- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Goodbyemylover
Valla gitcez artık bi şekilde. Başımı önüme eğerim farketmezler belki.nasil gideceksin oyle sevişik sevişik sokaklarda yuruceksin toplum buna hazir degiil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gitcez artık bi şekilde. Başımı önüme eğerim farketmezler belki.nasil gideceksin oyle sevişik sevişik sokaklarda yuruceksin toplum buna hazir degiil![]()
Neyse ki çocuk yapmayı düşünmüyoruz :) onukilerin bozulmaz merak etmesin ama normal bir birey olurlar mı bilememSenin yetiştirdiğin çocuklar feyzanınkinin ahlakını bozacak.
Bir de kirlisin sen kirli kal...
Açık evlilik diye birsey Amerikada var Ütopya falan degil....Arastirabilirsin.....Ayrıca bundan 100 yıl önce gelenlere bunlar anlatilsydi onlarda ütopya derlerdi, hatta 100 yıla degil 50 yıl öncekilere söylesek onlar da öyle derdi
yapmayın kizin tek tezi de curudu elinde bi hedehödenizim kaldi o da giderse tutunacak dali yokValla Amerikada 5. yilim, boyle bisey ne gordum ne duydum. Varsa bile cook kucuk bir kesimdir. Genellemek dogru degil
Valla Amerikada 5. yilim, boyle bisey ne gordum ne duydum. Varsa bile cook kucuk bir kesimdir. Genellemek dogru degil
Arkadaşlar ben Allah'a inanan biriyim...Musluman olduğum için de baz aldığım yer Kuran....Kuran'da da evlilikdisi cinsel ilişki yasaklandığı için, hiçbir zaman buna taraftar olamam....Ha belki bana geri kafalı vey yobaz diyeceksiniz ama Benim inancım bana sizin inancınız size......
Yıkanmakla çıkmıyormuş cicim. Leke çıkarıcı falan dene.Neyse ki çocuk yapmayı düşünmüyoruz :) onukilerin bozulmaz merak etmesin ama normal bir birey olurlar mı bilememkirlimi
hergün yıkanıyom ben yaaa
![]()
Arkadaşlar ben Allah'a inanan biriyim...Musluman olduğum için de baz aldığım yer Kuran....Kuran'da da evlilikdisi cinsel ilişki yasaklandığı için, hiçbir zaman buna taraftar olamam....Ha belki bana geri kafalı vey yobaz diyeceksiniz ama Benim inancım bana sizin inancınız size......
Bundan elli yıl önce deselerdi ki gençler sokak. Ortasında banklarda opusecek, evli olmayan kız ve erkek beraber aynı eve çıkacak ....Ona da ütopya derlerdi.....bana abd ylede gelme feyza,eskimolarda misafirlerine eşlerini misafirverlik geleneği olarak yolluyorlar yüzyıllardır. ama bak bize gelmedi. bizler eskimoda değiliz,amerikalıda..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-aylik-hamile-kadin-tore-kurbani.688201/
8 aylık hamile kadın töre kurbanı!
Şanlıurfa'da töre adı altında yine kadın cinayeti yaşandı. Hacer Göv isimli kadın, iki akrabası tarafından boğularak bir kuyuya atıldı. Göv'ün, töre kurbanı olduğu ortaya çıktı.AA
Yayınlanma tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
A+A-
![]()
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ne bağlı Sergen Mezrası'nda yaklaşık 5 ay önce, 3 buçuk aylık hamile olduğu fark edilen 19 yaşındaki bir kadın şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'ne götürülerek koruma altına alındı.
Ancak geçtiğimiz günlerde, sığınma evine gelen kadının amcasının iki oğlu, olayın tatlıya bağlanacağını ve kadının evine dönmesini istediler. Ardından da, kadını da yanlarına alarak sığınma evinden ayrıldılar. İddiaya göre genç kadından haber alamayan aile fertleri, kızlarının kayıp olduğu gerekçesiyle jandarmaya başvurdu. Ve o kayıp başvurusundan 5 gün sonra jandarmanın aramaları sonuç verdi. Genç kadının amcasının oğulları tarafından kadın sığınma evinden alındığı tespit edildi.
Gözaltına alınan katil zanlısı iki kardeş jandarmada suçlarını itiraf etti. Böylece korkunç gerçek ortaya çıktı. Talihsiz kadının cansız bedeni köye 2 kilometre mesafedeki bir kuyudan çıkarıldı. Yapılan ilk incelemede 8 aylık hamile kadının iple boğularak kuyuya atıldığı ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin de olduğu belirlendi.
savunduğumuz şeyin bu yönünüde düşünmenizi isterdim. açtığım konuyu içiniz acımadan kaç kişi okuyabilir.
evet urfanın yerini bilememişim. kusura bakmasınlar artıkOky bu guneydoguda olmamistir lutfen. Guneydoguyu otekilestirme. Olsa olsa bizim ahlaksiz bati kulturumuzde yasanmistir.
Ah maşallah hemen yine bir kesin hükme varıp evlensin ozaman demişsiniz :)) Keyfimizden evlenmemezlik yapmıyoruz bizde arkadaşım, demek ki bir önceliğim var eğitim gibi. Öyle sizin sandığınız gibi erkek istedi hooop evlenelim olmuyor. Ayrıca sevişin sevişin dediği yok kimsenin. Ancak isterse herkes istediğini yaşayabilir. Siz nasıl bir çevredeseniz bilmiyorum ama benim etrafımda kimse kadın istiyorum sevişmem lazım diye gezmediği için çocuklarında algısı bozulmuyor.Arkadasimi seni 4 yıl boyunca seven adam seni gercketen seviyorsa, gelecek planında sen vardan evlilik kararı alsın o zaman....Evlilik öncesi cinsellik normal görüldüğünde, belki ilk zamanlar herkes istediği herkesle yağmaz ama bu düşünce devam ederse o günlere doğru gider...Belki bugun sizin dediğini gibi olmayabilir....Ama evlilik öncesi cinsel ilişki normal birsey diye düşünüp yetişen bir genç, nasıl olsa normal deyip herkesle yapabilir bunu....Algı cok önemli, toplum eger şöyle bir algı oluşturursa "evlilik öncesi cinselligin hiçbir sakıncası yoktur" bu algı ile yetişmiş bir birey evlilik öncesi cinselliği herkesle yasayab,ilirim, nasılsa evlilik öncesine birsey demiyorlar deyip, her onun gelenle yatabilir.....
Gercekten ne ictiniz lutfen bana da verin...
Hicbir seyde bu kafaya ulasamadim hic.
"Vurun kahpeye bir toplum kuralidir"
biz hep yanlis bilmisiz...
rica ediyorum, kitle psikolojisi ile toplumsal degerlerin kurallastirilmasi arasindaki farki ve ic ice gectigi noktalari ayirt etmeyi ogrenin once.[/QUOTE
cümleyi anlamayı da siz öğrenin
bir şey içmedim bu da bir klasik tolum espirisi her neyse
Ayrıca feyza 7 sene seviştikten sonra evlendik biz :) demek ki sevişip sevişmemekle alakası yok evliliğin ayrılmanın hala daha zaman zaman sevişiyoruz![]()
sen çok okuma eşin hala yurt dışında dimi canın çeker falan :)Biz 4. Esim deli oldu evlenelim diye. Ne guzel sevisiyoz zaten evlenmesek de olur dedim halbusi![]()