• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç susmayan iş arkadaşım...

işte kimisinin yaşlandıkça böyle anlatası geliyor...zor aslında bağıramazsın sus diyemezsin..birtek çare var oda müdüreüne söyle iyi bir şekilde uyarsın...iş saatlerinde sohbeti yasaklasın mesala..

Merhabalar bayanlar ,
Belki sizlerin dertlerine göre hafif bir dert ama artık patlama noktasındayım.
Size yazıp rahatlamayı tercih ettim. 2 yıldır çalışıyorum son 8 aydır yeni personel aldık yanımıza.
Sorun şu ki ; Hiç susmuyor , ailevi konular dahil her konuyu en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.
Bunalıyorum işim gereği dikkat etmem gerekiyor ve ben işime konsantre olamıyorum. Dinlememezlikten geliyorum çoğu kez cevap vermiyorum. :KK47: Patronum uyarıyor çok konuşma diye ama nafile.
Patronum varken bir nebze daha az konuşuyor.
Soru sormaya gelmiyor sorduğum sorunun yanıtını alana kadar dinlemek zorunda kalıyorum. :mad:
Babamla yaşıt bir abi, çokta iyi niyetli, saygı da kusur etmek istemem. Belki ben kötü düşünüyorum ama bazen sus yeteer diye bağırmak istediğimde oluyor. 2-3 saat aralıksız anlatır mı insan ? Yorulmakta bilmiyor. Kalbini kırmak istemiyorum, sıkıldığımın farkına varmasını istiyorum. Aynı konuyu 6-7 kez anlatıyor bazen.

Uzun oldu biraz , şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler, sevgiyle kalın:KK36:
O nasıl konuşmaktan iş yapabiliyor mu peki?

biz bir fab. calısıyoruz
ust kat yonetım katı
bız burada acık ofıs olarak 6 kısıyız
tek cıkan ses klavye sesı :D
bende susmaktan buralara sardım

Bizim işyerinde vardı böyle. Denk mi geliyor inadına mı yapıyor nedir, ne zaman odaklanmam gerekse çenesi düşüyordu. Bir gün geldiler ama "bi sus abi yaa bi sus" diye birşey çıktı ağzımdan. İyiki de çıkmış sonra daha dikkatli davrandı.

işte kimisinin yaşlandıkça böyle anlatası geliyor...zor aslında bağıramazsın sus diyemezsin..birtek çare var oda müdüreüne söyle iyi bir şekilde uyarsın...iş saatlerinde sohbeti yasaklasın mesala..
Senle konuşsun diyor müdürüm yoksa dışarda çok konuşuyor bu problem oluyormuş. Ben bıktım nasıl anlatırım derdimi bilmiyorum.

bizim bu oda 6 kişi. gelen giden. konuşkan iş arkadaşları derken akşam kafam şişmiş oluyor.

eski iş yerimde de kimse konuşmazdı.

ortası yok herhalde :KK53:
Sanırım yok şanssız insanlardanız. Konuşmamak daha iyi ben çok sevmediğimden belkide. :)

bence bahane bulup halledemezsiniz
halletseniz bir yere kadar sürer
eğer işiniz varsa abi işim var bitireyim öyle konuşalım olur mu derseniz
hem kısa sürede baya yol sarfedersiniz hem işinizi halleder
hemde karşı tarafı kırmamış olursunuz

kesınlıkle açıkca söle,bir işimde çok çektim,kadın kocası ile ilgili,kızı ile ilgili,ayy ben bişey yapamadım,patron onu tutuyordu,bence senın patronda muzdarıp söle,sizin aile sırlarınızı bılmek şahıt olmak istemıyorum,yada benım başım ağrıyor,lütfen bişey anlatmayın de,
Kırıcı olurum bu defa çünkü bişeye kızarsam sesimde yükselir. Sessiz kalıp kendimi yiyorum bende

bence bahane bulup halledemezsiniz
halletseniz bir yere kadar sürer
eğer işiniz varsa abi işim var bitireyim öyle konuşalım olur mu derseniz
hem kısa sürede baya yol sarfedersiniz hem işinizi halleder
hemde karşı tarafı kırmamış olursunuz
Ayrılmayı düşünüyorum işten bazen o derece. Dinlemiyor fırsat verse iki kelam etsem.

Ayrılmayı düşünüyorum işten bazen o derece. Dinlemiyor fırsat verse iki kelam etsem.

o seni bastırıyorsa sen onu bastıracaksın
konuşaya başlasada işimi bitirmem gerek diye net bir şekilde cvp vermelisin

Sanırım yok şanssız insanlardanız. Konuşmamak daha iyi ben çok sevmediğimden belkide. :)

bende konuşmayı çok sevmem ama o da bunaltıyor. sabah günaydın bile demezlerdi. ilk başta ben günaydın vs. derdim. diğerlerinden cevap alamayınca onuda kestim.

bende konuşmayı çok sevmem ama o da bunaltıyor. sabah günaydın bile demezlerdi. ilk başta ben günaydın vs. derdim. diğerlerinden cevap alamayınca onuda kestim.
Yok tabi konuşmayalıyız hiç konuşmasın demiyorum da çok işim varken anlatıyor. Ona bakıp cevap dahi vermiyorum bazen. Bu da kötü etkiliyor insanı.

Bizim işyerinde vardı böyle. Denk mi geliyor inadına mı yapıyor nedir, ne zaman odaklanmam gerekse çenesi düşüyordu. Bir gün geldiler ama "bi sus abi yaa bi sus" diye birşey çıktı ağzımdan. İyiki de çıkmış sonra daha dikkatli davrandı.
İşte bunu söyleyebilsem .. :) çok daha huzurlu olucam

Ne ilginçmiş.
Yaşlılar böyle oluyor ya. O yüzden ben iş veren olsam mümkünse emekliliği gelmiş insanları derhal gönderirim.
2 yılı var , ama ihtiyacı da var çalışmaya. Çocukları da okuyor. Emekli olsa da çalışacak

bizim kurumda da vardı bir aylak.
sürahi boyutunda bardağına çay doldurur odaları dolaşırdı.
sabahtan akşama kadar kayınvalidesi, eşi ve kızı.
biz dinlemekten bıktık o anlatmaktan bıkmadı.
işimiz gücümüz kalıyor, durmuyor kadın. surat asıyorsun yok, laf vuruyorsun yok, çalışmaya dönüyorsun yok.
cır cır cır yedi beynimizi.
ben yolunu şöyle bulmuştum. benim odaya gelince sekreter arkadaştan rica ediyordum mesajla arayıp müdür seni çağırıyor diyordu öyle çıkıyordum.
sonra o da kar etmemeye başladı. sen git de gel ben beklerim diyordu ağlayacak hale geliyordum.
tayin alıp gitti, allah yeni mesai arkadaşlarına sabırlar versin dayanılır gibi değil.
Sen git gel ben seni beklerim kismina koptum :KK70::KK70:

Back
X