaz olur muyum :))) ama bi bırakmıyorlar ki :))))Canım beni düşündüğün için teşekkür edekrim....yorulmadin mi diye sorman da bi incelik :)))

benim çevrem ve ailemdekiler hep buna sıcak bakmıştır.
bakın mesela en yakın kız arkadaşlarım beraber yaşadılar senelerce ve evlendiler. hatta arkadaşımın yeğeni biriyle yaşıyordu,sonra olmadı. ve sitesindeki bir erkek onu çok beğeniyormuş. ayrıldı ve adam duygularını söyledi. beraber yaşadığını biliyordu dikkatinizi çekerim. aynı siteden beraber yaşadığını bilen biri. . ve noldu sonuç. onladaa bir süre beraber yaşadı ve şu an evliler.
çokta mutlular. kısacası çevre faktörü ailenin bakış açısı önemli. bunlarda aile baba falan biliyordu.
bunlar bizde gayet doğal. bu kişlilerin kimi doktor kimi amerikada master yapmış kızlar kadınlar. yani kimseye muhtaç olmayan ayakları yere sağlam basan insanlar.

Soyleyebilen vardir soyleyemeyen vardir. Bu anne babanin tarziyla ilgili. Babanin kalbine inecekse soylemez. Bu kisinin yasantisindan bagimsiz.

mesel

Feyza hayal gucun cok genis gulum. Valla harcaniyosun sen.

mesel

Bir baba kuzına eğer bunu uygun görüyorsa evlilik öncesi cinsellik yaşayıp yaşamadığını sorabilir. Bu kızına destek vermek arkasında olduğunu hissettirmek belki biraz cinsel eğitim vermek adına yapılabilir. Bir arkadaşımın babası yapmıştı bunu, muhtelmelen kızımız olursa eşim de yapar.
Bu nasıldı kızım, güzelmiydi, zevk aldın mı hangisi daha iyiydi tadında olmaz tabi ki. Sizin fantazi dünyanızdaki buysa eğer.

Neye göre kime göre saygısızlıktır ? Saygısızlık dedigimize göre , saygı diye bir kavramın varlığını düşünüyorsunuz, saygıyı da toplumsal bazı kurallar belirler
tabiki saygı var. ben her dine saygı gösteririm. insanın yaptığı her seçime, eğer hemcinsiyle olmak istiyorsa onada. bakın ,bunlar toplumun kuralları değil. benim kurallarım. benim saygı anlayışım.

Back
X