Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen. Kız eski sevgilisiydi. Sonra fotoğraflarında hep 4-5 yaşlarında bir çocuk gördüm. Oğlum canım filan yazıyordu hep. Ama ikisinin çocuğu mu yoksa yalnızca kızın mı bilemiyorum. Ama ani evlenme sebebi oymuş gibi geldi hep. Ay sinirim bozuldu bunca sene sonra yine
Aynen. Kız eski sevgilisiydi. Sonra fotoğraflarında hep 4-5 yaşlarında bir çocuk gördüm. Oğlum canım filan yazıyordu hep. Ama ikisinin çocuğu mu yoksa yalnızca kızın mı bilemiyorum. Ama ani evlenme sebebi oymuş gibi geldi hep. Ay sinirim bozuldu bunca sene sonra yine
Ben terkedildim.Hiç ummadığım anda saçma sapan bir bahaneyle terkedildim.dilekolay 8 yılımı verdim , oturacağımız evin hayalini kuruyorduk , umut verdi hayal ettirdi ve bütün ailem istemeye geleceklerini öğrenmişti ama o saçma sapan bir bahaneyle gitmeyi tercih etti giderkende seni çok seviyorum,sana laik olamadın kendimi hiç affetmicam oldu.Çok ah ettim Allah'a havale ettim