Hiç sevmediğiniz oyuncular kimler?

oOopitipiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
4.569
4
116
İzmir
varmı sizinde benim gibi gıcık olduğunuz oyuncular?
bu adam- kadın oynuyosa izlemem diyip vazgeçtiğiniz filmler oldumu?
benim çoook olduda merak ettimkaydirigubbakcemile3

ben affleck yüzünden russel crowe filmini izlemedim mesela, devlet oyunlarını izliycektik adamı görünce üf izlemiycem o kasıntıyı dedim vazgeçtik=)

düsün düsün aklıma isim gelmedi ...biraz daha duseneyim bari

ben affeck ben seviyorum ya =) liv yani liv tyler ile cok yakıstıklarını dusunuyorum

ben bide şafak sezeri sevmem
jlo yu çok begenenler var ama oyunculugu berbat :dilcikar: paris hilton mumya evinde rezaletti
cok var düşündükçe gelıyo aklıma=))

evet ya eva mendes...
jennifer lopezi anaconda da ızlemişmiydiniz=) çakma lara croft gibi dolanıyodu etrafta=)) wedding planner da çok kötüydü.

sevmedigim oyuncular cok ama isimlerini bilmiyorum...bilmememin sebebide sanirim ilgi göstermedigimden...paris hiltonun oyuncu olup olmadigini bilmiyorum ama onu zaten sevmiyorum,...safak sezerinde hic filmine bakmadim..birde onunla beraber bir film vardi goraydi galiba....basrolde oynayan adamida hic sevmem ve hic bir filmine bakmamisimdir....biyikli biraz kel ve biraz kepcekulaklari var...ismini malesef bilmiyorum..ama en son sinamada filmi oynamisti..filmide zaten taklitmis..bi haberde duymustum...rrrrrrr fransiz filminin taklidiymis.....

sevmedigim oyuncular cok ama isimlerini bilmiyorum...bilmememin sebebide sanirim ilgi göstermedigimden...paris hiltonun oyuncu olup olmadigini bilmiyorum ama onu zaten sevmiyorum,...safak sezerinde hic filmine bakmadim..birde onunla beraber bir film vardi goraydi galiba....basrolde oynayan adamida hic sevmem ve hic bir filmine bakmamisimdir....biyikli biraz kel ve biraz kepcekulaklari var...ismini malesef bilmiyorum..ama en son sinamada filmi oynamisti..filmide zaten taklitmis..bi haberde duymustum...rrrrrrr fransiz filminin taklidiymis.....

cem yılmazı mı dıyosun canım=) hep stand-up yapsa bence de iyi olur. onun hayran kitlesi daha farklı, türk mizahı küfür ve argodan ibaret oldugu için onunda ona göre kitlesi var. ben şu recep ivedikteki oyunculukları oyunculuk olarak görmüyorum bile mesela.

Melis Birkan! akannehir
Kendisini değil de oyunculuğunu hiç sevmiyorum, kesinlikle rol yapamıyor. Hoş kız ama sadece hoşluk yetmiyor oyuncu olmaya demek ki...

sinema sanatçısı değil, oyuncu!
mumya evinde oynadı hemde baya baya basrol gibi bişeydi, bide sexi ve cılgın varmıs romantık komedi=)))
oda oyuncu artık ya haksızlık etmeyın hatuna:roflol:

cem yılmazı mı dıyosun canım=) hep stand-up yapsa bence de iyi olur. onun hayran kitlesi daha farklı, türk mizahı küfür ve argodan ibaret oldugu için onunda ona göre kitlesi var. ben şu recep ivedikteki oyunculukları oyunculuk olarak görmüyorum bile mesela.

ha ..evet cem yilmazi diyordum...ama recep ivedik cok komik bence...gerci oda cok küfürlü konusuyo :olmaz:

bizdeki dizilere bakarsak zaten oo say say bitmez ya necatş şaşmaz, aysun kayacı:bbo: cansu dere
inşallah sinemaya atılmazlar ya tvde kalsınlar

eva mendes.. bı gıcıklıgım yok ama ıtıcı gelıyor bayaa... fılm guzel olsada ızleyesım gelmez mesela afısınde gorunce..
ıkı uc ısım daha olabılır belkı sevmedıgım ama aklıma gelmedı suan...

jennifer aniston
penelope cruz
vildan atasever
paris faln filan onları zaten şutla

penelope cruz'a ben nasıl kıl oluyorum ah bir bilseennn akannehir tahammül edemiyorum onun onun olduğu sahnelere,ama çok başarılı filmlerde de oynadığı oluyor o yüzden izlememezlik yapmam sadece kıl ola ola izlerim :1closedeyes: Brendan Fraser'ı hiç sevmezdim çok itici gelirdi bana ama yavaş yavaş alışmaya başladım artık beni rahatsız etmiyor.. Vince Vaughn görünce arkama bakmadan kaçarım, isterse karayip korsanlarında oynasın çok kesin ve net izlemem.. daha çok var aklıma gelice yazarım

aa nasıl unuttum yaaa?! şu twilight'da oynayan kız çocuğu, adını bilmiyorum her kimse lütfen biraz oyunculuk eğitimi alsın yaa.. ilk filmini izledim bütün film güldüm diyebilirm abartmadan.. hanım ablanın lafı ağzından cımbızla alıyolar sanki, ya bi geveleme lafı bi burnunda et varmış gibi solumadan konuş, bi tepki ver donuk donuk bakma.. sözüm ona sevdiği adamla öpüşüyo sanırısın buzdolabı öpüyo.. hele o şimdi çıkaramayacağım bir ses var var bütün film yaptı onu, hhhhss, gibi bişey.. gözleri devirerek böyle.. allahıımmm çok iğrençtiiiii daha da izlemem o kız yok olmadıkça twilight neyim..

Back
X