Hiç ümidim yok ama klomen + çatlatma iğnesi

Merhaba kızlar
2 yıl bekleyış ardından 2. Klomen ..
Hiçbir sorunumuz yok!!!!
5 gün 1 adet klomen kullandım yumurtalarım yeterli duzeye gelince catlatma iğnem oldu ve dr bır saat vermedı 5 gun ilişki dedı.. 5 gun ard arda ilişki önerısını hıc duymamştım.
Herkes agrılardan vs bahsedıyor bende hıcbır belirtı yok . Ayın 27 de regli tarıhım ... Catlatma iğnesi ile hamile kalan oldumu ??

canım herkesın vesılesı ayrı sanada bu vesıle olr ınsaallah... oyle kısıler varkı yıllarca tedavı gorup snrada kendlgnden hamıle kalanar var hersey rabbımn nasıbıyle ılgılıyanı... sabret ve duanı eksık etme su mubarak gnlerde bbrmıze dua edelm.. ınsalllah rabbım hayrlı saglıklı elatlar nasp etsn cumlemıze.. aminnn

Oldu bennn canım.Ama önce 2 ay takip yaptı doktorum yumurtalar yeterince büyüyormu çatlıyormu diye ikinci ayın sonunda rahim filmi çekildim yapışıklık vs varsa görelim diye.Anlıyacağın tüm araştırmaları yaptırdı eşimde sperm testi yaptırdı. 3. ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım tutmadı o ay. 4, ay tekrar kullandım ve o ay çift yumurtam oluştu iğneyi olduğum saatten itibaren 12-24-36 saatlerinde ilişki dedi .kesin sayın o saatlere uysun dedi.Dalikası dakikasına uyduk biraz görev gb oldu ama şu an 9 aylık kızım var.

allah bagslasn canm . ozel dktra gttnz sanrm... bn devlete gııdyorum ıstege göre yumrta takıbı falan yapmıyolar malesef.. cok yorldm artıkk

canım herkesın vesılesı ayrı sanada bu vesıle olr ınsaallah... oyle kısıler varkı yıllarca tedavı gorup snrada kendlgnden hamıle kalanar var hersey rabbımn nasıbıyle ılgılıyanı... sabret ve duanı eksık etme su mubarak gnlerde bbrmıze dua edelm.. ınsalllah rabbım hayrlı saglıklı elatlar nasp etsn cumlemıze.. aminnn
Amin canımmhaklısın zamanı var deyıp katlanoyorum ama insan ister istemez üzülüyor işte..

Canım benim kuzenimin eşi Klomen ve catlatma iğnesi ile üçüzlere hamile kaldı ama bana faydası olmadı şu an tüp bebek aşamasındayız sen yinede ümidini kaybetme herşey nasip kısmet
:) ne guzell
Bana da ilk kullandıgımda kist yaptı bakalım bu kez ınş guzel olur

Ben de üst üste ilişki önerisini hiç duymamıştım genelde gün aşırı olması önerilir sperm kalitesi açısından.
Ancak benim doktorum da klomen verdiğinde 6 7 gün üst üste ilişki yazmıştı.
Bn hıc duymamştım demek sızede oyle soylenmiş

Benim 9 yaşındaki kızım evlendiğim ay hamile kaldım hiç zorlanmadım.Bu minikteyse korunmayı bıraktım 3.5 yıl olmadı halbuki reglim günü günü herşey temiz hormonlar düzenli mantar vs.yok.Ama olmadı 3,5 yıl .Doktor 3 kere klomen deneriz olmazsa aşılama yaparım istersen demişti 2. ayda tuttu.Ben hatta iki marka varmış çatlatma iğnesinin birinciyi bulamamıştım 2. yi seçeneği almıştım göbekten vurulmuştum son çatlatma iğnesini.
Ne guzel inş bnm içinde boyle son olur.

Ben varım cnm, aynı süreçten geçtim. Sana anlatayım.

Polikistik over teşhisi konulmuştu bana. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı. Doktora gittim, ilk önce ilaçla adet oldum. Adetten 5 gün sonra klomen içtim. Günde 2 kez. Sanıyorum ki 5 gün sonra filan yumurtalara bakıldı ve 1 tanesi iyice çatlama noktasına gelmişti. İğne olmadan 1 gün önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi doktor. Sonra da 2 günde 1 ilişki.

Hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini oldukça düşürüyor diye biliyorum ben. İstersen bir doktora daha görün, ben doktoruma hala dua ediyorum ve doğumumu bile o yapacak inşallah...

Ve bu benim ilk denememdi, tuttu. Biz bile beklemiyorduk inan ama oldu...

Bir de ben burada bir yazı okudum, bir kocakarı yöntemi. O mu işe yaradı hiç bilmiyorum, denemekten birşey çıkmaz. Benim sol yumurtam gelişmişti, o yüzden her ilişki sonrası sol tarafıma doğru bacaklarımı hafif toplayarak yarım saat yattım. Ve belime kalın yastık koyuyordum ilişki sırasında. Yatarken de öyle yatıyordum. Denemekten birşey olmaz.

Son olarak Allah hayırlısıyla en kısa zamanda versin bebişini. Hiç ümitsizliğe kapılma. Elbet bir zamanı vardır herşeyin...

Bir de eşine bakıldı mı? Sorunun bende olduğu belliyken bile doktor eşimden sperm testi istemişti mesela...

Ahhhh nasıl mutlu oldummmm allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın..bahsedermısınız kendınızden yasınız kç.. Nekadar sure bekledınız kacıncı klomen kullanışınızdı ve tanınız neydı ?
Cnm 25 yasindayim bende de eşim de de sıkıntı yoktu ama olmuyordu ilk kullandığım ay kaldım hamile

Back
X