HİÇ ŞÜPHE DUYDUNUZMU??

Sizin ilişkiniz nasıl bılmıyorum ama eşim bana böyle birşey yapcak sanırım dünyasını karartırdım.
Aynısını ona yapardım.

sizin öğreneceğinizi düşünmeden uydurmuş, siz öğrenince de iyice saçmalamış. ne yapmış bilinmez ama masum bişeyler yapsa yalana niye gerek duysun. hayırlı bişeyler yapsa gidip bir cafede kafamı dinledim gibi bıkkınlık içeren cümle kurar mıydı.
sabah 8'de açık bir yer mi var. her yer geç kapatıp 9'a doğru açılıyor.
işiyle ilgili resmi kurumlara gitmiş olabilir mi.

Bence aldatmıyor kim metresiyle 8de buluşur?

Lakin bir haltlar karıştırıyor kesin. Sabah erken sanki devlet dairesi stili bir yere gitmiş gibime geldi.
ben de katılıyorum
bilmediğin bi borç falan olabilir mi konu sahibi?
bankaya gidip kredi çekmiş vs olabilir
devlet dairesine gitmiş olabilir
aklıma bunlar geldi

Madem hesap soruyorsun
cingar cikartarak yap bu isi....
ne bilim...herseyi goze alarak bin tepesine
belki o zaman soyler....
ama boyle rahat bir sekilde....sormak
ondan da itraf beklemek zor.....

Normal işe gidermiş gibi

Belki gerçekten canı sıkılmıştır. Yalan söylemesi sıkıntı tabiki. Belki baskıcı bir ilişkiniz olduğu için soyleyememiştir.
Dediğim gibi başka hareketlerinde sıkıntı yoksa sıkıntıdan gitmiştir.

çok anlamsız..insan sabah sabah tek başına gidip kahve içmek için neden kalksın ve öyle bi niyeti varsa neden yalan söylesin? var bunda bir iş.

Normal bir durum değil ama belki başka bir derdi vardır
Normalde dertlerini anlatır mı size?
Bazı erkekler kendileri çözmek istiyor çünkü olabilir yani uyku tutmamıştır sizede yansıtmak istememiştir
Fevri olmayın derim

Var bi sey ama sen normal davran, hic belli etmeden gizli arastir. Illa baska kadin olcak diye bi sey yok, belki borcu harci var onu sakliyor falan. Ustune gidersen hic ogrenemeyebilirsin.

tek yalanında hemen üstüne atlamayın
yazık günah da kafa dinlemek istemiş olabilir ( ben evde huzursuzluk olmadığı halde sırf kafa dinlemek için ayda 1 kere de olsa tek başıma takılan biri olarak olabilir diyorum)
tek yalanla birşey yakayamazsınız ya da birşey ile itham edemezsiniz
ama kadınlr hisseder boş bırakma takip et ama uzaktan adamın kafasının etini yemeden telefon falan kurcala

Buna inanmış gibi yapıp bir süre gözlem yapabilirsiniz tekrar aynı şeyi yapıyor mu diye O sürede zaten farklı bir durum varsa anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…