bu isler sans isi olduğu kadar ortam isi de.24 yaşındayım karşı cins tarafından hiç sevilmedim. 0 0 0
Flört bile olmadı, hoşlanan bile olmadı
Zamanı gelince olur nasılsa diye kafaya takmıyordum ama üniversitenin sonlarına doğru hala hiçbir halt olmayınca ben de bir aydınlanma oldu. Kendimi çok çirkin asla sevilmeyecek ve sevilmeye layık görmüyorum. İçimde kocaman bir boşluk var ve yalnız kaldığımda ağlamaya başlıyorum acı çekiyorum resmen
Önceden arkadaşlarımın aşk hayatını uzun uzun dinler çok biliyormuş gibi dinlerdim artık dinlemekte istemiyorum... Dinlerken sinir oluyorum. Sıra bana gelince anlatacak hiçbir halim olmuyor. Bi slow şarkı açtığımda dusunecek kimse bile yok.
Umut etsem beklesem biri çıkar karşıma desem çıkmıyor çıkmadıkça oturup ağlıyorum. Tamamen vazgeçsem kimsenin sevmeyecegini kabul etsem yine pıt pıt dökülüyor.
Napıyım? 24 yaşına kadar bir kişi bile hoslanmadiysa bundan sonra da kimse çıkmaz heralde nasıl kabul edebilirim bu durumu?
Sülalecek kuzenime kız arıyoruz kendisi bu konuda pek yeteneksiz ne dersin24 yaşındayım karşı cins tarafından hiç sevilmedim. 0 0 0
Flört bile olmadı, hoşlanan bile olmadı
Zamanı gelince olur nasılsa diye kafaya takmıyordum ama üniversitenin sonlarına doğru hala hiçbir halt olmayınca ben de bir aydınlanma oldu. Kendimi çok çirkin asla sevilmeyecek ve sevilmeye layık görmüyorum. İçimde kocaman bir boşluk var ve yalnız kaldığımda ağlamaya başlıyorum acı çekiyorum resmen
Önceden arkadaşlarımın aşk hayatını uzun uzun dinler çok biliyormuş gibi dinlerdim artık dinlemekte istemiyorum... Dinlerken sinir oluyorum. Sıra bana gelince anlatacak hiçbir halim olmuyor. Bi slow şarkı açtığımda dusunecek kimse bile yok.
Umut etsem beklesem biri çıkar karşıma desem çıkmıyor çıkmadıkça oturup ağlıyorum. Tamamen vazgeçsem kimsenin sevmeyecegini kabul etsem yine pıt pıt dökülüyor.
Napıyım? 24 yaşına kadar bir kişi bile hoslanmadiysa bundan sonra da kimse çıkmaz heralde nasıl kabul edebilirim bu durumu?
Okul bitti. Yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. Arkadaşım var ama kiz arkadaş. İş yerindekiler genelde büyük ve evlilerKarşınıza tam olarak nasıl çıkacak biri? Aşırı bir alımınız olmadığı sürece kimse yolda görüp beğenip peşinizden gelmez. Sosyal ortamınız var mı? Arkadaş çevreniz nasıl? Evden okula okuldan eve biri misiniz? Bunlar çok etkili. Tip mip gerçekten önemli değil.
Aura da yok sanırım.Böyle şeylerin tiple ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Aura dedikleri var ya enerji, sosyal ortamdaki yaydığınız enerji ile ilgili bile olabilir. Kendinizi değersiz görüyorsunuz bu bile olumsuz bir etkidir aslında etrafa. Kendinizi sevin, sağlam adımlar atın, kendinize güvenin.
Cidden 22 yaşıma kadar hiç takmadım. Nasıl olsa olur kafasındayım ama olmadı. 22den sonra çirkin olduğum için olmadığı kanısına vardımbu isler sans isi olduğu kadar ortam isi de.
universitede hic sevgilim olmadi. sonra asosyaldim kimse de denk düşmedi. sonra ingilizce kursu, tatiller vs yeni insanlarla arkadaşlık ettikçe birileriyle tanistim.
ayrica ne demek;
-Kendimi çok çirkin asla sevilmeyecek ve sevilmeye layık görmüyorum-.. demissiniz.. niye layık olmayacakmissiniz, bakalım karsiniza çıkacak adamlar sevginize layık olacak mi, kendine deger ver...
Gerçekten olmadı. Olsa hissederdim. Hiç sevgilisi olmayan arkadaşlarım da vardı ama onlar şu beni seviyor diye rahatlıkla söylerdi.Bence abartıyorsunuz. Sizden hoşlanan birileri mutlaka olmuştur bu zamana kadar. Siz bilmiyorsunuzdur orası ayrı. Ama bence mutlaka sizi beğenen birileri olmuştur. Her insanı beğenen birileri çıkıyor bu hayatta. Kendinizi bu kadar üzmeyin.
gayet de güzelsindir, boyle düşünürsen etrafına bu enerjiyi verirsin. kendine güven. deger ver. bu hayatta en cok kendini onemseAura da yok sanırım.
Cidden 22 yaşıma kadar hiç takmadım. Nasıl olsa olur kafasındayım ama olmadı. 22den sonra çirkin olduğum için olmadığı kanısına vardım
Pek sosyal birisi değilsiniz herhalde. Belki de bundan oluyordur.Gerçekten olmadı. Olsa hissederdim. Hiç sevgilisi olmayan arkadaşlarım da vardı ama onlar şu beni seviyor diye rahatlıkla söylerdi.
22 yaşıma kadar bu enerjiyi vermedim ama olmadı dagayet de güzelsindir, boyle düşünürsen etrafına bu enerjiyi verirsin. kendine güven. deger ver. bu hayatta en cok kendini onemse
Benim de pek olmadi aslında olsa da öyle çok adım atabilecek insan değilim.Siz birinden hoşlanmadınız mı ilk adımı siz atsaydınız bu da bir seçenek
Belki karşıdan halinizi tavrınızı anlamaya çalışıyordu. Yani ona göre gelip konuşacaktıBenim de pek olmadi aslında olsa da öyle çok adım atabilecek insan değilim.
Mesela biri vardı lisede çocuk bakıyordu sürekli bana ben de ona bakardım. Ama 4 yil boyunca gelip benimle konuşmadı bile. Utangaç biri değildi benim bildiğim 2 kizla sevgili oldu bi kizin pesindende koştu.
Hala çok merak ediyorum niye bakıyordu
4yıl boyunca anlayamadı ve gelmediaBelki karşıdan halinizi tavrınızı anlamaya çalışıyordu. Yani ona göre gelip konuşacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?