hic tanimadigim bir sarhosun saldirisina ugradim:((

ya galiba siz bütün yorumlari okumadiniz yada beni anlamak istemiyorsunuz.dövdüm cok güzel birsey yaptim demiyorum

Siz saldırıya uğramamışsınız ki,resmen saldırmışsınız.O kadar yerlere atıp,saçını yolmaya ne gerek var?Küçücük bir şehirdeyim ve aile apartmanında oturuyorum,yine de evde tek başımaysam kapıyı kitlerim,delikten bakmadan kapı açmam zaten kesinlikle...Sizin apartmanınızda yabancı da varmış hem.Kızınıza da tembih edin açmasın kimseye kapıyı..Umarım sizden şikayetçi olmaz....

ya galiba siz bütün yorumlari okumadiniz yada beni anlamak istemiyorsunuz.dövdüm cok güzel birsey yaptim demiyorum

tamam birsey denilmiyor ama bir daha aklinizda bulunsun, kesinlikle o durumda kisilere hic temasta dahi bulunmayin..
suclu olursunuz,allah korusun ölecegi olur ölür birde ugrasmayin onlarla.. yani uyarida bulundum ben ama baslikta size ciddi sekilde birinin saldirdigini düsündüm..
buda taciz ama konu icerigine göre durumlar degisiyor

ya düsünsenize sizin evinize hic tanimadiginiz alakaniz olmayan birinin girdigini bide sarhos ,ne yapacagi belli olmaz zaten ablasiyla kanli bicakli düsmanlar beni ablasi sanip intikam almak icin gelseydi beni bicaklaya bilirdide,ben tatli dille iyi kötü anlatmaya calistim gitmesini istedim ya bide bu kadin kör degil ya sonucda ben yabanci biriyim arkadasim degil birseyim olmaz neden evime girip cikmiyor küfürler hakaretler havada ucusuyor.kapilari yumrukluyor ben dona kaldim basta bana dogru tekrar kosunca dövmek amaciyla ben elime ayakabi gecti yüzüne vurdum ilk yazdigim yazida yazmadim ama oda sacimdan tutdu bende bunun sacindan tutup yere yatirdim esim gelene kadar kalkmasina izin vermedim kalkip daha fazla bana saldirmasin diye.zaten esim hemen geldi bunu icerden cikarirlarken daha kadin iceri girmek istiyor saldirmak icin esime bile vurmaya calisti esim hic tepki vermedi kadindir dedi,bide esim ameliyatliydi 1 hafta daha gecmemisti.herkez beni sucluyor magdur kene suclu durumuna düsürdünüz,alkolik bi kadin daha ne yapacagi belli degil cocuklarimdan kendi güvenligimden korkuyorum.

Arkadasim sen degilmiydin evire cevire dovdum diyen simdi hikayeni degistiyorsun ama... Evire cevire dovdum saclari elimdeydi yere yatirdim ayakkabiyla yuzune vurdum dersen.... ne dememizi bekliyorsun? Sadece ayakkabiyla vurup geri cekilmemissin ki... simdide o da benim sacimi cekti diyorsun ilk yorumunda da savunmasiz sarhostu zaten birsey yapamadi demistin. Biz senin yazdikarini okuduk ona gore yorum yaptik.Ya kendini ifade etmeyi bilmiyorsun yada kusura bakma ama uyduruyorsun cunku soylediklerin arasinda tezatlik var...Hikayen degismeye basladi nedense... cok teki aldigin icin mi acaba?

Son düzenleme:
Arkadasim sen degilmiydin evire cevire dovdum diyen simdi hikayeni degistiyorsun ama... Evire cevire dovdum saclari elimdeydi yere yatirdim ayakkabiyla yuzune vurdum dersen.... ne dememizi bekliyorsun? Sadece ayakkabiyla vurup geri cekilmemissin ki... simdide o da benim sacimi cekti diyorsun ilk yorumunda da savunmasiz sarhostu zaten birsey yapamadi demistin. Biz senin yazdikarini okuduk ona gore yorum yaptik.Ya kendini ifade etmeyi bilmiyorsun yada kusura bakma ama uyduruyorsun cunku soylediklerin arasinda tezatlik var...Hikayen degismeye basladi nedense... cok teki aldigin icin mi acaba?

son yazdigim yazida da ayni seyleri yazdim arkadasim,hic birinizi tanimiyorum neden durduk yere böyle bi yalan uydurumki kisiligimde yoktur bu konuyu acarken bile utana sikila actim.evet ilk bastaki konumda sacimdan tutdugunu yazmadim önce gurur yaptim ama baktimki beni suclu duruma düsürmeye calisiyorsunuz,elin pis alkolik penner si icin,kizimin 2 kezdir pisikoleji alt üst oldu korkudan tir tir titredi kapinin önüne bile cikamiyor inanmiyorsaniz allah sizin basiniza versin bakin nasil bi durummus,zaten avukata biraz önce sordum,cevabini bekliyorum

Son düzenleme:
Cok komiksiniz valla biz yazdiklarinizi okuyupta yorum yaptik hadi ben yanlis anladim diger uyelerdemi yanlis anlamis? Ne yazdiysaniz onu soyluyoruz. Cok sirret bi insanmissiniz bunu anladim. Uye hizini alamayip benim evi cekip ceviremiyorum isimli konuma" Sen oturda evini tmeizlemesini ogren" diyerek yorum yapmistir gulunc dogrusu. Siz bir an once dil ogrenin kendi yarariniz icin. Ikinci olarak yasadiginiz yerin kurallarini ogrenin suclu duruma dusmeyin.Ucuncusu insanlarida dovmeyin bir zahmet kendinizi koruyacak kadar kendinizi savunun yeter yoksa mahalle kadinlarindan ne farkiniz kaldi! Biraz ayricaliginiz olsun koskoca kadin boylemi yapar yani. Ben temizlikci tutup evimin derdini cozerimde siz bu kafayla o ulkeden tez zamanda yollanirsiniz. Benden soylemesi!

KOnunuzda yalanda soyluyorsunuz ya adam gibi dosdogru bastan anlatsaydiniz simdide yok sacindan cekmedim yok gurur yaptim. Kusura bakmayin nerdeyse konunuz fake diycem yani... Yada yalan soyluyorsunuz ya basta ya sonda.... Neyse siz kavga etmeye devam edin sonrada burada gene saldiriya ugradim diye konu acarsiniz:D

Son düzenleme:
Cok komiksiniz valla biz yazdiklarinizi okuyupta yorum yaptik hadi ben yanlis anladim diger uyelerdemi yanlis anlamis? Ne yazdiysaniz onu soyluyoruz. Cok sirret bi insanmissiniz bunu anladim. Uye hizini alamayip benim evi cekip ceviremiyorum isimli konuma" Sen oturda evini tmeizlemesini ogren" diyerek yorum yapmistir gulunc dogrusu. Siz bir an once dil ogrenin kendi yarariniz icin. Ikinci olarak yasadiginiz yerin kurallarini ogrenin suclu duruma dusmeyin.Ucuncusu insanlarida dovmeyin bir zahmet kendinizi koruyacak kadar kendinizi savunun yeter yoksa mahalle kadinlarindan ne farkiniz kaldi! Biraz ayricaliginiz olsun koskoca kadin boylemi yapar yani. Ben temizlikci tutup evimin derdini cozerimde siz bu kafayla o ulkeden tez zamanda yollanirsiniz. Benden soylemesi!

KOnunuzda yalanda soyluyorsunuz ya adam gibi dosdogru bastan anlatsaydiniz simdide yok sacindan cekmedim yok gurur yaptim. Kusura bakmayin nerdeyse konunuz fake diycem yani... Yada yalan soyluyorsunuz ya basta ya sonda.... Neyse siz kavga etmeye devam edin sonrada burada gene saldiriya ugradim diye konu acarsiniz:D

katılıyorum...ayrıca bir sarhoşun iki de bir sizin evde olması,içeri kadar girmesi çok düşündürücü almayın evinize kardeşim!

gercekden asil siz cok gülünc bi duruma düsüyorsunuz sen ve diger seni destekleyen arkadasindan haric baska kimse yalanci durumuna düsürmedi. ayni akildan gidiyorsunuz inanmak zorunda degilsiniz ozaman yorum yapmagin sizin kadar kit insanlar görmedim okumanizmi yok sizin anlamadim ablasi üst katimda kaliyor diyorum daha halen sarhosun evinizde ne isi var diyorsunuz arkadasinizla bende zaten size bunu anlatmaya calistim alakam olmayan bi insan geldi evime bana saldirdi diyorum ben iceri buyur etmedim gercekden asil allah sizin gibi cirkefleri islah etsin,allaha sükür cevremde cok sevilen sayilan birigim kücüklügümden beri efendiligimle anilirim öyle mahalle karisi degilim,anlatdim ilkkez böyle bi olay basima geldi kendimi korumak icin elbetde karsilik verecem,yok bide sarhosa deseydim allah askina beni döv ben sesimi cikarmagim,sizde yurtdisinda yasiyorsunuz galiba ordada bu tür olaylar cok oluyor insalllah tüm icimle istiyorum sizinde basiniza gelir icimi cok acitdiniz

Son düzenleme:
gercekden asil siz cok gülünc bi duruma düsüyorsunuz sen ve diger seni destekleyen arkadasindan haric baska kimse yalanci durumuna düsürmedi. ayni akildan gidiyorsunuz inanmak zorunda degilsiniz ozaman yorum yapmagin sizin kadar kit insanlar görmedim okumanizmi yok sizin anlamadim ablasi üst katimda kaliyor diyorum daha halen sarhosun evinizde ne isi var diyorsunuz arkadasinizla bende zaten size bunu anlatmaya calistim alakam olmayan bi insan geldi evime bana saldirdi diyorum ben iceri buyur etmedim gercekden asil allah sizin gibi cirkefleri islah etsin,allaha sükür cevremde cok sevilen sayilan birigim kücüklügümden beri efendiligimle anilirim öyle mahalle karisi degilim,anlatdim ilkkez böyle bi olay basima geldi kendimi korumak icin elbetde karsilik verecem,yok bide sarhosa deseydim allah askina beni döv ben sesimi cikarmagim,sizde yurtdisinda yasiyorsunuz galiba ordada bu tür olaylar cok oluyor insalllah tüm icimle istiyorum sizinde basiniza gelir icimi cok acitdiniz

Evet bende yurtdisinda yasiyorum hic bana olmuyor olsada karsimdaki insani o sekilde dovmem kendimi korurum. Kanunlarinida iyi ogrenirim. Polisi ararim derdimide bir guzel anlatirim. Bu tur olaylar cok falan olmuyor hic bize olmadi hersey gayet normal.AFERIN iyi yapmissiniz demedigimiz icin kizmissiniz normaldir. Herkesin her olaya tepkisi farklidir.Ben sizin yaptiginizi yapmazdim.Kimisi saldirir kimisi kendini korur herkes farkli.

Son düzenleme:
ben konu sahibini dövdügü icin hakli bulmuyorum ama cok iyi anliyorum

eger evime böyle sapik bir kadin dalsa ve bu 2. ciye olsa git desem gitmesse

bana saldirsa küfür hakaret etse, sanirim bende kendimi cocugumu korumak icin döverdim:ssz: seni bana sayiylami verdiler der ya allah bismillah:37:

tabi siddet dogru degil ama o durumda insan panikle bikac tokat vurur yani:57::57:

ne yani onun vurmasini mi beklicem:27:

konu sahibide yaptigiyla övünmüyor bence

hani insan cok sinir bozucu bir an yasar cok sinirlenir ya, kesin diyar arkadasimizda dövdügüne sonradan pisman olmustur ama iste insan bazen hanfendi cizgisinden kayabiliyo:95:

sonradan olaylari düsününce trajik komik bir hikayeye dönüsebiliyor

bu yasadiklarina gülsemi aglasami sasiriyor

olayi unutmak icinde olaylari espiriye alarak atlatmak istiyor:26:

ben konu sahibini dövdügü icin hakli bulmuyorum ama cok iyi anliyorum

eger evime böyle sapik bir kadin dalsa ve bu 2. ciye olsa git desem gitmesse

bana saldirsa küfür hakaret etse, sanirim bende kendimi cocugumu korumak icin döverdim:ssz: seni bana sayiylami verdiler der ya allah bismillah:37:

tabi siddet dogru degil ama o durumda insan panikle bikac tokat vurur yani:57::57:

ne yani onun vurmasini mi beklicem:27:

konu sahibide yaptigiyla övünmüyor bence

hani insan cok sinir bozucu bir an yasar cok sinirlenir ya, kesin diyar arkadasimizda dövdügüne sonradan pisman olmustur ama iste insan bazen hanfendi cizgisinden kayabiliyo:95:

sonradan olaylari düsününce trajik komik bir hikayeye dönüsebiliyor

bu yasadiklarina gülsemi aglasami sasiriyor

olayi unutmak icinde olaylari espiriye alarak atlatmak istiyor:26:

tabiki o durumda insan ne yapacagini bilemez,ama kendi basina dert acabilirdi bu davranis,demem o ki öyle bir durumda hic vakit kaybetmeden polisi arasin,evden ciksin sarhos yani bi itse cikardi yada bilmiyorum avazi ciktigi kadar bagirabilir..Allah korusun o sarhosun basina birsey gelse,orda düsse basini carpsa sert gelse birsey sonunda konu sahibinin basi belaya girecek..
bizim eski oturdugmuz apartmada bir deli vardi harbi harbi neler yapiyordu ama evden cikaramiyolardi oturuyor,yine amcamlarin belediye evi olmasina ragmen kadin neler yapti..imza topladir
filan ama yok öyle durumda polisi ariyoardi hastaneye yatiyor geri cikiyordu...yani düsünün evden cikarmiyorlar yasam alanini sagliyorlar..birde disarda filan belki daha sahit filan olur ama kisinin evinde bunlar olmasinin sonucu,benim dedgim dövdü filan orasinda degilim sadece bu yüzden basina birsey gelirse yazik olur birdaha yapmasin,herseyi bilmek zorunda böyle kisilerin hakkalrini bilmeyebilirsin ama iste söyledik artik ona göre davran ablasina anlat onal gidin polise

bence kapınızı her daim kilitli tutmalı
ve kapı dürbününden bakmadan asla ama asla
açmamalısınız gelenin kim olduğundan emin olsanız bile:34:

Back
X