- Konu Sahibi lilith2013
-
Zihnin sürekli geçmişte ugradigim haksizliklara odaklanmış durumda.sorular kafami tirmaliyor.neden boyle oldu,neden öyle dedi,neden benim basima geldi,ne yapsam engellerdim,neden mani olamadim,keşke ,keşke,keşke...bu yillardir boyle..kaçacak hicbir yer yok.uyuyamiyorum,huzurum hicyok.ayni platin üzerinden 50 defa gecmisimdir.nazil baş ederim bilmiyorum.hayatta nazil kalinir ogrenemedim, yasim ilerler,olgunlasirim derdim.yeterince yaşlanmak ta çözüm olmadi.
Çoğu zaman benim de öyle...Zihnin sürekli geçmişte ugradigim haksizliklara odaklanmış durumda.sorular kafami tirmaliyor.neden boyle oldu,neden öyle dedi,neden benim basima geldi,ne yapsam engellerdim,neden mani olamadim,keşke ,keşke,keşke...bu yillardir boyle..kaçacak hicbir yer yok.uyuyamiyorum,huzurum hicyok.ayni platin üzerinden 50 defa gecmisimdir.nazil baş ederim bilmiyorum.hayatta nazil kalinir ogrenemedim, yasim ilerler,olgunlasirim derdim.yeterince yaşlanmak ta çözüm olmadi.
Zihnin sürekli geçmişte ugradigim haksizliklara odaklanmış durumda.sorular kafami tirmaliyor.neden boyle oldu,neden öyle dedi,neden benim basima geldi,ne yapsam engellerdim,neden mani olamadim,keşke ,keşke,keşke...bu yillardir boyle..kaçacak hicbir yer yok.uyuyamiyorum,huzurum hicyok.ayni platin üzerinden 50 defa gecmisimdir.nazil baş ederim bilmiyorum.hayatta nazil kalinir ogrenemedim, yasim ilerler,olgunlasirim derdim.yeterince yaşlanmak ta çözüm olmadi.
Bende aynı senin anlattığın gibiydim şimdi Allahtan geçti eskiden biri bişey dese eve gider uyuyamaz bunu düşünür ağlardım birine yanlış bişey desem takardım falan sonra kendi kendime ne kadar sacmaladigimi farkettim yavaş yavaş atlattım zor oldu ama şimdi çook mutluyum rahatım huzur varmış ya kimsenin lafını takmam tabi ara ara aklıma gelmiyo değil hemen kendime kızıp mutlu şeyler düşünürüm müzik dinlerim bişey okurum
5 yol önceki meseleyi hatirlayip hincla dolmak.unutmak ne büyük nimet aslinda
Ah ah ne zor günler geçirdim var ya özellikle lise zamanları şimdi yeni yeni kendime geldim ben hala aklıma gelmiyo mu tabiki geliyo ama eskiye göre çok az şimdide çok fazla hayal kurduğum için artık rahatsız olmaya başladım aslında bunun bi ortası yok mu ya lisede geçmişe takmıştım üniversitede geleceğeBen daha asamadim. Alaksiz yerden baslar düşünür degistirir aglar gulerim bile. Deli miyim ne
Ah ah ne zor günler geçirdim var ya özellikle lise zamanları şimdi yeni yeni kendime geldim ben hala aklıma gelmiyo mu tabiki geliyo ama eskiye göre çok az şimdide çok fazla hayal kurduğum için artık rahatsız olmaya başladım aslında bunun bi ortası yok mu ya lisede geçmişe takmıştım üniversitede geleceğe
Gerçekten olabilir kafamda tek bi düşünce olmadan uyumak istiyorum bazenBenziyoruz bu konuda sanki ama ben de ikisi de var. Asiri hayal kurma bozukluğu tanisi koyuyorum kendime suanInsan hayal kurmaktan bikar mi yaa.
Gerceklikten kacis yolum sanirim
Aynı durumdayım. Daha ilkokulda öğretmenimin bana yaptığı haksızlıklar mıh gibi aklımda ve tabii bugüne kadar yaşadığım diğerleri, hazmedemiyorum sindiremiyorum. Nasıl çözülür, ben de bilmiyorum.Zihnin sürekli geçmişte ugradigim haksizliklara odaklanmış durumda.sorular kafami tirmaliyor.neden boyle oldu,neden öyle dedi,neden benim basima geldi,ne yapsam engellerdim,neden mani olamadim,keşke ,keşke,keşke...bu yillardir boyle..kaçacak hicbir yer yok.uyuyamiyorum,huzurum hicyok.ayni platin üzerinden 50 defa gecmisimdir.nazil baş ederim bilmiyorum.hayatta nazil kalinir ogrenemedim, yasim ilerler,olgunlasirim derdim.yeterince yaşlanmak ta çözüm olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?