Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya galiba siz bütün yorumlari okumadiniz yada beni anlamak istemiyorsunuz.dövdüm cok güzel birsey yaptim demiyorum
Arkadasim sen degilmiydin evire cevire dovdum diyen simdi hikayeni degistiyorsun ama... Evire cevire dovdum saclari elimdeydi yere yatirdim ayakkabiyla yuzune vurdum dersen.... ne dememizi bekliyorsun? Sadece ayakkabiyla vurup geri cekilmemissin ki... simdide o da benim sacimi cekti diyorsun ilk yorumunda da savunmasiz sarhostu zaten birsey yapamadi demistin. Biz senin yazdikarini okuduk ona gore yorum yaptik.Ya kendini ifade etmeyi bilmiyorsun yada kusura bakma ama uyduruyorsun cunku soylediklerin arasinda tezatlik var...Hikayen degismeye basladi nedense... cok teki aldigin icin mi acaba?
Cok komiksiniz valla biz yazdiklarinizi okuyupta yorum yaptik hadi ben yanlis anladim diger uyelerdemi yanlis anlamis? Ne yazdiysaniz onu soyluyoruz. Cok sirret bi insanmissiniz bunu anladim. Uye hizini alamayip benim evi cekip ceviremiyorum isimli konuma" Sen oturda evini tmeizlemesini ogren" diyerek yorum yapmistir gulunc dogrusu. Siz bir an once dil ogrenin kendi yarariniz icin. Ikinci olarak yasadiginiz yerin kurallarini ogrenin suclu duruma dusmeyin.Ucuncusu insanlarida dovmeyin bir zahmet kendinizi koruyacak kadar kendinizi savunun yeter yoksa mahalle kadinlarindan ne farkiniz kaldi! Biraz ayricaliginiz olsun koskoca kadin boylemi yapar yani. Ben temizlikci tutup evimin derdini cozerimde siz bu kafayla o ulkeden tez zamanda yollanirsiniz. Benden soylemesi!
KOnunuzda yalanda soyluyorsunuz ya adam gibi dosdogru bastan anlatsaydiniz simdide yok sacindan cekmedim yok gurur yaptim. Kusura bakmayin nerdeyse konunuz fake diycem yani... Yada yalan soyluyorsunuz ya basta ya sonda.... Neyse siz kavga etmeye devam edin sonrada burada gene saldiriya ugradim diye konu acarsiniz![]()
Cok komiksiniz valla biz yazdiklarinizi okuyupta yorum yaptik hadi ben yanlis anladim diger uyelerdemi yanlis anlamis? Ne yazdiysaniz onu soyluyoruz. Cok sirret bi insanmissiniz bunu anladim. Uye hizini alamayip benim evi cekip ceviremiyorum isimli konuma" Sen oturda evini tmeizlemesini ogren" diyerek yorum yapmistir gulunc dogrusu. Siz bir an once dil ogrenin kendi yarariniz icin. Ikinci olarak yasadiginiz yerin kurallarini ogrenin suclu duruma dusmeyin.Ucuncusu insanlarida dovmeyin bir zahmet kendinizi koruyacak kadar kendinizi savunun yeter yoksa mahalle kadinlarindan ne farkiniz kaldi! Biraz ayricaliginiz olsun koskoca kadin boylemi yapar yani. Ben temizlikci tutup evimin derdini cozerimde siz bu kafayla o ulkeden tez zamanda yollanirsiniz. Benden soylemesi!
KOnunuzda yalanda soyluyorsunuz ya adam gibi dosdogru bastan anlatsaydiniz simdide yok sacindan cekmedim yok gurur yaptim. Kusura bakmayin nerdeyse konunuz fake diycem yani... Yada yalan soyluyorsunuz ya basta ya sonda.... Neyse siz kavga etmeye devam edin sonrada burada gene saldiriya ugradim diye konu acarsiniz![]()
gercekden asil siz cok gülünc bi duruma düsüyorsunuz sen ve diger seni destekleyen arkadasindan haric baska kimse yalanci durumuna düsürmedi. ayni akildan gidiyorsunuz inanmak zorunda degilsiniz ozaman yorum yapmagin sizin kadar kit insanlar görmedim okumanizmi yok sizin anlamadim ablasi üst katimda kaliyor diyorum daha halen sarhosun evinizde ne isi var diyorsunuz arkadasinizla bende zaten size bunu anlatmaya calistim alakam olmayan bi insan geldi evime bana saldirdi diyorum ben iceri buyur etmedim gercekden asil allah sizin gibi cirkefleri islah etsin,allaha sükür cevremde cok sevilen sayilan birigim kücüklügümden beri efendiligimle anilirim öyle mahalle karisi degilim,anlatdim ilkkez böyle bi olay basima geldi kendimi korumak icin elbetde karsilik verecem,yok bide sarhosa deseydim allah askina beni döv ben sesimi cikarmagim,sizde yurtdisinda yasiyorsunuz galiba ordada bu tür olaylar cok oluyor insalllah tüm icimle istiyorum sizinde basiniza gelir icimi cok acitdiniz
ben konu sahibini dövdügü icin hakli bulmuyorum ama cok iyi anliyorum
eger evime böyle sapik bir kadin dalsa ve bu 2. ciye olsa git desem gitmesse
bana saldirsa küfür hakaret etse, sanirim bende kendimi cocugumu korumak icin döverdimseni bana sayiylami verdiler der ya allah bismillah
tabi siddet dogru degil ama o durumda insan panikle bikac tokat vurur yani
ne yani onun vurmasini mi beklicem
konu sahibide yaptigiyla övünmüyor bence
hani insan cok sinir bozucu bir an yasar cok sinirlenir ya, kesin diyar arkadasimizda dövdügüne sonradan pisman olmustur ama iste insan bazen hanfendi cizgisinden kayabiliyo:95:
sonradan olaylari düsününce trajik komik bir hikayeye dönüsebiliyor
bu yasadiklarina gülsemi aglasami sasiriyor
olayi unutmak icinde olaylari espiriye alarak atlatmak istiyor:26:
sonraki sayfalari neden göremiyorum 3 cü sayfaya kadar göre biliyorum