- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi lilith2013
-
Gerçekten olabilir kafamda tek bi düşünce olmadan uyumak istiyorum bazen
Ne kadar doğru bir tespit. Etraftan hiç bişeyi unutmadığımı duyanlar ya da anlayanlar 'boşver unut gitsin. Ne diye aklında tutuyorsun' diyorlar. Unutmak istediğimi ama yapamadığımı anlatamıyorum. Özellikle unutmamaya çalıştığımı zannediyorlar. Bilseler ki tam tersi. Unutamamak çok büyük bir yük.5 yol önceki meseleyi hatirlayip hincla dolmak.unutmak ne büyük nimet aslinda
kullandım,bırakınca aynı oldu.Tek çare ilaç tedavisi, o kadar güzel insana vurdum duymaz olmayı öğretiyor ki.
kullandım,bırakınca aynı oldu.
hafif bir ilaçtı ,kullanmamı pek istemiyordu zaten.birden bıraktım,sormadan.evet biz de ailecek kaçığızDoktor kontrolü ile mi bıraktın peki? Ailecek kaçık olduğumuz için, doktor bu konuda çok uyarmıştı bizi.
hafif bir ilaçtı ,kullanmamı pek istemiyordu zaten.birden bıraktım,sormadan.evet biz de ailecek kaçığız
Benziyoruz bu konuda sanki ama ben de ikisi de var. Asiri hayal kurma bozukluğu tanisi koyuyorum kendime suanInsan hayal kurmaktan bikar mi yaa.
Gerceklikten kacis yolum sanirim
Alakasız bir soru sorcam ama. Balık burcu musunuz acaba ?
Hadi ya tam zıttı oldu buIkizler :)
Psikologun da bildiği yanıldığına yetmez ya.Standart cevap olcak ama size iyi gelicek olan sey bir Psikolog.
Malesef bende de aynı durum var yıllar önce bi ünv bıraktım sonra başka ünv okudum aradan 7 geçti neden o ünv bıraktım diye hala onun pişmanlığını yaşıyorum geceleri rüyalarıma giriyor bu sadece ufak örnek çok takıntılıyım elimde değil bi çözüm de bulamıyorum
Hadi ya tam zıttı oldu buBende balık burcuyum da balıklar aşırı hayalperesttir ordan yola çıkmıştım tutturamadım ama belki yükselen falan balıktır ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?