Canim, o yasa gelip de bi kizin elini bile tutmamis erkek tanimadim hic, bilmiyorum ama, bence de erkege yon veren kadin olmamali. Hele ki kadin tecrubeli erkek tecrubesizse vay anam, cok kotu. Tecrubeli bir erkek hem kadini daha mutlu edebilir, hem de daha anlayislidir. Ayrica cesitli tecrubelerden sonra en son bir kadinla evlenme kararini veren erkegin zaten en degerlisi olmus olur o kadin.
Ayrica ortaokul lise askiyla evlenmis,hayatina baska kiz girmemis erkeklerin kotu evliliklerine de sahit oldum.
Cocukluktan beri tek bir kizi bilen, ondan baskasiyla birlikte olmayan erkekler ileride gozu disarda olabiliyor. Belli bir sure sonra "baska kadinlarin da tadina bakma" durtusu olabiliyor maalesef. Simdi lise askiyla evlenen arkadaslarim bana tepki gosterebilir ama ben boyle 4 erkek tanidim cevremde, yani lise askiyla evlenmis ya da birlikte. 4u de husran, ayrilik, mutsuzluk. Tabi 4 kisiye bakarak genelleme yapilmaz. Ben hepsi oyle olur demiyorum. Benim tanidiklarim boyle ama. Kendi mantigimi sorgulayinca da, herseyi yasamis, gormus gecirmis, doymus erkegin gozu tok oluyor.
Soylediklerimin hepsi benim fikrimdir, genelleme yapmiyorum.