Hiç orgazm takliti yaptınızmı:=))

HİÇ ORGAZM TAKLİTİ YAPTINIZMI

• EVET HERZAMAN YAPIYORUM

OY: 12 17,4%
  • HAYIR HİÇBİZAMAN YAPMADIM

OY: 25 36,2%
  • BAZI ZAMANLAR YAPIYORUM

OY: 32 46,4%

• Ankete Katılan
    69

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
CANINIZ İSTEMEDİĞİ HALDE SIRF O İSTİYOR DİYE İLİŞİKİYE GİRİP YALANDAN ORGAZM TAKLİTİ YAPTINIZMI. YADA ZEVK ALAMADIĞINIZ DURUMLARDA O ÜZÜLMESİN DİYE.
BEN EVLİ DEĞİLİM AMA BÖLE BİR SORU GELDİ AKLIMA MERAK EDİYORUM AÇIKÇASI OLUYORMU BÖLE ŞEYLERCADIARZU:1rolleyes:

CANINIZ İSTEMEDİĞİ HALDE SIRF O İSTİYOR DİYE İLİŞİKİYE GİRİP YALANDAN ORGAZM TAKLİTİ YAPTINIZMI. YADA ZEVK ALAMADIĞINIZ DURUMLARDA O ÜZÜLMESİN DİYE.
BEN EVLİ DEĞİLİM AMA BÖLE BİR SORU GELDİ AKLIMA MERAK EDİYORUM AÇIKÇASI OLUYORMU BÖLE ŞEYLERCADIARZU:1rolleyes:

hayir hic yapmadim neden kendimi kandirayimki ozaman sirtini doner yatar bende olana kadar oldum demem

hiç yalandan oldum demem...şakkıdı

olur mu hiç öyle şey??
hem onun taklidi nasıl olur:uhm:
normalde çığlık atanınız falan varsa belki olur da;delikafadulden
adam hissetmeyecek mi sonuçta kadının orgazm olup olmadığını

bence olmaz bu işin taklidi falan. fisfisfis

Harry Sally'yle Karşılaşınca filmindeki sahne aklıma geldi bu konuyu okuyunca. meg ryan bir restaurantta billy crystale bir kadının orgazm taklidini , nasıl yapıp ,partnerini kandırabileceğini gösterdiği , sahne...ben erkek arkadaşımı ,çok kolay kandırırım demişti,filmde. ve taklidi yapmıştı lokanta da. inanılmaz bir performanstı... film bu sahneyle ünlenmişti..sanırım meg ryan bu konuda özel hayatında da başarılı..:roflol:

Ya bi filmde Müjde Ar orgazm taklidi yapıyordu ordan biraz gördüm de taklit öyle mi oluyo acep benneyaptımki

hayır yapmadım
zaten eşim anlar olup olmadığımı,olmadığım da nadirdir
bunun takliti nasıl yapılabilir ki?
hayret!

Harry Sally'yle Karşılaşınca filmindeki sahne aklıma geldi bu konuyu okuyunca. meg ryan bir restaurantta billy crystale bir kadının orgazm taklidini , nasıl yapıp ,partnerini kandırabileceğini gösterdiği , sahne...ben erkek arkadaşımı ,çok kolay kandırırım demişti,filmde. ve taklidi yapmıştı lokanta da. inanılmaz bir performanstı... film bu sahneyle ünlenmişti..sanırım meg ryan bu konuda özel hayatında da başarılı..:roflol:

evt o sahneyi bende hatırlıyorum. gayette güzel yapmıştı çok kahkaha atmıuştım milletin ortasında hadi film olmasa büyük bi delilik olurdu herhaldekaydirigubbakcemile3

bende yapmadım tamam bazen canımın istemedigi zamanlar oluyor o zaman zaten odun gibi oluyorsun canın istemiyor nasıl taklit yapasın

24kısı bazen yapıyorum demıs ama nedense topiğe yazanların hepsı hıc yapmadıgını soyluyor* bunda bı tuhaflık yokmu sızcede

Allahım bi yaşıma daha girdim ya bülent ersoy taklitimiki yapalım olduysak olduk olmadıysak olmadık ben hep oldum :kedi:

ıstemedıgım zaman bana bısey yapamazkı zaten.. :kedi: her halıkarda olduysam oldum derım.. :lepi: olmadıysamda cazgırlık cıkartırım.. :kedi: mıs gıbı yapmam ben.. :jeyyar:

Back
X