hic sukunet bulamiyorum

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
Zihnin sürekli geçmişte ugradigim haksizliklara odaklanmış durumda.sorular kafami tirmaliyor.neden boyle oldu,neden öyle dedi,neden benim basima geldi,ne yapsam engellerdim,neden mani olamadim,keşke ,keşke,keşke...bu yillardir boyle..kaçacak hicbir yer yok.uyuyamiyorum,huzurum hicyok.ayni platin üzerinden 50 defa gecmisimdir.nazil baş ederim bilmiyorum.hayatta nazil kalinir ogrenemedim, yasim ilerler,olgunlasirim derdim.yeterince yaşlanmak ta çözüm olmadi.

Bi psikologa gitmende fayda var cnm

Çoğu zaman benim de öyle...
Maalesef yapacak pek bir şey yok...

Standart cevap olcak ama size iyi gelicek olan sey bir Psikolog.

Malesef bende de aynı durum var yıllar önce bi ünv bıraktım sonra başka ünv okudum aradan 7 geçti neden o ünv bıraktım diye hala onun pişmanlığını yaşıyorum geceleri rüyalarıma giriyor bu sadece ufak örnek çok takıntılıyım elimde değil bi çözüm de bulamıyorum

Bende aynı senin anlattığın gibiydim şimdi Allahtan geçti eskiden biri bişey dese eve gider uyuyamaz bunu düşünür ağlardım birine yanlış bişey desem takardım falan sonra kendi kendime ne kadar sacmaladigimi farkettim yavaş yavaş atlattım zor oldu ama şimdi çook mutluyum rahatım huzur varmış ya kimsenin lafını takmam tabi ara ara aklıma gelmiyo değil hemen kendime kızıp mutlu şeyler düşünürüm müzik dinlerim bişey okurum

Hahah ayni ben ilkokula kadar gidip olaylari degiştirebiliyorum
Sonra lise universite vs vs
Bazen dusunmekten beynim mahvoluyo az düşünmek için dua ediyorum. Cok imremiyorum geçmişi unutan insanlara ya

Ben daha asamadim. Alaksiz yerden baslar düşünür degistirir aglar gulerim bile. Deli miyim ne

5 yol önceki meseleyi hatirlayip hincla dolmak.unutmak ne büyük nimet aslinda

5 yasina kadar gidebiliyorum abartisiz tabi nadiren. Daha cok 10-15 yila kadar dönüyorum. hadi yine benden iyisin ne pismanliklarla doluymusum be

Ben daha asamadim. Alaksiz yerden baslar düşünür degistirir aglar gulerim bile. Deli miyim ne
Ah ah ne zor günler geçirdim var ya özellikle lise zamanları şimdi yeni yeni kendime geldim ben hala aklıma gelmiyo mu tabiki geliyo ama eskiye göre çok az şimdide çok fazla hayal kurduğum için artık rahatsız olmaya başladım aslında bunun bi ortası yok mu ya lisede geçmişe takmıştım üniversitede geleceğe

Benziyoruz bu konuda sanki ama ben de ikisi de var. Asiri hayal kurma bozukluğu tanisi koyuyorum kendime suan Insan hayal kurmaktan bikar mi yaa.
Gerceklikten kacis yolum sanirim

Doğrusu ben seçimlerimizi sadece yapay yani görünürde olduğunu düşünüyorum.siz a yı da seçseniz b yi de seçseniz eninde sonunda yaşamanız gereken neyse gidip onu yaşarsınız.Bence en azından ..
O yüzden geçmişe takılı kalmayın.travmatik durunlar varsa ne bileyim ölüm taciz çocukken yenilen dayak trafik kazası vs vs bunlar elbet kolay geçmez uzman yardımı almadan.. O ayrı..
Küçük şeyleri dert edip canınızı sıkmayın lütfwn çevrenizdekilerin hayatınızın tadını çıkarın.çoğu içinde bulunduğu ortamı seçmez ama siz içinde olduğunuza göre artık o ortam değerli ve önemli kıymet bilmek lazım:)

Cok sıkıntılar atlattım ama hic hatirlayip uzulmuyorum hatta unutmusum
Isterseniz beyin siliyor
Kimseye kizip kusmuyorum bile
Beni uzen kimseyi umursamiyorum
Bunu soyle basardim
Ilki bol dua
Ikincisi kisisel gelisim kitaplari
Hayatinizi cekilmez hale getirmeyin
Grip olmanin bile tadini cikarin

Aynı durumdayım. Daha ilkokulda öğretmenimin bana yaptığı haksızlıklar mıh gibi aklımda ve tabii bugüne kadar yaşadığım diğerleri, hazmedemiyorum sindiremiyorum. Nasıl çözülür, ben de bilmiyorum.

Olmayınca olmuyor. Annem de senin gibi ve inan hiç mutlu bir anını görmedim her şeyde bir kusur bulur illa ki aksi mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…