• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevmemiş

Ya cinsellik ya da yara bandı gibi kullanma isteği. Seni sevmediğini nasıl anladın?

Ya cinsellik ya da yara bandı gibi kullanma isteği. Seni sevmediğini nasıl anladın?
Mesajlarımı görüp çok sonra cevap vermeler,aramamalar,en son bugünde tanımadığı bir kızı takip etmiş hemde bi sayfadan bulup:işsiz:Ekran görüntüsü alıp attım onada cevap vermedi o derece :KK70:

Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştım

Ben olayı anlamadım yalniz. Siz hiç yüz yüze görüştünüz mu? Internette mı tanıştınız? Öyleyse sevse tuhaf olurmuş zaten. Zaman geçirmek öyle kafa dağıtmak için konuşmuş muhtemelen. Yaşınız kaç bu arada?

Ben olayı anlamadım yalniz. Siz hiç yüz yüze görüştünüz mu? Internette mı tanıştınız? Öyleyse sevse tuhaf olurmuş zaten. Zaman geçirmek öyle kafa dağıtmak için konuşmuş muhtemelen. Yaşınız kaç bu arada?
Arkadaşımın arkadaşıydı ama biz telefondan görüştük burayada gelmesine az kalmıştı sevmesini beklemiyodum zaten ama bunu bana söyleyen oydu bende bu konuda yalan söyleyeceğini düşünmedim

Arkadaşımın arkadaşıydı ama biz telefondan görüştük burayada gelmesine az kalmıştı sevmesini beklemiyodum zaten ama bunu bana söyleyen oydu bende bu konuda yalan söyleyeceğini düşünmedim

Bir insan gerçekten daha görmediği bile birıni sevebilir mı? O da sizi etkilemek icin söylemiş muhtemel. Yaşlarınızın da küçük olduğunu düşünüyorum.

bide bazı insanlar sadece prim yada cinsellik için değil sizin enerjinizi ruh halinizi sömürmek vakit geçirmek gibi birçok nedenden dolayı size yaklaşabilir

bide bazı insanlar sadece prim yada cinsellik için değil sizin enerjinizi ruh halinizi sömürmek vakit geçirmek gibi birçok nedenden dolayı size yaklaşabilir
Ya baya safım ben galiba.Kimseye bu şekilde yaklaşmadığım için hep yok öyle değildir yok öyle yapmaz diye diye en sonunda bitirdim.Teşekkürler:KK15:

Mesajlarımı görüp çok sonra cevap vermeler,aramamalar,en son bugünde tanımadığı bir kızı takip etmiş hemde bi sayfadan bulup:işsiz:Ekran görüntüsü alıp attım onada cevap vermedi o derece :KK70:
O zaman yerinde olsam hiç vakit kaybetmezdim. Görüşmeyi keserdim, sosyal mecralardan da silerdim. Yine senin hayatın ama bu saatten sonra o kişiyle devam etmen gurursuzluk olur.

Sevgilisi olduğu halde ve sevgilisini hiç bırakmayan bi adam bna dadanmıştı. Ben evet dersem bırakacakmış ama demedim tabi.
- seviyor musun onu dedim
- hayır
-ciddi düşünüyor musn dedm
-hayır
-güzelliğnden mi etkilendin dedm
- hayır sadece bazı ihtiyaclarm içn kullanıyorum dedi.
Benim anladığm cinsellik yada maddiyat yönünde kullanması. Yada başkasını bulana kadar boş kalmayım düşüncesi.

Dis gorunusu hosuna gitmistir,fayfalanmak istiyordur,belki ilerleyen zamanda sevmek istiyor o ihtimali goruyor olabilir,nefes alsin yeter diye dusunuyor olabilir.

Sevgilisi olduğu halde ve sevgilisini hiç bırakmayan bi adam bna dadanmıştı. Ben evet dersem bırakacakmış ama demedim tabi.
- seviyor musun onu dedim
- hayır
-ciddi düşünüyor musn dedm
-hayır
-güzelliğnden mi etkilendin dedm
- hayır sadece bazı ihtiyaclarm içn kullanıyorum dedi.
Benim anladığm cinsellik yada maddiyat yönünde kullanması. Yada başkasını bulana kadar boş kalmayım düşüncesi.
Köşede dursun ne olur ne olmaz diyolar yani

Yazıldı mı bilmiyorum ama sizin sevginizi ve ilginizi emmek, sömürmek için sizinle birlikte olmuş olabilir. Egosuna iyi geliyorsunuzdur bilhassa ilgiliyseniz.

Back
X