Hiç rahat değilim

Sevda0426

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
193
48
13
Kızlar hiç rahat değilim şu saat oldu hala uyuyamadım daha 6 haftalik hamileyim sanki dogurucam sanki karnim burnumda o degil esim naz yapiyorum sanacak surekli agrim var belim kopuyo sanki sırtım cok fazla agriyo midem agriyo yatak batiyo resmen rahat edemiyorum bi oraya dönüyorum bi oraya tek ben mi boyleyim napıcam ben :(((

Kızlar hiç rahat değilim şu saat oldu hala uyuyamadım daha 6 haftalik hamileyim sanki dogurucam sanki karnim burnumda o degil esim naz yapiyorum sanacak surekli agrim var belim kopuyo sanki sırtım cok fazla agriyo midem agriyo yatak batiyo resmen rahat edemiyorum bi oraya dönüyorum bi oraya tek ben mi boyleyim napıcam ben :KK43:((
Günaydin canm agrin normal degil bence hemen doktora gorünmelisin üzmek istemem seni ama hemen gorun

Kızlar hiç rahat değilim şu saat oldu hala uyuyamadım daha 6 haftalik hamileyim sanki dogurucam sanki karnim burnumda o degil esim naz yapiyorum sanacak surekli agrim var belim kopuyo sanki sırtım cok fazla agriyo midem agriyo yatak batiyo resmen rahat edemiyorum bi oraya dönüyorum bi oraya tek ben mi boyleyim napıcam ben :KK43:((
sırt ağrısı normal aslında ağrıda o haftalarda normal ama eğer kasıklarının iki tarafındada şiddetli bir ağrı varsa kesinlikle doktora görünmen gerek

Yok oyle cok siddetli agrim yok kasiklarimda bi baski var sanki hani on kat giyinmisimde daraliyorum gibi ama belim cok agriyo bacaklarima vuruyor

Back
X