• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç ummadığınız bir anda terkedildiniz mi ?

Söylemek için cesaret edemez ki.
Elin kızıni oyala seviyor gibi yap sonra bir mesajla git .
Olacak şey değil ama oluyo.
Bugün evlilikten kaçan yarın daha zorunu gördü mu yine kaçar.
Hayır gelmez ondan
Kesinlikle öyle bn dersimi aldım Allah'a havale ettim ama pişmanlığını gormek isterdim

Kesinlikle öyle bn dersimi aldım Allah'a havale ettim ama pişmanlığını gormek isterdim
Bugün hangi kız gider de onun ailesinin yanında köyde yaşar?
Bunlar kendilerine gelin mi eve hizmet etmesi için birilerini mi alıyor?
Yıl olmuş bilmem kaç.
Insanlar Marsta marul yetistiriyor.
Bizimkiler hala birlikte oturmaktan bahsediyor..
Kurtulmussun. Verilmiş sadakan varmış.

Bugün hangi kız gider de onun ailesinin yanında köyde yaşar?
Bunlar kendilerine gelin mi eve hizmet etmesi için birilerini mi alıyor?
Yıl olmuş bilmem kaç.
Insanlar Marsta marul yetistiriyor.
Bizimkiler hala birlikte oturmaktan bahsediyor..
Kurtulmussun. Verilmiş sadakan varmış.
Bnde seviniyorum.fakat gidişi ansızın oldu beklemiyodum.ne diyim inşallah pismn olurda gorurum

İnşallah . Dilerim allahindan bulurlar
Ben mesela benımkının aldatılmasını ıstemıyorum.
Aama ne bılım karısı erkek cıksın , efendım lezbıyen cıksın , olmadı mutsuz etsın onu.
Tıpkı bana yapılan gıbı. Sımdı kısı kendınden bılırmıs ısı o aldatılmaya karsı o kendı mekanızmasını olusturup ara ara dusunurdur, dusunmedıgı yerden gelsın :D

Ben mesela benımkının aldatılmasını ıstemıyorum.
Aama ne bılım karısı erkek cıksın , efendım lezbıyen cıksın , olmadı mutsuz etsın onu.
Tıpkı bana yapılan gıbı. Sımdı kısı kendınden bılırmıs ısı o aldatılmaya karsı o kendı mekanızmasını olusturup ara ara dusunurdur, dusunmedıgı yerden gelsın :KK70:
Merak etme Allah adaletli olandır kimsenin ahini kimsede bırakmaz.hatta ornek vereyim ablamin arkadaşı vardı eşiyle evlenmeden önce 5 yıl çıkmışlardı 5 yılda evli kaldılar 3 yaşında da bi tane oğulları vardı adam bunu aldatti hatta karısı ondan bosansin diye 35bin tazminat odedi.neyse boşandılar karısını aldattığı kadınla evlendi o kadından da 2 ay sonra boşandı şimdi yalvar yakar eski eşini istiyor ama iş işten geçti artık kadın onu istemiyo

Bnde seviniyorum.fakat gidişi ansızın oldu beklemiyodum.ne diyim inşallah pismn olurda gorurum
Yıllar önce ilk sevgilim, 19 yaşında bana buna benzer bi oyun oynadı..
Allah ima dualar ediyorum iyi ki oynamış da kurtulmussum..
Köpekler gibi pişman oldu o yüzden diyorum ki pişman olur.
Etrafımda da hiç olmayanini görmedim.
Onun pişman olup peşinden koşması seni mutlu edecek ama ınan ki degmiyor.

Merak etme Allah adaletli olandır kimsenin ahini kimsede bırakmaz.hatta ornek vereyim ablamin arkadaşı vardı eşiyle evlenmeden önce 5 yıl çıkmışlardı 5 yılda evli kaldılar 3 yaşında da bi tane oğulları vardı adam bunu aldatti hatta karısı ondan bosansin diye 35bin tazminat odedi.neyse boşandılar karısını aldattığı kadınla evlendi o kadından da 2 ay sonra boşandı şimdi yalvar yakar eski eşini istiyor ama iş işten geçti artık kadın onu istemiyo
Bununkı tam bırebır ortusmus olmus ama ben kendımle alakalı oyle bısey beklemıyorum . Yanı dılemıyorumda ben suanda bugun sevdıgım bırıyle beraber cocugumla yasama sansına sahıbım onun ıse hıc bıseyı yok. daha buyuk bır adalet olamaz benım ıcın

Yıllar önce ilk sevgilim, 19 yaşında bana buna benzer bi oyun oynadı..
Allah ima dualar ediyorum iyi ki oynamış da kurtulmussum..
Köpekler gibi pişman oldu o yüzden diyorum ki pişman olur.
Etrafımda da hiç olmayanini görmedim.
Onun pişman olup peşinden koşması seni mutlu edecek ama ınan ki degmiyor.
İnşallah allahm inşallah o günleri gorurum rabbim tek istediğim bu

Döndü mu donduyse kaç zaman sonra döndü ? Sen naptin ?
Çok kısa sürede döndü..
Ben hiç konuşmadım. Yüzüne dahi bakmadım..
Aylarca kapılara geldi.
Okul cikislarinda beklemeler, bi yere gitsem ansızın orda olmalar.
Ama ben yok saydım.
Çok kucuktum ailem çok anlattı ama ben istiyordum iyi ki gitmiş de kuruldum.
belki olur belki olmaz bilemeyiz ama siz takılı kalmamaya çalışın. intikam da nefret de tüketir insanı.

Çok kısa sürede döndü..
Ben hiç konuşmadım. Yüzüne dahi bakmadım..
Aylarca kapılara geldi.
Okul cikislarinda beklemeler, bi yere gitsem ansızın orda olmalar.
Ama ben yok saydım.
Çok kucuktum ailem çok anlattı ama ben istiyordum iyi ki gitmiş de kuruldum.
Er ya da geç döner diyosun hadi inşallah

Evet, terkedildim. Ortada hiç bir şey yokken hiç bir açıklama yapmamışken bir anda çekip gitti hemde üstüne bir de her yerden engel yedim. Ne yaptı ne yapıyor hiç haberim yok ama merakta etmiyor değilim :) erkek milleti değil mi işte ya yeni birini bulmuştur ya da evlilik aşamasındadır. Allaha havale ettim zor bir durum gerçekten :(

Back
X