- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Bir kez görüştüğün insan,olumlu dahi olsa,arasa dahi,anlaşma sürecinde kafana uymayabilir.Boşanmış bir insansın.Başından sıkıntıı bir süreç geçmiş.Böyle konularda daha temkinli davranman gerek.Yatak döşek yatacak bir durum yok.Kişiler birbirlerinden elektrikte alamamış olabilir.Bu insanların çirkin olduğu anlamına da gelmez.Sen de beğenmeyebilirdin ve olumsuz olabilirdin.Seni istemese bile,bu boşanmış olduğun için değildir.Zaten öyle bir ayrıntıya takılmamış ki görüşmüş.Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Beni yanlış anlamış bazı arkadaşlar ben yatak döşek yatasım var diye yazma sebebim belirsizlik içinde kaldığı için bu konu o yüzden üzüldüm.yoksa bende bu çocukla evleneyim illa ki demiyorum.neredeyse hergün bende istihare namazı kılıp Allahım hakkımda hayırlısını takdir et nasip et diye dua ediyorum ben sadece bu çocuğu tanımaya çalışabilirim eğer o da ısınabildi ise gerçekten uyumlu muyuz karakter olarak vs diye
Evlenmekte hak boşanmakta.Kimin başına ne geleceği bilinmez.Namusunla evlenmiş namusunla boşanmışsın.Kendini eksik,suçlu görüp,boşanmış bir erkekle evlenmeliyim diye de şartlandırma.Yaşın çok genç.Acele etme.Niye aramadısıyla değil,hakkında hayırlısının olmasıyla ilgilen.
Diğer bir husus;insanlar istihareye de yatabilir,kilisede mum da dikebilir.İnançlar geyik konusu yapılmamalı.