- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Normal işe gidermiş gibiNeden yalan söyleme gereği duymuş. Şüphe uyandırıyorsan hatalı sensindir , şüphe duyan değil.
Uyku tutmazsa çıkar insan, doğrudur .
Ancak şartlı uyanıp , üstünede alışveriş yalanı atması .. Bilemedim.
Nasıl giyindi sabah ?
Evet bende öyle düşünüyorum. ..yani sanki bana kafamı dinliyecem dese ben yBen olsam bende inanmazdım
Bi kahve içmeye çıkıyorum der insan, amaç cidden buysa yani
Yalan varsa saklanması gereken birşey var demektir
Aynen arkadasim bankaya kredi basvurusu olabilir (cok iyi bilirim maleseff) genelde sabah erken hallediliyorHemen aldatıyor diyemeyiz.ama gizli birşeyler var bankaya kredi basvurusu olabilir.size surpriz yapıcak olabilir. Metresiyle kahvaltıya gitmiş olabilir herşey olabilir yani.gözlemleyin
İçime şüphe düşerdi haliyle ama eşime inanıyormuş gibi yapıp takip mesafesini korurdum.sorup sorgulamazdım.emin olana kadar.sesimi çıkarmazdım.Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
Başta şu var sabah 9 dsn önce marketlerde pek açılmaz. Hemen aldatıyor mu deme. Belli birşey gizliyor. Ögrendiklerini de direkt eşine söyleyip dikkat çekme. Telefonu iyi incele. Paranızın hesap durumunu biliyorsan para hesabıni kontrol et. Mahrem konularda bi değişiklik var mı ona bak.Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?