• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç unutamadığınız ve çok utandığınız olay neydi?

esennil

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
358
1
296
49
Konya
ilk okuldaydım ve bir abiye aşıktım mavi gözlü mustafa abi.kalbim güm güm atardı onu görünce.birgün birsürü çocuk toplanıp dere kenarında sohbet ediyoruz.mustafa abim tam karşımda. bende komik bir şey anlatıyorum ben anlatıyorum o gülüyo nasıl mutluyum.sonra nasıl olduysa
burnumdan kocaman bir baloncuk çıktı.:1shok::1shok:
allahım yerin dibine girdim.
ölmek istedim.:roflol:
eve koşup ağladım ve anneme anlatmadım.
hiç unutmuyorum çooook utanç vericiydi.
ya sizin böyle komik hikayeleriniz var mı?:dance:

işyerimizde tadilat var 3 aydır, herkesin sinirleri tepesinde, bende oldukça kolay sinirlenen biriyimdir. Bir gün kalorifer petekleri yapılıyor ama odanın içi dağınık dolaplar çekilmiş dosyalar masalarda yığılı bir şekilde, lavaboya gittim gelirken iyi giyimli ama despot bir adamın işçilere bağırıp durduğunu gördüm, odaya döndükten sonra arkadaşlara "merdiven boşluğunda bir hödük var, takım elbise giymiş ama eşek elbise giymeyle eşekliğini kaybetmiyorki. Hayvan herif adamcağızlara ne biçim bağırıyor" dedim. O sırada dolabın arkasından biri çıktı ve "O benim abim" dedi.
Bütün herkes gülmeye başladı ben yiğitliğe helal getirmeden "napim kardeşim abinse işçiyse işçi düzgün davransın" dedim.
Neyse aradan bir kaç gün geçti gene kalorifer petekleri yanlış döşendi diye dolaplar çekildi matkaplar çalışıyor benim sinir gene zıvanadan çıktı dışarıya attım kendimi tekrar geri geldiğimde gürültü kesilmişti bende "Allahın cezaları kafamızı şeyettiler. (Bu arada odada hep bayanız erkek yok) Bi petek döşeyecekler beceremediler" diye lafa başladım gene dolabın arkasından aynı adam çıkmazmı.
"Abla yeter artık ya amma yerden yere vurdun bizi" dedi. Millet yerlerde yatıyor, ben ikinci kez yaptığım pottan dolayı rezil durumdayım ama genede yiğitliği elden bırakmıyorum.
"Yahu kardeşim sende hep dolabın arkasına saklanıyorsun. Benimi dinliyon ne yapıyon anlamadım" dedim. Ama inanın çok utandım. Çünkü o adamcağızın suçu yoktu.

eşimle nişanlıyken yemeğe gitmiştik ve eşimle tartıştık (o biraz agrasiftir)eşimle yüzükleri çıkarıp fırlatmıştık,lokantanın sahibi ve garsonlar bizi barıştırdılar ama ben o gün çok utanmıştım ve o olayı unutamadım hiç...

ilk okuldaydım ve bir abiye aşıktım mavi gözlü mustafa abi.kalbim güm güm atardı onu görünce.birgün birsürü çocuk toplanıp dere kenarında sohbet ediyoruz.mustafa abim tam karşımda. bende komik bir şey anlatıyorum ben anlatıyorum o gülüyo nasıl mutluyum.sonra nasıl olduysa

ehehehheheheheheh ay koptum valla gul gul oldum hala da guluyorum :roflol: :roflol:sırnaşık şey. Sen cok yasa emi.sırnaşık şey

Benim de basima cok gelmistir ama hec birini hatirlamiyorum, beynim mi sulandi nefisfisfis:bbo:

Ilkokulda ders bitti,herkes eve gidiyor.Bende sallana sallana biseyler düsünerek yürüyorum.Benden tahminen 3-4 yas büyük bir erkek cocugu arkadan popomu elleyip bide üstüne baybay ederek kacmazmi herkesin icinde.Ayy cok utanmistim.Eve gidene kadar kafami yerden kaldiramamistim.

AYrica buna cok güldüm yaaa.Allah iyiligini versin.a.s.

istanbulda yatılıda okuyorum.lise. haftasonu için gebzeye bir tanıdıklarımıza geldim gece tv izliyoruz.ev sahibi teyze elinde 1 çay bardağı sütle girdi.bende ne salak anıma gelmişse annem bize geceleri süt getirirdi onu mu hatırladım ne.
ay!gülten teyze niye zahmet ettin deyip bardağı aldım.aldım almasına da herkes susmuş bana bakıyo:1shok::1shok: çünkü evde küçük bir oğlan çocuğu var.kadın ona getirmiş sütü.sütü içerken anladım anladım ama iş işten geçti.:içelim:zavallı çocuk benim yüzümden o gece süt içemedi.:emir_bebek:annesi beni utandırmamak için bidaha süt getirmedi.yada onuda içerim mi sandı acaba?

ortaokula giderken okul çıkışında herkesin yolda dönüp dönüp bana baktığını farkettim kendi kendime bunlar bana niye bakıyorlar çok güzel olduğum için bekıyorlar diye daha bir havalı havalı yürümeye başladım eve yaklaştığımda arkamdan bir kız arkadaşım seslendi eteğin çantana sıkışmış diye ayyyy ne utanmıştım meğerse herkes dönüp dönüp eteğimin bir kısmı tamamen yukarı çıkmış ona bakıyorlarmış okula giderken birdaha o yollardan geçmedim başka yoldan gittim.:utangac::utangac::utangac:

:roflol::roflol: ayy Allah hayrınızı versin.Çok güldüm buna yaaa

0kula gitmiyorum henüz,4 veya 5 yaşlarındayım ...babannemle köye gitmiştik...babannemin kardeşi de vardı...boş bulundum sanırım...bir ses ve koku yayıldı:utangac:bi utandım ki sormayın..yıllarca o dayının yanına uğramadım....bi gün duydum ki ölmüş....üzüldüm:çok üzgünüm: ama, inanın sanki yeniden doğdumu hissettim:sm_confused:ama bu düşüncemden de hep :utangac:utanmışımdır emin olun.

0kula gitmiyorum henüz,4 veya 5 yaşlarındayım ...babannemle köye gitmiştik...babannemin kardeşi de vardı...boş bulundum sanırım...bir ses ve koku yayıldı:utangac:bi utandım ki sormayın..yıllarca o dayının yanına uğramadım....bi gün duydum ki ölmüş....üzüldüm:çok üzgünüm: ama, inanın sanki yeniden doğdumu hissettim:sm_confused:ama bu düşüncemden de hep :utangac:utanmışımdır emin olun.

ama daha çok küçükmüşsün çocuklar yapar bunu.demekki oldukça gururlu birisin.o yaşlarda bile böyle bişeyden utanıyomuşsun.sanada geçmiş olsun:dance::dance:sırnaşık şey:teselli:

ortaokula giderken okul çıkışında herkesin yolda dönüp dönüp bana baktığını farkettim kendi kendime bunlar bana niye bakıyorlar çok güzel olduğum için bekıyorlar diye daha bir havalı havalı yürümeye başladım eve yaklaştığımda arkamdan bir kız arkadaşım seslendi eteğin çantana sıkışmış diye ayyyy ne utanmıştım meğerse herkes dönüp dönüp eteğimin bir kısmı tamamen yukarı çıkmış ona bakıyorlarmış okula giderken birdaha o yollardan geçmedim başka yoldan gittim.:utangac::utangac::utangac:

ya yazık nasıl bozuldun kimbilir.a.s.

1.sınıftaydım,ve ilk dersimiz at anatomisi uygulamaydı...
malumunuz at organlarını incelioruz..
neyse kıymetli hocamız ilk dersimizde organları tanıtıor..
ve sıra tahmin edersinz kii penise geldi..hoca çıkardı:1shok:
dehşete düştüm..o an heyecanla ''olamaaaz..'die bağarmışım:utangac:
ne die öle bağardıysam..sağolsun hoca beni elimi yüzümü yıkamaya yolladı da da kendime gelebildim..ay cok utanmıştım ya:utangac:.....
ama çok büüktü napiim:utangac:

Ya evet o an için oldukça utanç verici ama çook komikmiş:roflol::roflol:

Bana en komik gelen, eşimle sözlüyken, bayramdı karşıdan karşıya geçerken ayağım takıldı bende eşimden destek aldım ama pek destek olamadı önce o sıtüstü yere yattı, bende tam üstüne düştüm:roflol: ama ben gülmekten kalkamıyorum ki herkes bize bakıyo bıyık altından gülüyolardı, hiç unutamam..:dance:

en utanç verici unutamadığım ayrı, evimizde bir kaç yıl önce tadilat vardı, çocuklarla beraber tuvalete girdik. tam üstümü düzeltirken ustabaşı kapıyı açmazmı:1shok: ay falan derken, heralde bişey görmemiştir diye teselliyle çıktım tuvaletten, tabi adamla gözgöze bakamadık valla bidaha özür falan diledi ama olan oldu nafile. Allahtan işleri bitmişti o gün son anda yakalandık işte:utangac::utangac:

Bana en komik gelen, eşimle sözlüyken, bayramdı karşıdan karşıya geçerken ayağım takıldı bende eşimden destek aldım ama pek destek olamadı önce o sıtüstü yere yattı, bende tam üstüne düştüm:roflol: ama ben gülmekten kalkamıyorum ki herkes bize bakıyo bıyık altından gülüyolardı, hiç unutamam..:dance:

en utanç verici unutamadığım ayrı, evimizde bir kaç yıl önce tadilat vardı, çocuklarla beraber tuvalete girdik. tam üstümü düzeltirken ustabaşı kapıyı açmazmı:1shok: ay falan derken, heralde bişey görmemiştir diye teselliyle çıktım tuvaletten, tabi adamla gözgöze bakamadık valla bidaha özür falan diledi ama olan oldu nafile. Allahtan işleri bitmişti o gün son anda yakalandık işte:utangac::utangac:

taktiğin süpermiş canım,önce eşini devirip, yımışak yere düşmek...:roflol::roflol:

Back
X