• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic yakin kiz arkadasim olmadi cok üzülüyorum

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Mrb ben 27 yasinda ve 1,5 yillik evliyim.
Cocuklugumda cok sessiz sakin bir yapim vardi girisken bir kiz degildim maalesef.

Okul hayatimda sadece bir kisiyle iyi bir arkadaslik kurabildim ama kötü animda aricak kadar, sirrimi paylasacak kadar yada haber vermeden kapisini calabilcek kadar degil. Gezdik tozduk eglendik sadece. Sonra tasininca baglanti koptu yilda 3-4 kere görüsürüz oda whatsappten yazisarak sadece. Yani arkadasliktan saymiyorum.

Onun disinda da kimseyle arkadasligim bulustugum yok bugüne kadar.
Esimi 7 yildir taniyorum ve bu 7 yilda tek arkadasim o oldu.

Ama bir kiz dostum olsun cok isterdim. Karakter olarak cok degistim eski sessiz kiz degilim ama yinede olmuyor. Sanki kimse beni sevemiyor gibi geliyor. Bendemi bir problem var diyorum kendi kendime...

Mesala esimi ta lise zamanindan (12 yil önce) gecen arkadaslari whatsappten eklemis nasil oldugunu ne yaptigini soruyorlar hergün konusuyorlar ve ne yalan söyleyim kiskandim.

Yada survivor yarismasini izliyorum iletisim ödülü arkadaslarindan mesaj oluyor, kendime diyorumki ben orda yarissam bana hangi arkadasdan mesaj gelcek :D valla sinirimden gülüyorum...

Okudugunuz icin tesekkürler kimseyle konusamiYorum bunlari....

Ben de öyleyim şuan evlenince iyice asosyal oldum. Bu durum benim de canımı sıkmaya başladı artık. :(

Benim de cevremde cok fazla arkadasim vardi ama hepsini eleye eleye simdi toplasan yakin arkadas sayim 3u gecmez.

Bazen ben de dusunuyorum, yakinimda ne kadar yakinim diye.
Olumsuz bi sey yasadigimda dusunuyorum aslinda yapayalnizim, sadece esim ve ailem var yanimda diye.

Esinizin arkadaslarinin esleriyle durumunuz nasil?
Ya da kuzenleriniz falan yok mu?
Onlar da arkadas :KK51:

Uzulmeyin.

Benim de cevremde cok fazla arkadasim vardi ama hepsini eleye eleye simdi toplasan yakin arkadas sayim 3u gecmez.

Bazen ben de dusunuyorum, yakinimda ne kadar yakinim diye.
Olumsuz bi sey yasadigimda dusunuyorum aslinda yapayalnizim, sadece esim ve ailem var yanimda diye.

Esinizin arkadaslarinin esleriyle durumunuz nasil?
Ya da kuzenleriniz falan yok mu?
Onlar da arkadas :KK51:

Uzulmeyin.

Arkadaslarinin esleriyle daha biaraya gelemedim acikcasi, onlarda bu son aylarda evlendiler. Kuzenlerimlede görüsmüyoruz sülaledeki büyüklerin bitmeyen küslüklerinden dolayi... kimseyle bir yakinligim yok

Arkadaslarinin esleriyle daha biaraya gelemedim acikcasi, onlarda bu son aylarda evlendiler. Kuzenlerimlede görüsmüyoruz sülaledeki büyüklerin bitmeyen küslüklerinden dolayi... kimseyle bir yakinligim yok
O zaman bari burada aç bir topik istersen,sohpet edelim,geyik bölümünde

uzulme nolur. bak ne guzel mutlu bi yuvan var.

sen bunaldikca yaz buraya, bizi arkadasin olarak gor. bak bir suru bayaniz :KK36:

Ben yanlis biliyorum boyle esini arkadas olarak saymayi.
Tamam yeri gerir dert ortagin felandir esin.
Ama ne bileyim. Daha evlenmeden beni baydi bu " esim, arkdasim, sirdasim, kardesim, abimdir o benim" repligindeki tum kisileri bi sahisa toplamak.
Bence esler bazen birbirni ozlemeli, farkli yerlerde farkli seyler yapmali bi baskalariyla.
Dusunsene eger esinle kavga ettin, ve bi arkdas ariyosun derdini anlatmak icin; ve aa ise bak,o arkdasta yine esin :).
" benim esim beni anlamiyor kocacim ya, yardim et bana ne yapsamki?":).
Tamam tamam ben yatmaya gidiyorum.

bu yastan sonra yalın afkadas bulmak zor bulanlarda menfatte cok oluyor. ama sunuda bekleme en iyi dost esin onun hibi kimse olmaz

arkadaşım nerede çokluk orada mokluk demiş büyüklerimiz.
ben de eskiden çok sosyal bi insandım.
telefonum çalardı hep hiç olmadı mesaj olurdu, mutlaka dışarıda çay kahve yemek sohbet, görüştüğüm görüşmeyince eksik hissettiğim çok arkadaşım vardı.

bir kaç kötü günüm oldu bil bakalım ne oldu?
ben cevap vereyim bir baktım ki kimse yoktu etrafımda.
ben de hepsini yavaş yavaş sildim.

şimdi yine bir çok arkadaşım var. ama dostum dediğim insan sayısı 1 bilemedin 2..
ama kimsenin yanında ağlayıp da yaralarımı açmıyorum.
çünkü derdini açtığın zaman "aramız bozulunca gel beni bu derdimle vur" demiş oluyosun bi nevi.

kendine hobiler edin derim ben.
el işleri, mutfak sırları, ne bileyim pastacılık, işte diy videoları var onları izleyip evde kendi kendine bir şeyler yapabilirsin mesela. kafan dağılır.

Mrb ben 27 yasinda ve 1,5 yillik evliyim.
Cocuklugumda cok sessiz sakin bir yapim vardi girisken bir kiz degildim maalesef.

Okul hayatimda sadece bir kisiyle iyi bir arkadaslik kurabildim ama kötü animda aricak kadar, sirrimi paylasacak kadar yada haber vermeden kapisini calabilcek kadar degil. Gezdik tozduk eglendik sadece. Sonra tasininca baglanti koptu yilda 3-4 kere görüsürüz oda whatsappten yazisarak sadece. Yani arkadasliktan saymiyorum.

Onun disinda da kimseyle arkadasligim bulustugum yok bugüne kadar.
Esimi 7 yildir taniyorum ve bu 7 yilda tek arkadasim o oldu.

Ama bir kiz dostum olsun cok isterdim. Karakter olarak cok degistim eski sessiz kiz degilim ama yinede olmuyor. Sanki kimse beni sevemiyor gibi geliyor. Bendemi bir problem var diyorum kendi kendime...

Mesala esimi ta lise zamanindan (12 yil önce) gecen arkadaslari whatsappten eklemis nasil oldugunu ne yaptigini soruyorlar hergün konusuyorlar ve ne yalan söyleyim kiskandim.

Yada survivor yarismasini izliyorum iletisim ödülü arkadaslarindan mesaj oluyor, kendime diyorumki ben orda yarissam bana hangi arkadasdan mesaj gelcek :KK70: valla sinirimden gülüyorum...

Okudugunuz icin tesekkürler kimseyle konusamiYorum bunlari....
İnsanları birbirine çeken ortak özellikler vardır. Siz farklı özelliklere sahipsiniz belki.

valla bende öyleyim.
Galiba bu arkadaşlık şans işi.

benim bi kaç vardı .saolsun iyi kötü yanımda oldular. ama bektım onlarda evli çocuklu ben aramasam onlarda aramıyor beni.hep yoğunlur hep yorgunlar guya.insan bi napıyorsun diyedemi mesaj atmaz.kimse yok. bi kuzenim var onla watstan dertleşiyoruz.yoksa çok zor.
bazen mutlu yada mutsuz bişey yaşıyorum telefonu alıyorum kiminle paylaşsam diye ama dedim ya herkesi sildim. yalnızlık zor.kim nederse desin arkadaşsız dostsuz olmuyor.
ama sorun bendeki kimse sevmiyır demek beni.

7 sene bir adama emek verirsen koca, bir kadına emek verirsen dostun yaparsın :)
Hayatımda doğru düzgün bir uzun ilişkim olmadı. ama abartmıyorum 8 tane yakın kız arkadaşım var. hepsi birbirinden bağımsız insanlar. istediğim vakit arayacağım, gideceğim, gülüp ağlayacağım, iki eli kanda olsa koşa koşa gelecek insanlar hepsi de.. ama gece sarılıp yatacak bir adam yok işte. her şeyin bir şeyi var :D

Back
X