ya yazık nasıl bozuldun kimbilir.a.s.
hemde ne bozulma terin dibine girdim yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yazık nasıl bozuldun kimbilir.a.s.
benimde çok vardır elbet ama bi tanesini yazayım size.....eşimle nişanlıydık ve ailecek denize gittik.ben tabi sürekli daıp çıpmaktan içimde hava birikmiş.tam daldım çıktım ve eşimin yüzüne karşılık öle bi gaz çıkardım ki anlatamam.o ann şoka girdim eşimde ufak çaplı bi şok yaşadı tabiki.ama çok utanmıştım yaaa...ama şimdii gülüyorumm tabii :)
benim de çok var.Ders arasında okulun karşısındaki kafelerden birindeydik.3 arkadaş oturuyorduk..arkadaşlardan birinin anlatığı fıkraya 3 ümüz de öyle katıla katıla gülüyorduk kiiii.......benim sümük burnumdan çıkıp masaya doğru sarktı...ayy işte böyle iğrenç bişi...nasıl utandım,nasıl rezil oldum..
hemen tuvalete koştum..
![]()
taktiğin süpermiş canım,önce eşini devirip, yımışak yere düşmek...:roflol::roflol:
valla arkadaşlar sizlere o kadar çok güldümki inanın kendimi tutamadım şimdi sizde bana gülün..
şuanki çalıştığım özel bir şirketin 3, katında ofisim biraz hareket edim diye gidip çayımı kendim almak isteyince olan oldu.. 1,katın verdivenlerinde geri dönerken elimde çay bardağıyla sallana sallana çıkarken kendimi yerde buldum ama varya nasıl utandım o an değerli müşterilerimizde vardı şirkette...
yine birgün başka çalıştığım bir şirketteyim öğle vakti yemek zamanıydı tamda o gün reglim şiddetli olduğu gündü..oturduğumuz masa ve sandalyeler beyazdı yemek bitince kalktığımda ne göreyim sandalyede kırmızı bir gülve bana gösteren bir erkek olmuştu ay ne kötü hala düşündükçe utanıyorum
ortaokuldayken yazılı oluyorduk son soruyu bilmiyordum, bende defterimi çıkartıp bakıyorum o arada hocaya yakalandım,hoca; ne yapıyorsun diyince, hiç hocam sadece doğrumu diye bakıyorum demiştim. herkes gülmüştü..
işyerimizde tadilat var 3 aydır, herkesin sinirleri tepesinde, bende oldukça kolay sinirlenen biriyimdir. Bir gün kalorifer petekleri yapılıyor ama odanın içi dağınık dolaplar çekilmiş dosyalar masalarda yığılı bir şekilde, lavaboya gittim gelirken iyi giyimli ama despot bir adamın işçilere bağırıp durduğunu gördüm, odaya döndükten sonra arkadaşlara "merdiven boşluğunda bir hödük var, takım elbise giymiş ama eşek elbise giymeyle eşekliğini kaybetmiyorki. Hayvan herif adamcağızlara ne biçim bağırıyor" dedim. O sırada dolabın arkasından biri çıktı ve "O benim abim" dedi.
Bütün herkes gülmeye başladı ben yiğitliğe helal getirmeden "napim kardeşim abinse işçiyse işçi düzgün davransın" dedim.
Neyse aradan bir kaç gün geçti gene kalorifer petekleri yanlış döşendi diye dolaplar çekildi matkaplar çalışıyor benim sinir gene zıvanadan çıktı dışarıya attım kendimi tekrar geri geldiğimde gürültü kesilmişti bende "Allahın cezaları kafamızı şeyettiler. (Bu arada odada hep bayanız erkek yok) Bi petek döşeyecekler beceremediler" diye lafa başladım gene dolabın arkasından aynı adam çıkmazmı.
"Abla yeter artık ya amma yerden yere vurdun bizi" dedi. Millet yerlerde yatıyor, ben ikinci kez yaptığım pottan dolayı rezil durumdayım ama genede yiğitliği elden bırakmıyorum.
"Yahu kardeşim sende hep dolabın arkasına saklanıyorsun. Benimi dinliyon ne yapıyon anlamadım" dedim. Ama inanın çok utandım. Çünkü o adamcağızın suçu yoktu.
0kula gitmiyorum henüz,4 veya 5 yaşlarındayım ...babannemle köye gitmiştik...babannemin kardeşi de vardı...boş bulundum sanırım...bir ses ve koku yayıldıbi utandım ki sormayın..yıllarca o dayının yanına uğramadım....bi gün duydum ki ölmüş....üzüldüm:çok üzgünüm: ama, inanın sanki yeniden doğdumu hissettim:sm_confused:ama bu düşüncemden de hep
utanmışımdır emin olun.
benimde çok utundığım anım ise
özelbir şirketin muhasebesine bölümündeyim iş yerimiz yetkili servis bir gün müşterilerden biri aradı ve makinasını sordu bende müşterinin telefonunu beklemeye aldın ve diğer arkadaşa makinayı sordum ismini söyledim fakat soyadı aklıma gelmeyince ahmet bilmem ne dedim müşteriye geri döndüğümde konuştuklarımı duymuştu ve benim soyadım bilmem ne değil diye uyardı fakat o an yerin dibine girdim 6 yıllık çalıştığım yerde yaptığım ilk ve berbat hata idi...çok utanmıştımm çokkk![]()
istanbulda yatılıda okuyorum.lise. haftasonu için gebzeye bir tanıdıklarımıza geldim gece tv izliyoruz.ev sahibi teyze elinde 1 çay bardağı sütle girdi.bende ne salak anıma gelmişse annem bize geceleri süt getirirdi onu mu hatırladım ne.
ay!gülten teyze niye zahmet ettin deyip bardağı aldım.aldım almasına da herkes susmuş bana bakıyo:1shok::1shok: çünkü evde küçük bir oğlan çocuğu var.kadın ona getirmiş sütü.sütü içerken anladım anladım ama iş işten geçti.:içelim:zavallı çocuk benim yüzümden o gece süt içemedi.annesi beni utandırmamak için bidaha süt getirmedi.yada onuda içerim mi sandı acaba?