• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç ummadığınız bir anda terkedildiniz mi ?

Aaa ne şerefs.zmiş pislik! :KK12:

Aynen. Kız eski sevgilisiydi. Sonra fotoğraflarında hep 4-5 yaşlarında bir çocuk gördüm. Oğlum canım filan yazıyordu hep. Ama ikisinin çocuğu mu yoksa yalnızca kızın mı bilemiyorum. Ama ani evlenme sebebi oymuş gibi geldi hep. Ay sinirim bozuldu bunca sene sonra yine :D

Aynen. Kız eski sevgilisiydi. Sonra fotoğraflarında hep 4-5 yaşlarında bir çocuk gördüm. Oğlum canım filan yazıyordu hep. Ama ikisinin çocuğu mu yoksa yalnızca kızın mı bilemiyorum. Ama ani evlenme sebebi oymuş gibi geldi hep. Ay sinirim bozuldu bunca sene sonra yine :KK70:
Tüh hatırlamış oldunuz ben de sorunca neyse herkes hak ettiğiyle layığıyla evleniyor diye düşünelim :)

Tüh hatırlamış oldunuz ben de sorunca neyse herkes hak ettiğiyle layığıyla evleniyor diye düşünelim :)

Sorun yok, olmadı açar bi Ezel izleriz :p Yemin ederim avatarını göre göre geçen hafta tekrar başladım ezel'e :D

Neyse konu dağılmasın. Kızıyorlar sonra. :dondurma:

Ben terkedildim.Hiç ummadığım anda saçma sapan bir bahaneyle terkedildim.dilekolay 8 yılımı verdim , oturacağımız evin hayalini kuruyorduk , umut verdi hayal ettirdi ve bütün ailem istemeye geleceklerini öğrenmişti ama o saçma sapan bir bahaneyle gitmeyi tercih etti giderkende seni çok seviyorum,sana laik olamadın kendimi hiç affetmicam oldu.Çok ah ettim Allah'a havale ettim

Laik değil de "layık" diyelim biz ona ;)
Bu arada siz daha önce ondan ayrılmışsınız zaten. Neyin kafası bu??

Back
X