Bu durumda geçmiş olsun denir sanırım ama şurada bir anlaşalım eşiniz kurban değil, hür iradesiyle aldatan, birlikte olduğu kadına rızasıyla para yediren bir zampara.Kadın hep evli erkekleri seçiyormuş, ayartıp parasını yiyip def ediyormuş. Sadece eşim değil kurban.
Sunu da ekleyim. Eski esiniz yakinda gelip sizin kapinizi calar yine "affet hata ettim diye". Hic sasmaz. Benim tanidigimi esi aldatip birakip gitti kücük cocuklarla. Seneler sonra (kadin cocuklari tek basina calisarak büyüttü), tekrar gelip barismak istedi karthoroz. Hatta terk ettikleri cocuklarini bile araci yapmak istedi, ama kimse
Bence artık karı koca biraz ara verin kimseye bişey kaptırmayın
Benim yaşım 56 oraya öyle yazdımYa büyük konuşmak istemem ama bu bazı adamlar neden bu kadar salak? Senden otuz yaş küçük kadının sana aşık olmayacağı tüm paranı aldıktan seni kullandıktan sonra tekmeyi basacağı o kadar belli bariz bir şey ki. Bir de şuna takıldım sizin yaş 39. Eşiniz sizden yirmi yaş falan büyük müydü?
Bu durumda geçmiş olsun denir sanırım ama şurada bir anlaşalım eşiniz kurban değil, hür iradesiyle aldatan, birlikte olduğu kadına rızasıyla para yediren bir zampara.
Onunla biz mahkemede hesaplaşcazSizi aldatan kocanız. Öncelikle kocanızla hesaplaşın.
Çocuklar ne tepki verdiBenim yaşım 56 oraya öyle yazdım
O artık benim malım değil, ortalık malı.Kocanız kaç yaşinda ?
Utanmaz herif çocuk yaştaki kızlarla fink atıyor .
Sen önce kendi malına bak.
Aptal bir zampara.Bu durumda geçmiş olsun denir sanırım ama şurada bir anlaşalım eşiniz kurban değil, hür iradesiyle aldatan, birlikte olduğu kadına rızasıyla para yediren bir zampara.
Eski eşim benim artık ne sokağımdan geçebilir ne de asla kapıma gelebilir.Sunu da ekleyim. Eski esiniz yakinda gelip sizin kapinizi calar yine "affet hata ettim diye". Hic sasmaz. Benim tanidigimi esi aldatip birakip gitti kücük cocuklarla. Seneler sonra (kadin cocuklari tek basina calisarak büyüttü), tekrar gelip barismak istedi karthoroz. Hatta terk ettikleri cocuklarini bile araci yapmak istedi, ama kimse yüz vermedi ona
Yedirdiği paraları düşünürsek haklısınız, akıllı değilmiş aynı zamanda sadakatsiz, komşusu olan kadınla birlikte olup ona göz koyacak kadar da ahlak yoksunu.Aptal bir zampara.
Sizin bu güçlü duruşunuz, bence daha genç kadınlarımıza örnek olsun. Birçok kadın hatalara göz yumup yanlış evliliklerine devam ediyor çünkü.Eski eşim benim artık ne sokağımdan geçebilir ne de asla kapıma gelebilir.
Asla affedemem.Sizin bu güçlü duruşunuz, bence daha genç kadınlarımıza örnek olsun. Birçok kadın hatalara göz yumup yanlış evliliklerine devam ediyor çünkü.
Eşiniz mahkemeden önce ve mahkeme sırasında yalvaracaktır aynı dirayeti yine gösterin lütfen.
Çok teşekkürler ederim, çok sağolun.Yaşadığınız hayal kırıklığını ve üzüntünüzü anlayabiliyorum ancak bir hata tek taraflı değildir. Sizin muhattabınız kocanız. Bütün haklarınızı alın ve Allaha havale edip önünüze bakın. O tip kadınlar para bitince defolup gider misyonları o. Lütfen kendinizi daha sonra pişman olacağınız durumlara sokmayın. Kalbinizi temiz tutun hayat önünüze hakettiğiniz mutlulukları getirsin inşallah
Asla acımıyorum. Kadın ambulasta çalışan bir devlet memuru. Düşündüm bu kadın savunmasız hasta ve yaralılara gidiyor. Para için kendinden 30 yaş büyuk, evli bir adamla birlikte oluyorsa, böyle kritik bir görevde o hastalara ne yapmaz? Cüzdanları bile çalabilir.Hepsi tamam da kadını takip ettirip ne elde etmeyi planlıyordunuz ben onu anlamadım. Sorun tamamen eşiniz, iğrenç insanneyse geçmiş olsun. Eşiniz de dımdızlak ortada kalsın da görsün gününü. Acımayın sakın.
İçimi döküyorum, başka ne olsun?bu siteden talebiniz nedir tam olarak? tansiyonu yükselttiniz ama ortada bir soru ya da danışma hali yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?