• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç susmayan iş arkadaşım...

Polyannaaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
857
473
123
Merhabalar bayanlar ,
Belki sizlerin dertlerine göre hafif bir dert ama artık patlama noktasındayım.
Size yazıp rahatlamayı tercih ettim. 2 yıldır çalışıyorum son 8 aydır yeni personel aldık yanımıza.
Sorun şu ki ; Hiç susmuyor , ailevi konular dahil her konuyu en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.
Bunalıyorum işim gereği dikkat etmem gerekiyor ve ben işime konsantre olamıyorum. Dinlememezlikten geliyorum çoğu kez cevap vermiyorum. :KK47: Patronum uyarıyor çok konuşma diye ama nafile.
Patronum varken bir nebze daha az konuşuyor.
Soru sormaya gelmiyor sorduğum sorunun yanıtını alana kadar dinlemek zorunda kalıyorum. :mad:
Babamla yaşıt bir abi, çokta iyi niyetli, saygı da kusur etmek istemem. Belki ben kötü düşünüyorum ama bazen sus yeteer diye bağırmak istediğimde oluyor. 2-3 saat aralıksız anlatır mı insan ? Yorulmakta bilmiyor. Kalbini kırmak istemiyorum, sıkıldığımın farkına varmasını istiyorum. Aynı konuyu 6-7 kez anlatıyor bazen.

Uzun oldu biraz , şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler, sevgiyle kalın:KK36:

O konusurken sunu hemen halletmem gerek deyip ise gömülün surekli yaparsaniz anlar sanirim.baska bisey gelmedi aklima.

Maalesef aynı ofiste çalışmak zorundayız.
Siz onu bastırın başlayın o anlatmadan bugün yan komşum hiç durmadan konuşuyordu gerekli gereksiz herşeyi anlatıyor biktim vallahi ben onu dinlemek zorundamıyım diye anlatin belki anlar ne kadar çok konuştuğunu

Siz onu bastırın başlayın o anlatmadan bugün yan komşum hiç durmadan konuşuyordu gerekli gereksiz herşeyi anlatıyor biktim vallahi ben onu dinlemek zorundamıyım diye anlatin belki anlar ne kadar çok konuştuğunu
Bu da olabilir , ya da telefonla konuşurken yapabilirim ne gereksiz ve çok konuşuyor gibilerinden. Arkadaşıma anlatırım durumu da. Umarım bunu da başka bir şeye bağlamaz konu açmak için

bizim kurumda da vardı bir aylak.
sürahi boyutunda bardağına çay doldurur odaları dolaşırdı.
sabahtan akşama kadar kayınvalidesi, eşi ve kızı.
biz dinlemekten bıktık o anlatmaktan bıkmadı.
işimiz gücümüz kalıyor, durmuyor kadın. surat asıyorsun yok, laf vuruyorsun yok, çalışmaya dönüyorsun yok.
cır cır cır yedi beynimizi.
ben yolunu şöyle bulmuştum. benim odaya gelince sekreter arkadaştan rica ediyordum mesajla arayıp müdür seni çağırıyor diyordu öyle çıkıyordum.
sonra o da kar etmemeye başladı. sen git de gel ben beklerim diyordu ağlayacak hale geliyordum.
tayin alıp gitti, allah yeni mesai arkadaşlarına sabırlar versin dayanılır gibi değil.

bizim kurumda da vardı bir aylak.
sürahi boyutunda bardağına çay doldurur odaları dolaşırdı.
sabahtan akşama kadar kayınvalidesi, eşi ve kızı.
biz dinlemekten bıktık o anlatmaktan bıkmadı.
işimiz gücümüz kalıyor, durmuyor kadın. surat asıyorsun yok, laf vuruyorsun yok, çalışmaya dönüyorsun yok.
cır cır cır yedi beynimizi.
ben yolunu şöyle bulmuştum. benim odaya gelince sekreter arkadaştan rica ediyordum mesajla arayıp müdür seni çağırıyor diyordu öyle çıkıyordum.
sonra o da kar etmemeye başladı. sen git de gel ben beklerim diyordu ağlayacak hale geliyordum.
tayin alıp gitti, allah yeni mesai arkadaşlarına sabırlar versin dayanılır gibi değil.
Sizin durum daha vahimmiş anlaşılan , genelde bayanlar detaycı olur diye biliyorum fakat sağolsun abimiz aşırı detaycı konuşmayı çok seviyor. Amin herşeyin orta hallisini versin Rabbim.

Kualklık, müzik.. Sürekli takılı olsun dinlemeseniz bile.
Yapıyorum müzik dinliyorum karşımda anlatıyor hala, telefon duymam diye ikisini de takamıyorum. :) Şikayet etmekten hoşlanmıyorum patronum zaten farkında. Uyarıları pek dikkate almıyor yani.

bır tanıdığım çok konuşan eşinin arkadaşı adama aynen böle yaptı,bastırdı,adam misafir geldi,ilk gün kafamızı patlattı,sonra ıkıncı gün,tanıdık başladı,adam varya pişman oldu,sıkıldı,susutu,akaşam arkadaşa dönüşte dedimki adam çok fena oldu,
iyi yaptım,o bize dun yaptı,o başlamadan ben başaladım dedi :)

Sizin durum daha vahimmiş anlaşılan , genelde bayanlar detaycı olur diye biliyorum fakat sağolsun abimiz aşırı detaycı konuşmayı çok seviyor. Amin herşeyin orta hallisini versin Rabbim.

çokkkkkkk feciydi.
iş güç yok ver otursun ablam.
ben kurtuldum çok şükür darısı başınıza.

bır tanıdığım çok konuşan eşinin arkadaşı adama aynen böle yaptı,bastırdı,adam misafir geldi,ilk gün kafamızı patlattı,sonra ıkıncı gün,tanıdık başladı,adam varya pişman oldu,sıkıldı,susutu,akaşam arkadaşa dönüşte dedimki adam çok fena oldu,
iyi yaptım,o bize dun yaptı,o başlamadan ben başaladım dedi :)
Sen daha çok mu konuş diyorsun yani :) Ne anlatabilirim o kadar çok, ayrıca anlattığımı dinlemiyor ki. :)

bizim bu oda 6 kişi. gelen giden. konuşkan iş arkadaşları derken akşam kafam şişmiş oluyor.

eski iş yerimde de kimse konuşmazdı.

ortası yok herhalde :KK53:

kesınlıkle açıkca söle,bir işimde çok çektim,kadın kocası ile ilgili,kızı ile ilgili,ayy ben bişey yapamadım,patron onu tutuyordu,bence senın patronda muzdarıp söle,sizin aile sırlarınızı bılmek şahıt olmak istemıyorum,yada benım başım ağrıyor,lütfen bişey anlatmayın de,

Maalesef aynı ofiste çalışmak zorundayız.

aynı ofiste dahi olsa kimse ile iyi geçinmek iyi arkadaş olmak zorunda değilsiniz bence.. açık açık sıkıntınızı söyleyin.. belli ki anlamıyor oftan puftan.. ben şahsen işyerinde hep böyle yapıyorum bugüne kadar da tüh keşke böyle davranmasaydım demedim.. sıkıntımı gider iş arkadaşıma açık açık söylerim ben bundan bundan rahatsız oluyorum bana yapma diye.. bundan daha kolay bir çıkar yol yok bence..

Back
X