Hiç sevmediğiniz oyuncular kimler?

hiiiiiiiiiiiii :1shok: ben jim carrey'nin üstüne adam tanımam desem yeridir. yeri gelir komedi, yeri gelir dram, yeri gelir gerilim.. o adam özellikle son zamanlarda tek bir rolün değil, tüm rollerin adamı olduğunu gösterdi.

sevmediğim yabancı oyuncu şu an aklıma gelmiyor ama türklerden o kadar çok var ki say say bitmez.

evet ben de jim carrey nin üstüne oyuncu tanımam zaten kaç yüz tane mimiği tek bir bünyede barındıran gelmiş geçmiş tek oyuncu seçildi.. ve süper şarkı söyler kendisi, beatlesın i am the walrusunu, somebody to love'ı falan müthiş yorumlamıştır.. bir oyuncunun iyi şarkı söyleyebilmesi de çok önemli ve bu adam herşeyi hakkını vererek yapıyor.. bence en büyük karakter oyuncularından biri

evet ben de jim carrey nin üstüne oyuncu tanımam zaten kaç yüz tane mimiği tek bir bünyede barındıran gelmiş geçmiş tek oyuncu seçildi.. ve süper şarkı söyler kendisi, beatlesın i am the walrusunu, somebody to love'ı falan müthiş yorumlamıştır.. bir oyuncunun iyi şarkı söyleyebilmesi de çok önemli ve bu adam herşeyi hakkını vererek yapıyor.. bence en büyük karakter oyuncularından biri

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 bence de ses bir oyuncuda çok önemli.

bence leonardo çok iyi bi oyuncu, tek dezavantajı bebek suratı ve kızların ona olan düşkünlüğü oldu, harcandı gitti.. aslında süper rol yapar kendisi
evet yaşlanınca severiz belki=) ben yine de beğeniyorum oyunculuğunu
evet bana hep itici geliyor hareketleri. belkide kardesimin sürekli segretmek istemesinden kaynaklı
adam hep mimikle oynamıyo ki eternal sunshine of the spootless mind da komedi harici ne kadar başaırılı oldugunu gösterdi, thruman show da da aynı şekilde. mimik yaptıgı sahne yok gibi hatta thrumanda

leonardoyu bende sevmezdim ama canım ya whats eating glbert grape de izleseydin böyle demezdin=))
adam küçükten yetenekli ama titanic yüzünden biz romantik ve gıcık pens gibi görüyoruz.

yok tatlım oyunculuğunu severim. yukardaki filmdede sevmiştim hatta son filmindede(Revolutionary Road) çok beğendim oyunculuğunu.benim sevmemem tipinden dolayı :(((
belkide bebek suratındandır çok üzgünüm.

yok tatlım oyunculuğunu severim. yukardaki filmdede sevmiştim hatta son filmindede(Revolutionary Road) çok beğendim oyunculuğunu.benim sevmemem tipinden dolayı :(((
belkide bebek suratındandır çok üzgünüm.

evet tipinde bişey var o çocuun, bak hala çocuk diyorum eşşek kadar adam halbüsü ama o hep gözümüzde bebeto leo olucak a.s

evet tipinde bişey var o çocuun, bak hala çocuk diyorum eşşek kadar adam halbüsü ama o hep gözümüzde bebeto leo olucak a.s

evet ya=) baksanıza hala aynı, sakal bile değiştirmiyo adamı=)
Leonardo_DiCaprio.jpeg
Leonardo_Di_Caprio.jpg

ben Leonardo'nun oyunculugunu begeniyorum. simdiye kadar seyrettiğim bütün filmleri basarılıydı. özellikle sıkıysa yakaladaki performansını cok sevmiştim

türklerden-şafak sezer kesinlikle ...

dünya sinemamlarında da cameron diaz hiç hoş ve samimi bulmuyorum onun oynadığı hiç bir filmi
izlemem...hele romantik komedileri sinir oluyorum ....
paris hilton...oyuncu bile demek yanlış ona...
jenefer lopez...çok beğenirim tarzını ama mümkünse oyunculuk yapmasın...müzikde gayet başarılı...

bide jenifer aniston çok yapmacık oda ....
ve de scarlet johanson....onunda filmlerine önyargılıyımdır ve nadiren izlerim...

aynen katılıyorum!
eva mendesi ghost riderda biraz beğenmiştim ama genel olarak sevmem , scarlet'in güzel bi filmini hatılamıyorum bile!

ya dün denk geldim bez bebek midir nedir, bu kadın ne iğrenç rol yapıyo ya!
akıllara zararmış valla farketmemişim hiç öööyyk
bez-bebek-02.jpg

Back
X