• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç ummadığınız bir anda terkedildiniz mi ?

tunahanbozyurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
99
4
36
34
Ben terkedildim.Hiç ummadığım anda saçma sapan bir bahaneyle terkedildim.dilekolay 8 yılımı verdim , oturacağımız evin hayalini kuruyorduk , umut verdi hayal ettirdi ve bütün ailem istemeye geleceklerini öğrenmişti ama o saçma sapan bir bahaneyle gitmeyi tercih etti giderkende seni çok seviyorum,sana laik olamadın kendimi hiç affetmicam oldu.Çok ah ettim Allah'a havale ettim

Yok terkedilmedim zaten eşim dışında kimsede olmadı hayatımda.

Eski sevgilin sana bir şekilde açıklama yapmak zorunda bitti ben gidiyorum eyvallah diyerek olmaz.8 yılını vermişsin.

Aklıma seni aldattığı ve yüzüne söylemeye cesaret edemediği geliyor başka ne sebep olabilir .

Terk edilmedim.
Yaşadıkların kolay şeyler değil

8 yılını vermişsin sana laik olamadım deyipte öyle gitmeye hakkı yok. Benimde kafamda aldattıgı düşüncesi oluştu

Tunahan derken ?

Başkası vardır , sıkılmıştır ...

Evet edildim.
Evliydik, cocugumuz olmuyordu. Canla başla bir yola baş koymuştuk. Tam cocugumu dogurdum benı yolun başında yapayalnız bıraktı .E tabı baska bır kadın ıcın. Ben unuttum onu ama o benı asla unutamayacak :kahve:

Bana kalırsa evlilik süreci zor geldi..
Evliliğe hazır hissetmediğini düşündü ..
Erkekler kadınlar gibi değil .
Zoru gördü mu kaçar.

O zamanda sevgilisine evliliğe hazır değilim diyebilirdi.İki cümle söylemek neden bu kadar zor
Söylemek için cesaret edemez ki.
Elin kızıni oyala seviyor gibi yap sonra bir mesajla git .
Olacak şey değil ama oluyo.
Bugün evlilikten kaçan yarın daha zorunu gördü mu yine kaçar.
Hayır gelmez ondan

Back
X