bence sizin çevrenizde kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş... Niye kötü olsun aksine ne güzel ne mutlu size. Sadece bi sorun olursa icinize atmayın paylaşın yeter, yoksa öyle sonradan patlarmış falan öyle olacağını sanmıyorum
Aynı şeyi bana da derlerdi biz de hiç kavga etmezdik önceki ilişkimde sonra zınk diye terketti beni
Ama bunlar istisna tabii, bunları düşünüp niye canını sıkıyosun şimdiden ne güzel şükret Allah ağız tadınızı bozmasın :)
Allah başka dert vermesin
Kimsenin dediğine bakma hatta şükret.
allah kavuştursun askerinle..
rabbim bana da nasip etsin eşimin sağ salim döndüğünü görmeyi..eşimde askere gidecekdualrını esirgeme bizden de...
neyse, siz sağın solun lafına bakmayın, çekemeyen insan der öyle, aa olurmu ilerde patlar vs diye...insan kendini baştan belli eder canım, gönül rahatlığıyla zevkini çıkar...sevdiceğinle mutlu olmanı dilerim..hayırlı tezkereler..
Ben sevgili, es filan gibi degil de genel olarak konuscam. Ben de sahsen hic tartisilmamis, hep canim cicim devam eden insan iliskilerinin biraz sig oldugunu dusunurum. Tartismak, hatta kavga etmek iliskilere biraz daha derinlik katiyor bence. Cunku karsindaki insan sinirlenince bambaska bir insana donusebiliyor. Gercek karakterler ortaya dokuluyor. Insan karsisindakini daha iyi taniyor. Kavga demiyim ama arada bir tartismanin saglikli oldugunu dusunuyorum ben iliskilerde. Hep canim cicim devam eden insan iliskilerimden emin olamam ben, o insani iyi taniyorum diyemem mesela.
Ha cok iyi anlasirsin, ruh ikizisindir o ayri. Ama soyle bir en yakinlarimi dusunuyorum da, hepsiyle bir kavgam bir tartismam illa ki oldu bu gune kadar yani. :)
nazar değmesin.
biz kediyle köpek misaliyiz
gerçekten hiç tartışmamış olmanız enteresan geldi bana
insan bazen kendine bile kızabiliyorken...
Aynı şeyi bana da derlerdi biz de hiç kavga etmezdik önceki ilişkimde sonra zınk diye terketti beni
Ama bunlar istisna tabii, bunları düşünüp niye canını sıkıyosun şimdiden ne güzel şükret Allah ağız tadınızı bozmasın :)
ay valla banada ilginç geliyo işte onceki erkek arkadasımla 3 sene birliteydik kedi kopek biizm yanımızda az kalırdı omrum gitti omrum şimdi bununla tık yok masallahh o sucu hep bana atardı sen oylesin boylesin diye hep beni suclardı demekki suc ben de değilmiş ondaymıs anlasınca anlasılıyormus demek ki
Ne alakası var yahu patlaması büyük olurmuş falan saçmalamışlar kıskanmışlar bence
Sen de nispet yapar gibi anlatma kız
Şaka tabii
Ben tartışmayınca sıkılıyorum ya böyle daha atraksiyonlu birbirimize ızdırap çektiriyoruz falan
ya işte bende atraksiyon isityom galiba :) hooof bilemedim ki askerden gelsin de bi şimdi askımı orda heba etmyim sen gel ben senn canına okucm diyorumilişkimizin yarısı asker beklemkle gecti yahu canına okımıyım mı şimdi gidip geleydi coktan beni bekletmeyeydi iyiydi
Bana önceki ilişkimde millet hiç kavga etmiyosunuz tartışmıyosunuz bile böyle ilişki mi olur dediklerinde nasıl kızardım.
Sonra bi'gün arkadaşım tanıştı beraber yarım saat bi'saat oturduk. Ertesi gün yorum yaptı ve şöyle dedi: Nebiliyim bi'kopukluk var ikinizde birbirinizin yanında tam olarak kendiniz değilsiniz sanki seçerek konuşuyosunuz gibi demişti. O zaman anlamamıştım ama cidden öyleydi mesela bir küsür senede hiç sinirli görmedim, tartışmada ne der bilmedim haliyle samimiyetsiz bi'samimiyet vardı aramızda kusursuz görünen ama fos çıkan yani.
Şimdi 2 yıldır biriyle beraberim ve canım bi'şeye bile sıkkın olsa onla didişirim. Adam surat ifademden bile neye kızdığımı anlıyo keza ben de öyle.
Demem o ki suyunu çıkarmadığınız sürece arkadaşların da dediği gibi küçük didişmeler aşkı güçlendirir.
Çok acı oluyo ama çok da heyecan katıyor ilişkiye arada lazım bence de askerde destek ol da sonra gelince başlarsın altına odun atmaya o da bağırmaya başlarAllahım bdvde böyle tavsiyeler vereceğim aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?