• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Açık evlilik diye birsey Amerikada var Ütopya falan degil....Arastirabilirsin.....Ayrıca bundan 100 yıl önce gelenlere bunlar anlatilsydi onlarda ütopya derlerdi, hatta 100 yıla degil 50 yıl öncekilere söylesek onlar da öyle derdi

Valla Amerikada 5. yilim, boyle bisey ne gordum ne duydum. Varsa bile cook kucuk bir kesimdir. Genellemek dogru degil

Arkadaşlar ben Allah'a inanan biriyim...Musluman olduğum için de baz aldığım yer Kuran....Kuran'da da evlilikdisi cinsel ilişki yasaklandığı için, hiçbir zaman buna taraftar olamam....Ha belki bana geri kafalı vey yobaz diyeceksiniz ama Benim inancım bana sizin inancınız size......

Valla Amerikada 5. yilim, boyle bisey ne gordum ne duydum. Varsa bile cook kucuk bir kesimdir. Genellemek dogru degil

O kadari burda da vardir zaten. Abartmalar genellemeler. Cem yilmazlik konu oldu bu iyice. :)

Arkadaşlar ben Allah'a inanan biriyim...Musluman olduğum için de baz aldığım yer Kuran....Kuran'da da evlilikdisi cinsel ilişki yasaklandığı için, hiçbir zaman buna taraftar olamam....Ha belki bana geri kafalı vey yobaz diyeceksiniz ama Benim inancım bana sizin inancınız size......

Bunu de anlayalım. Ama yok toplumsal kural, yok evlilik öncesi yaşayan sonra da yaşar, yok abd, yok açık evlilik deme. Benim inancıma ters de olsun bitsin. Sen de yorulma biz de yorulmayalım.
Neyse ki çocuk yapmayı düşünmüyoruz :) onukilerin bozulmaz merak etmesin ama normal bir birey olurlar mı bilemem :KK53: kirlimi :KK17: hergün yıkanıyom ben yaaa :KK57::KK70::KK70:
Yıkanmakla çıkmıyormuş cicim. Leke çıkarıcı falan dene.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-aylik-hamile-kadin-tore-kurbani.688201/
8 aylık hamile kadın töre kurbanı!
Şanlıurfa'da töre adı altında yine kadın cinayeti yaşandı. Hacer Göv isimli kadın, iki akrabası tarafından boğularak bir kuyuya atıldı. Göv'ün, töre kurbanı olduğu ortaya çıktı.AA
Yayınlanma tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
A+A-
tore-vahseti-hamile-kadini-bogarak-oldurduler--4015664.Jpeg

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ne bağlı Sergen Mezrası'nda yaklaşık 5 ay önce, 3 buçuk aylık hamile olduğu fark edilen 19 yaşındaki bir kadın şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'ne götürülerek koruma altına alındı.

Ancak geçtiğimiz günlerde, sığınma evine gelen kadının amcasının iki oğlu, olayın tatlıya bağlanacağını ve kadının evine dönmesini istediler. Ardından da, kadını da yanlarına alarak sığınma evinden ayrıldılar. İddiaya göre genç kadından haber alamayan aile fertleri, kızlarının kayıp olduğu gerekçesiyle jandarmaya başvurdu. Ve o kayıp başvurusundan 5 gün sonra jandarmanın aramaları sonuç verdi. Genç kadının amcasının oğulları tarafından kadın sığınma evinden alındığı tespit edildi.

Gözaltına alınan katil zanlısı iki kardeş jandarmada suçlarını itiraf etti. Böylece korkunç gerçek ortaya çıktı. Talihsiz kadının cansız bedeni köye 2 kilometre mesafedeki bir kuyudan çıkarıldı. Yapılan ilk incelemede 8 aylık hamile kadının iple boğularak kuyuya atıldığı ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin de olduğu belirlendi.

savunduğumuz şeyin bu yönünüde düşünmenizi isterdim. açtığım konuyu içiniz acımadan kaç kişi okuyabilir.

Ama feyza sana hicbir zaman bunu demedik. Bastan beri diyoruz ki herkes kendi sectigi yasantiyi yasamalidir. Kendi kurallarini kendi belirlemelidir. Kurana gore mi olur kendi kafasina gore mi olur hic kimseyi alakadar etmez.

Israrla tuhaf sorular soran baska yasam tarzlarini kabullenemeyen sensin :)

bana abd ylede gelme feyza,eskimolarda misafirlerine eşlerini misafirverlik geleneği olarak yolluyorlar yüzyıllardır. ama bak bize gelmedi. bizler eskimoda değiliz,amerikalıda..
Bundan elli yıl önce deselerdi ki gençler sokak. Ortasında banklarda opusecek, evli olmayan kız ve erkek beraber aynı eve çıkacak ....Ona da ütopya derlerdi.....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-aylik-hamile-kadin-tore-kurbani.688201/
8 aylık hamile kadın töre kurbanı!
Şanlıurfa'da töre adı altında yine kadın cinayeti yaşandı. Hacer Göv isimli kadın, iki akrabası tarafından boğularak bir kuyuya atıldı. Göv'ün, töre kurbanı olduğu ortaya çıktı.AA
Yayınlanma tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
A+A-
tore-vahseti-hamile-kadini-bogarak-oldurduler--4015664.Jpeg

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ne bağlı Sergen Mezrası'nda yaklaşık 5 ay önce, 3 buçuk aylık hamile olduğu fark edilen 19 yaşındaki bir kadın şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'ne götürülerek koruma altına alındı.

Ancak geçtiğimiz günlerde, sığınma evine gelen kadının amcasının iki oğlu, olayın tatlıya bağlanacağını ve kadının evine dönmesini istediler. Ardından da, kadını da yanlarına alarak sığınma evinden ayrıldılar. İddiaya göre genç kadından haber alamayan aile fertleri, kızlarının kayıp olduğu gerekçesiyle jandarmaya başvurdu. Ve o kayıp başvurusundan 5 gün sonra jandarmanın aramaları sonuç verdi. Genç kadının amcasının oğulları tarafından kadın sığınma evinden alındığı tespit edildi.

Gözaltına alınan katil zanlısı iki kardeş jandarmada suçlarını itiraf etti. Böylece korkunç gerçek ortaya çıktı. Talihsiz kadının cansız bedeni köye 2 kilometre mesafedeki bir kuyudan çıkarıldı. Yapılan ilk incelemede 8 aylık hamile kadının iple boğularak kuyuya atıldığı ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin de olduğu belirlendi.

savunduğumuz şeyin bu yönünüde düşünmenizi isterdim. açtığım konuyu içiniz acımadan kaç kişi okuyabilir.

Oky bu guneydoguda olmamistir lutfen. Guneydoguyu otekilestirme. Olsa olsa bizim ahlaksiz bati kulturumuzde yasanmistir.

Arkadasimi seni 4 yıl boyunca seven adam seni gercketen seviyorsa, gelecek planında sen vardan evlilik kararı alsın o zaman....Evlilik öncesi cinsellik normal görüldüğünde, belki ilk zamanlar herkes istediği herkesle yağmaz ama bu düşünce devam ederse o günlere doğru gider...Belki bugun sizin dediğini gibi olmayabilir....Ama evlilik öncesi cinsel ilişki normal birsey diye düşünüp yetişen bir genç, nasıl olsa normal deyip herkesle yapabilir bunu....Algı cok önemli, toplum eger şöyle bir algı oluşturursa "evlilik öncesi cinselligin hiçbir sakıncası yoktur" bu algı ile yetişmiş bir birey evlilik öncesi cinselliği herkesle yasayab,ilirim, nasılsa evlilik öncesine birsey demiyorlar deyip, her onun gelenle yatabilir.....
Ah maşallah hemen yine bir kesin hükme varıp evlensin ozaman demişsiniz :)) Keyfimizden evlenmemezlik yapmıyoruz bizde arkadaşım, demek ki bir önceliğim var eğitim gibi. Öyle sizin sandığınız gibi erkek istedi hooop evlenelim olmuyor. Ayrıca sevişin sevişin dediği yok kimsenin. Ancak isterse herkes istediğini yaşayabilir. Siz nasıl bir çevredeseniz bilmiyorum ama benim etrafımda kimse kadın istiyorum sevişmem lazım diye gezmediği için çocuklarında algısı bozulmuyor.

Arkadaşlar daha artık yazmayacağım.....Dediğim gibi Ben bir Müslüman olarak, Kuran' in yasaklamis olduğu Evlilikdisi Cinsellligi savunamam...Benim baz aldığım yer Kuran'dir....

Dediğim gibi sizin inancımız size benim inancım bana.....

feyzacım bizde dinsiz değiliz merak etme kendin diyorsun bak benim inancım bana sizinki size diye o zaman yargılamayacaksın o niye böyle bu niye böyle demeyeceksin sen bildiğin şekilde sürdür hayatını herkesde bilidigi şekilde yaşasın. sen öyle şeyler yazdın ki buraya çoğu çok mantıksız şeylerdi ve ne dinle ne imanla ilgisi olmayan yorumlar dı bunu da kabul et lutfen

Gercekten ne ictiniz lutfen bana da verin...
Hicbir seyde bu kafaya ulasamadim hic.

"Vurun kahpeye bir toplum kuralidir"
biz hep yanlis bilmisiz...

rica ediyorum, kitle psikolojisi ile toplumsal degerlerin kurallastirilmasi arasindaki farki ve ic ice gectigi noktalari ayirt etmeyi ogrenin once.[/QUOTE
cümleyi anlamayı da siz öğrenin
bir şey içmedim bu da bir klasik tolum espirisi her neyse

Ayrıca feyza 7 sene seviştikten sonra evlendik biz :) demek ki sevişip sevişmemekle alakası yok evliliğin ayrılmanın hala daha zaman zaman sevişiyoruz :KK70:

Biz 4. Esim deli oldu evlenelim diye. Ne guzel sevisiyoz zaten evlenmesek de olur dedim halbusi :KK53:

Back
X