Hiç yapmayacağım şeyleri yaparak dolandırıldım.

Kadın hep evli erkekleri seçiyormuş, ayartıp parasını yiyip def ediyormuş. Sadece eşim değil kurban.
Bu durumda geçmiş olsun denir sanırım ama şurada bir anlaşalım eşiniz kurban değil, hür iradesiyle aldatan, birlikte olduğu kadına rızasıyla para yediren bir zampara.

Benim yaşım 56 oraya öyle yazdım

Eski eşim benim artık ne sokağımdan geçebilir ne de asla kapıma gelebilir.

Aptal bir zampara.
Yedirdiği paraları düşünürsek haklısınız, akıllı değilmiş aynı zamanda sadakatsiz, komşusu olan kadınla birlikte olup ona göz koyacak kadar da ahlak yoksunu.

65 yaşındaymış, mahkemede ayaklarınıza kapanacak affetmeniz için yalvaracak, ağlayıp yalvarmalara hazır olun.

Eski eşim benim artık ne sokağımdan geçebilir ne de asla kapıma gelebilir.
Sizin bu güçlü duruşunuz, bence daha genç kadınlarımıza örnek olsun. Birçok kadın hatalara göz yumup yanlış evliliklerine devam ediyor çünkü.
Eşiniz mahkemeden önce ve mahkeme sırasında yalvaracaktır aynı dirayeti yine gösterin lütfen.

Yaşadığınız hayal kırıklığını ve üzüntünüzü anlayabiliyorum ancak bir hata tek taraflı değildir. Sizin muhattabınız kocanız. Bütün haklarınızı alın ve Allaha havale edip önünüze bakın. O tip kadınlar para bitince defolup gider misyonları o. Lütfen kendinizi daha sonra pişman olacağınız durumlara sokmayın. Kalbinizi temiz tutun hayat önünüze hakettiğiniz mutlulukları getirsin inşallah

Hepsi tamam da kadını takip ettirip ne elde etmeyi planlıyordunuz ben onu anlamadım. Sorun tamamen eşiniz, iğrenç insan neyse geçmiş olsun. Eşiniz de dımdızlak ortada kalsın da görsün gününü. Acımayın sakın.

Asla affedemem.

Kadının peşine kimseyi takma abla farkeder falan davalık olursun bak. Kadınla senin işin yok. Senin herif adam olaydı o kadınla kırıştırmazdı zaten. Kadını kafandan sil. Herifi de boşa. Hayatına bak.

Çok teşekkürler ederim, çok sağolun.⚘️

Asla acımıyorum. Kadın ambulasta çalışan bir devlet memuru. Düşündüm bu kadın savunmasız hasta ve yaralılara gidiyor. Para için kendinden 30 yaş büyuk, evli bir adamla birlikte oluyorsa, böyle kritik bir görevde o hastalara ne yapmaz? Cüzdanları bile çalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…