• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic rezil oldugunuz oldumu?

olma mu,hemi de nasıl:1: geçenler de kayınvalidemler bize gelcekti.banyodaki çamaşır sepeti de çok doluydu,kapağı kapanmıyodu.ben de onlar gelmeden birazını çamaşır makinasına dolduruyum dedim.makinada hemen banyo kapısının arkasında.ben aceleyle doldururken,benim iç çamaşırı düşürmüşüm,kapıyı kaptınca bariz ortada.kaynanam,kayınpederim kaç defa girdiler,görmüşlerdir kesin ama bana bişey diyen yok.ve ben onu teee kaç gün sonra farkettim.ayyy çok utandım bak şimdi,hadi kaynanam neyse de kayınpeder bildiğin kirli çamaşırımı gördü:53:

benimde basimdan buna benzer bir olay gecti.. altinparka gitmistik kzenlerle falan.. allahdan aksamdi pek kimse görmedi.. tahtali köprünün üstünden gecerken terligim tahtanin arasina takili kaldi bende 2 adim sonra farkettim :))))

Bende nısanlıyken yasamıstım.
Ferıbota gec kalmayayım dıye esım elımden tutmustu, yurumuyorduk, adeta kosuyorduk.
Ayagımda da, topuklu yazlık bır ayakkabı.
Bırden ayagımdan cıkıverdı, ama bızımkı farkında bıle degıl.
Baktı ben ılerlemıyorum, kucuk bır kız gıbı arkama masumca bakıyorum.
'ne oluyor?' dıye sordu, cekıngen bır halde, 'ayakkabım cıktı da' dedım.
Allah'ım, o vakıt oyle utanmıstım kı!

bende akdenizin bir sehrinden doguya ünv okumaya gitmiştim benim gibi bir arkadasım daha vardı ders sırasında kar yagmaya basladı ve ilk defa kar göruyorum ders bitsin diye dua ediyoruz :27: neyse ders bitti çıktık arkadasımda ince topuklu çizme giymiş bir elinde kitaplar bir elinde şemsiye bendede altı kaymayan bot var ve kapşon var kitaplarda cantada ben ondan daha rahatım yani ayakkabım kaymıyor diye kostum kostum arabanın uzerindeki karı toplayıp kartopu atcam arkadasıma neyse topladım bi döndum baktım kız yok yere baktım şemsiye bi yerde kitaplar bi yerde herseyi dagılmıs bölümdede cok yakısıklı bir çocuk vardı oda tutmus onu kaldırmaya calısıyor oda bırak beni dokunma fln diye cocuga bagırıo :60: gittim ben işte kusura bakma dusunce sinirlendi fln diyorum çocukla muhabbet etmeye calısıyorum:66: ben duşmedim o dustu fln diyorum salak salak :52: çocukta dikkat et sende düşersin fln dedi yok kaymıyor ayakkabım dedim :1: neyse yurda gittik ben yurt içindeki tesislere gidiyordum baktım cocuk karsıdan geliyor :52: ona bakayım derken buz tutan merdivenlerden bi kaydım ama nasıl yuzumun uzerine elimi yere koydum yuzume buz gelmesin diye ellerim parcalandı cocuk yine kostu kaldırdı beni :27: bide guzel guldu sana dusersin demiştim diye :19::60: sonra cocukla arkadas olduk beni her gördugu yerde o gunu anlatıp butun arkadaslarınada anlatıyordu:19::60::60:

çok güldüm bazılarına ya.Özellikle vişne suyuna:60:

Ben cok rezil olmuşumdur. Aklıma gelen en son olayı anlatayım. eşimle bebek yapmaya karar vermiştik onun içinde önce dokora gideyim testleri yaptırayım bir sorun varsa tedavisini olayım dedim. Doktor bazı sorular sordu bende cevapladım.O zaman folik asit nedir bilmiyordum.Bana folik asit kullanıyormusun dedi bende cevap olarak iki günde bir süt içiyorum o olurmu dedim.Bilgisizlik kötü şey:14:

O zamanlar çalıştığım işyerim benii başka bir şirkete toplantıya yolladı bayilik almam lazım

neyse konuştuk yemek yedik sohbet ettik vakit geçti müdürleri ee bizimle çalışşmak istermisin dedi

bende ya aslında işimden memnunum ama birz düşüneyim anlaşırsak neden olmasın dedim adam beni bozmamak için bişi demedi

ve bnde jeton birkaç gün sora düştü firmama bayilik vermek için sromuştu adam offff offfff:78::77:

bende çok rezil olurum..ihep beni bulur zaten..hamileyken bir mağazaya girdik annemle,o kadar yorulmuşum ki soluklanayım dedim sandalyeye oturdum..sonra bi ıslaklık hissettim,bi kalktım pantolonumun arkası kıpkırmızı olmuş,ben bangır bangır bağırıyorum mağazada "kanamam var,acile yetiştrin"diye..herkes telaşlandı tabii..sonra minik bi çocuk sesi"ANNE ABLA VİŞNE SUYUMUN ÜSTÜNE OTURMUŞŞŞ" çocuk ağlıyor ama ben dahil herkes gülüyoruz mağazada:))

Buna acayip güldüm :60::60::60::60:

Back
X