Hiç ümidim yok ama klomen + çatlatma iğnesi

Ben varım cnm, aynı süreçten geçtim. Sana anlatayım.

Polikistik over teşhisi konulmuştu bana. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı. Doktora gittim, ilk önce ilaçla adet oldum. Adetten 5 gün sonra klomen içtim. Günde 2 kez. Sanıyorum ki 5 gün sonra filan yumurtalara bakıldı ve 1 tanesi iyice çatlama noktasına gelmişti. İğne olmadan 1 gün önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi doktor. Sonra da 2 günde 1 ilişki.

Hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini oldukça düşürüyor diye biliyorum ben. İstersen bir doktora daha görün, ben doktoruma hala dua ediyorum ve doğumumu bile o yapacak inşallah...

Ve bu benim ilk denememdi, tuttu. Biz bile beklemiyorduk inan ama oldu...

Bir de ben burada bir yazı okudum, bir kocakarı yöntemi. O mu işe yaradı hiç bilmiyorum, denemekten birşey çıkmaz. Benim sol yumurtam gelişmişti, o yüzden her ilişki sonrası sol tarafıma doğru bacaklarımı hafif toplayarak yarım saat yattım. Ve belime kalın yastık koyuyordum ilişki sırasında. Yatarken de öyle yatıyordum. Denemekten birşey olmaz.

Son olarak Allah hayırlısıyla en kısa zamanda versin bebişini. Hiç ümitsizliğe kapılma. Elbet bir zamanı vardır herşeyin...
Bende ıkı kat yastık koyuyorum ilişkide ve sonrasında .
Senın adına cok sevındım. Haklısın hergun bızım içinde zor oluyor acıkcası gun asırı tavsıye efılır ama nedense dr boyle soyledı ısrafla

allah bagslasn canm . ozel dktra gttnz sanrm... bn devlete gııdyorum ıstege göre yumrta takıbı falan yapmıyolar malesef.. cok yorldm artıkk
Çalıştığım için pek devlete gidemedim özel hastanelerde pek çok doktor gezdim hepsi hormonlara bakıp denemeye devam deyip gönderdiler yumurta takibi gerek görmediler.Sonra internette eniyihekimler sitesinden bu doktorumu buldum.Aşılama ve tüp bebek üzerine yoğunlaşan bir doktormus çocuğu olmayanlar pek sık tercih ediyormuş.gittiğim ilk muayenede isteklerimi ve daha önce yaşadıklarımı anlattım ve aynısı olacaksa eğer hiç bu ise sizle çıkmayalım diye kesin konuştum.muayene ücreti 50 lira veriyordum 10gun kontrol süresi vardı hastanede testlerde uygun fiyattaydi çok pahalıya gelmedi bana.Yani kontroller rahim filmi gerekli testler doğumda dahil 2bin anca harcamisimdir 13 ayda canım.

Çalıştığım için pek devlete gidemedim özel hastanelerde pek çok doktor gezdim hepsi hormonlara bakıp denemeye devam deyip gönderdiler yumurta takibi gerek görmediler.Sonra internette eniyihekimler sitesinden bu doktorumu buldum.Aşılama ve tüp bebek üzerine yoğunlaşan bir doktormus çocuğu olmayanlar pek sık tercih ediyormuş.gittiğim ilk muayenede isteklerimi ve daha önce yaşadıklarımı anlattım ve aynısı olacaksa eğer hiç bu ise sizle çıkmayalım diye kesin konuştum.muayene ücreti 50 lira veriyordum 10gun kontrol süresi vardı hastanede testlerde uygun fiyattaydi çok pahalıya gelmedi bana.Yani kontroller rahim filmi gerekli testler doğumda dahil 2bin anca harcamisimdir 13 ayda canım.
Hangi sehırdesnz dr kimdi

Senın adına cok sevındım. Haklısın hergun bızım içinde zor oluyor acıkcası gun asırı tavsıye efılır ama nedense dr boyle soyledı ısrafla

Ne diyeyim cnm vardır belki de bir bildiği. Sağol cnm...

Kizlar bende bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi oldum sali sabah oldum igneyi bana saat soylemedi ama en onemlisi yarin aksam dedi yarin aksam dedigi zaten 36 saat oluyo sonra gun asiri dedi ama biz yinede 2 3 gun ust uste yapalim diyoruz korkuyorum kacirmaktan boylesine ilac tedavi olmusken bat 30 haziran mutlu haberi aliriz umarim

Bendede esimdede sorun yok doktor insallah reglin gecikir dedi cikarken bende unuttum o an bidaha nezaman gelecegim diye insallah bebekle giderim :)

Birde secdeye yatar gibi yat kafanı cevir sağa yada sola ben öyle yaptığım ay hamile kaldım

ewt ck deglms bı seneye göre.. o testlerın hepsnı yaptrdm bn devlette cnm hormon rahım fılmı esımn testı vs.. hepsı bıttı... bı asılma oldkk ttmadı bayramdn snra ıkncı ıcın gtcem kısmet olrsa... bakalm bızım ıcın ne zaman kısmet etmıs rabbım. hayrlısı

merhaba kızlar 15 aylık evliyim.hiç korunmadım bu ay klomen kullandım yarın doktora gideceğim .çatlatma iğnesi vericek sanırım.inşallah ilk denememde tutar 5 defa dktor değiştirdim.ikimizde de sorun yok. hsg çektirdim onda da sorun yok. sanırım çok stres yapıyorum.AMA OLACAK BİLİYORUM RABBİM VERECEK.İNŞALLAH ANNELİK DUYGUSUNU TADARIZ

merhaba kızlar 15 aylık evliyim.hiç korunmadım bu ay klomen kullandım yarın doktora gideceğim .çatlatma iğnesi vericek sanırım.inşallah ilk denememde tutar 5 defa dktor değiştirdim.ikimizde de sorun yok. hsg çektirdim onda da sorun yok. sanırım çok stres yapıyorum.AMA OLACAK BİLİYORUM RABBİM VERECEK.İNŞALLAH ANNELİK DUYGUSUNU TADARIZ
Inş cnm içim bıraz buruk.. Inş bu ay olur olmazsada tedavıye baska dr ile devam edıcm

Kizlar bende bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi oldum sali sabah oldum igneyi bana saat soylemedi ama en onemlisi yarin aksam dedi yarin aksam dedigi zaten 36 saat oluyo sonra gun asiri dedi ama biz yinede 2 3 gun ust uste yapalim diyoruz korkuyorum kacirmaktan boylesine ilac tedavi olmusken bat 30 haziran mutlu haberi aliriz umarim
27 hazıranda da benmmregli tarıhım mutlaka yaz olurmu.. Ust uste 5 gun dedi dr bize ama boylesıde zor ıkımıDe calısıyoruz:(

Canım ne kadarlik evlisin ve ne zMan dir çocuk istiyorsun bnim de klomen in ikinci günü

2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz diyebilirim canim baktim boyle birkac ay ust uste husran tedaviye basladim insallah ise yarar zaman geçmiyo

Back
X