- 3 Şubat 2018
- 25.771
- 110.879
- 598
Eski eşim benim artık ne sokağımdan geçebilir ne de asla kapıma gelebilir.
Derdimi dökeyim dedim sadece. Kadın düşmanı mısınız gerçekten?bu siteden talebiniz nedir tam olarak? tansiyonu yükselttiniz ama ortada bir soru ya da danışma hali yok.
Şok oldular. Evliler babalarıyla görüşmüyorlarÇocuklar ne tepki verdi
Derdimi dökeyim dedim sadece. Kadın düşmanı mısınız gerçekten?
Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yaptım.Herkes kadınla işiniz yok demiş de kadın komşusuymuş! . Komşu da en az koca kadar suçlu. İntikam için Adamın çükünü kesip kadına yedirin
Tövbe olsun ama çok zor yani burunlarından getiririm ben de olsam. İkisinin de eşit. Tazminat açılıyor diye biliyordum kalkmış mı bu?
Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamadım?Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yaptım.
Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yaptHerkes kadınla işiniz yok demiş de kadın komşusuymuş! . Komşu da en az koca kadar suçlu. İntikam için Adamın çükünü kesip kadına yedirin
Tövbe olsun ama çok zor yani burunlarından getiririm ben de olsam. İkisinin de eşit. Tazminat açılıyor diye biliyordum kalkmış mı bu?
Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamad
Kadını mahalleye rezil ettim o yüzden.Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamadım?
Sunu da ekleyim. Eski esiniz yakinda gelip sizin kapinizi calar yine "affet hata ettim diye". Hic sasmaz. Benim tanidigimi esi aldatip birakip gitti kücük cocuklarla. Seneler sonra (kadin cocuklari tek basina calisarak büyüttü), tekrar gelip barismak istedi karthoroz. Hatta terk ettikleri cocuklarini bile araci yapmak istedi, ama kimse yüz vermedi ona
Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yapt
Kadını mahalleye rezil ettim o yüzden.
Andropozu geçmiş artik, bir ayagi mezara yol almışAndropozda oluyo böyle şeyler galiba
Öfke gözümü kör ettiğinden dolayı dolandırıldım. Eşim kendisinden 30 yaş küçük üstelik komşumuz olan kadınla aldatınca üstelik kadına yüksek meblağlar ödediğini duyunca kadından nefret ettim. Avukat yutup, deliller toplayıp çekişmeli boşanma davası açtım. Tamam bir şekilde eşimle mahkemede hesaplaşcam ama o kadınla hesaplaşamayacağım. 1990 da yuva yıkan kadına tazminat davası kalkmış, Allah aşkına ben bunların hesabını soramıyacak mıyım?
Eşimin parası bitince kadın eşimi terketmiş, eşim benim nasıl bu kadar aptal olur. Dünyanın parasını kaptırdı kadına. Ben de kadını takip ettireyim diye bugün sahte bir dedektiflik sayfasına biraz para kaptırdım. Şimdi ben ne kadar aptalım diye üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?