- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlarımı görüp çok sonra cevap vermeler,aramamalar,en son bugünde tanımadığı bir kızı takip etmiş hemde bi sayfadan bulupYa cinsellik ya da yara bandı gibi kullanma isteği. Seni sevmediğini nasıl anladın?
Haklısınız aşık olmasını falan beklemedim zaten .Ama ben uzaktada olsa değer vermediğim bi insanla konuşamam onuda öyle sanmıştım
Arkadaşımın arkadaşıydı ama biz telefondan görüştük burayada gelmesine az kalmıştı sevmesini beklemiyodum zaten ama bunu bana söyleyen oydu bende bu konuda yalan söyleyeceğini düşünmedimBen olayı anlamadım yalniz. Siz hiç yüz yüze görüştünüz mu? Internette mı tanıştınız? Öyleyse sevse tuhaf olurmuş zaten. Zaman geçirmek öyle kafa dağıtmak için konuşmuş muhtemelen. Yaşınız kaç bu arada?
Arkadaşımın arkadaşıydı ama biz telefondan görüştük burayada gelmesine az kalmıştı sevmesini beklemiyodum zaten ama bunu bana söyleyen oydu bende bu konuda yalan söyleyeceğini düşünmedim
sizi kullanmak bu sadece cinsel açıdan değil prim yapar vb gibi uzak durun güçlü olunSizi aslında hiç sevmemiş bi insanın sizinle sevgili olmasındaki amaç ne olabilir?
Ben hep iyi niyetle baktım olaya ama gerek yokmuş.Teşekkürler yorumunuz içinBunun cevabını sorgulamayı bile hakkeden biri değil, Aman boş verin.
Ya baya safım ben galiba.Kimseye bu şekilde yaklaşmadığım için hep yok öyle değildir yok öyle yapmaz diye diye en sonunda bitirdim.Teşekkürlerbide bazı insanlar sadece prim yada cinsellik için değil sizin enerjinizi ruh halinizi sömürmek vakit geçirmek gibi birçok nedenden dolayı size yaklaşabilir
O zaman yerinde olsam hiç vakit kaybetmezdim. Görüşmeyi keserdim, sosyal mecralardan da silerdim. Yine senin hayatın ama bu saatten sonra o kişiyle devam etmen gurursuzluk olur.Mesajlarımı görüp çok sonra cevap vermeler,aramamalar,en son bugünde tanımadığı bir kızı takip etmiş hemde bi sayfadan bulupEkran görüntüsü alıp attım onada cevap vermedi o derece
![]()
Öyle yaptım sildim her yerden.Konuşmam mümkün değil öyle bi insanlaO zaman yerinde olsam hiç vakit kaybetmezdim. Görüşmeyi keserdim, sosyal mecralardan da silerdim. Yine senin hayatın ama bu saatten sonra o kişiyle devam etmen gurursuzluk olur.
Köşede dursun ne olur ne olmaz diyolar yaniSevgilisi olduğu halde ve sevgilisini hiç bırakmayan bi adam bna dadanmıştı. Ben evet dersem bırakacakmış ama demedim tabi.
- seviyor musun onu dedim
- hayır
-ciddi düşünüyor musn dedm
-hayır
-güzelliğnden mi etkilendin dedm
- hayır sadece bazı ihtiyaclarm içn kullanıyorum dedi.
Benim anladığm cinsellik yada maddiyat yönünde kullanması. Yada başkasını bulana kadar boş kalmayım düşüncesi.