Anti-Aging Hiç uyumamış gibi hissedenler

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

aslicengiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
16
2
3
45
Merhaba kızlar ne kadar erken yatarsam yatayım ne kadar geç kalksamda hiç uyumamış gibi sürekli kendimi yorgun hissediyorum sebebi nedir acaba

Merhaba kızlar ne kadar erken yatarsam yatayım ne kadar geç kalksamda hiç uyumamış gibi sürekli kendimi yorgun hissediyorum sebebi nedir acaba

O bnde uzun bi sure oldu.kac kez dahiliyeye kardiyolojie bile gittim.hep halsizdim yuruyemiyodum bile dengesizlesiyordum.hic bisey cikmadi.kendiligindn gecti.

bugünlerde herkeste oluyomuş o bende de var 6 da kalkıyorum okula gidiyorum normalde bir dakika yerinde duramayan o enerjik kız gitmiş sanki yerine başka biri gelmiş sürekli uyuyorum derslerde eve gelince de direk yatıyorum bazen sabaha kadar uyuyabiliyorum ama hala aynı his bahar geldi ya ondan bahar yorgunluğu var üzerimizde polenler falan uçuşuyo ya ondanmış korkulacak bişey yokmuş yani

O polenler yağmurla toprağa karışıyor ama bende de o yağmurla toprağa karışma isteğini oluşturuyor.. Şöyle bir uyusam ağaçlar arasında, ay ışık tutsa yıldızlar göz kırpsa toprak ana üstümü örtse.. Of offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…